Αυτά είναι τα 8 πιο ακριβά πράγματα που πρέπει να κάνεις στη Disneyland

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Αυτά είναι τα 8 πιο ακριβά πράγματα που πρέπει να κάνεις στη Disneyland
Είναι τα πιο exclusive σημεία που μπορεί αν βρεθεί κανείς στη Disneyland!

Όλοι ξέρουμε πως ακόμα και μια απλή εκδρομή στο πάρκο της Disneyland δεν είναι οικονομική, όμως αν ενδιαφέρεται κανείς να κάνει κάτι ξεχωριστό στον μαγικό κόσμο της Disney, οι επιλογές είναι πολλές και όλες τους μοναδικές.

Από μια βόλτα με ένα ιστορικό τρενάκι, μέχρι μια διανυκτέρευση στη σουίτα της Σταχτοπούτας (μόνο μετά από ειδική πρόσκληση!) ή ένα εξαιρετικά ακριβό δείπνο σε ένα ξεχωριστό εστιατόριο. Όλα τα σημεία που παρουσιάζονται παρακάτω είναι πραγματικά μοναδικά και μόνο για λίγους κι εκλέκτούς!

Δείτε εδώ τη λίστα με τα πιο ξεχωριστά σημεία της Disneyland στη Φλόριντα, σύμφωνα με το Business Insider:

Στην κορυφή του κάστρου της Σταχτοπούτας υπάρχει ένα μυστικό δωμάτιο, με μοναδικά πριγκιπικά έπιπλα και παροχές.

Μάλιστα είναι τόσο exclusive που δεν μπορεί κανείς να το νοικιάσει καθώς η είσοδος επιτρέπεται μόνο μετά από ειδική πρόσκληση.

Μάλιστα λέγεται πως η Disney είναι τόσο απόλυτη σε αυτό, που απέρριψε την προσφορά ενός ενδιαφερόμενου, ο οποίος ήταν διατεθειμένος να πληρώσει 40.000 δολάρια για μια βραδιά!

Πρόκειται για την πολυτελή εκδοχή της διασκέδασης στη Disneyland. Το κλαμπ εξυπηρετεί «λίγους και εκλεκτούς». Μάλιστα κάποτε η ύπαρξη του ήταν μυστική. Τελικά, κάποια στιγμή μαθεύτηκε, όταν μερικοί επώνυμοι που είχαν την τιμή να ζήσουν την εμπειρία, δεν κατάφεραν να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αρχική τιμή για να φιλοξενηθείς στο κλαμπ είναι μεταξύ 25.000 και 100.000 δολαρίων, ενώ τα μέλη πληρώνουν και ένα επιπλέον ποσό μεταξύ 12.500 και 30.000 δολαρίων.

Λίγα λεπτά μακριά από το Μαγικό Βασίλειο της Disney, υπάρχουν μια σειρά από υπερπολυτελείς κατοικίες. Βέβαια δεν είναι για όλους, αφού για να μείνει κανείς σε κάποια από αυτές τις κατοικίες πρέπει να υπολογίσει περί τα 2,3 εκατ. δολάρια.

Θα έχει όμως κάποιες έξτρα παροχές, όπως πισίνα, γυμναστήριο, σπα και πάρκα, και είναι όλα τους θεματικά!

Αν έχετε σκοπό να κάνετε και ψώνια όσο βρίσκεστε στον παράδεισο του παιχνιδιού, τότε υπάρχει μόνο ένα μέρος που πρέπει να βρεθείτε.

Μέσα στο κάστρο της Σταχτοπούτας θα βρει κανείς τη διάσημη μπουτίκ Bibbidi Bobbidi.

Εκεί μια από τις νεράιδες θα μεταμορφώσουν το παιδί σας, ή εσάς... Το πακέτο για τους ιππότες ξεκινά από τα 80 δολάρια, ενώ το πακέτο για τις πριγκίπισσες ξεκινά από τα 450 δολάρια.

Πρόκειται για ένα πολύ διάσημο εστιατόριο, που μπορεί να βρει κανείς και αλλού, όμως προσφέρει γεύματα εξαιρετικά υψηλής ποιότητας και αντίστοιχης τιμής!

Για να φάει κάποιος στο εστιατόριο με την ασιατική κουζίνα, πρέπει να υπολογίσει ότι θα πληρώσει με διψήφιο αριθμό την κάθε μπουκιά.

Οι Disney Imagineers είναι τα μυαλά πίσω από τα σόου, τη μουσική, τις μαγικές βόλτες και σχεδόν οτιδήποτε υπάρχει στα πάρκα της Disneyland, οι οποίοι στον... ελεύθερο τους χρόνο δειπνούν με επισκέπτες!

Μια τέτοια εμπειρία βέβαια δεν θα μπορούσε να είναι δωρεάν. Για την ακρίβεια πρέπει κανείς να κάνει κράτηση και να πληρώσει 89 δολάρια το άτομο. Στο δείπνο όμως μπορούν να παρευρεθούν μόνο όσοι έχουν κλείσει τα 14 έτη και το μενού είναι μυστικό!

Όταν η Disneyland ήταν ακόμα υπό κατασκευή, το μακρινό 1954, ο Γουόλτ Ντίσνεϋ ήθελε ένα διαμέρισμα που θα μπορούσε να δουλεύει με την ησυχία του. Οπότε ο ίδιος φρόντισε να φτιάξει και ένα διαμέρισμα που θα ήταν μόνο δικό του!

Βρίσκεται στον 2ο όροφο του Fire House στη Main Street και παρότι δεν μπορεί κανείς να μείνει εκεί, για 109 δολάρια (ανά άτομο), μπορεί να κάνει μια ξενάγηση στο μοναδικό χώρο που έχει μείνει ανέγγιχτος στο πέρασμα του χρόνου.

Είναι ακριβώς έτσι όπως το άφησε ο Γουόλτ Ντίσνεϋ την τελευταία φορά που βρέθηκε εκεί!

Οποιοσδήποτε μπορεί να ανέβει στο βασικό τρενάκι της Disneyland, όμως πολλοί είναι αυτοί που δεν γνωρίζουν πως υπάρχει ακόμα ένα τρενάκι που κινείται μόνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Πρόκειται για το τρένο της Λίλυ Μπελ, που πήρε το όνομα του από τη σύζυγο του Γουόλτ Ντίσνεϋ και σύμφωνα με το Business Insider είναι το μόνο όχημα που έχει απομείνει από την εποχή που η Disneyland είχε πρωτοανοίξει.

Δεν κυκλοφορεί κάθε μέρα, όμως αν είσαι τυχερός και το πετύχεις, θα κάνεις τη βόλτα δωρεάν!

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

09:19

Συνεταιριστικές τράπεζες: Επενδύσεις, ανάπτυξη και νέα δυναμική

09:09

Βελτιωμένη είναι η εικόνας στο μέτωπο της πυρκαγιάς στη Φωκίδας

09:03

ΠΣ: Δύο συλλήψεις για την πυρκαγιά στο Πόρτο Γερμενό

08:51

Πράσινα τιμολόγια: Διττή εικόνα στις χρεώσεις Αυγούστου με την μέση τιμή στα 18,8 λεπτά/kWh – Αύξηση 8% από μήνα σε μήνα

08:41

Ανάφη: Ένα νησί με ιδιαίτερη γοητεία και φανατικούς θαυμαστές

08:32

Οι πιο πράσινες πόλεις του κόσμου και τι κάνουν διαφορετικά

08:29

ΗΠΑ: Πυρκαγιές σε πάνω από 1 εκατ. στρέμματα στην πολιτεία της Ουάσινγκτον

08:21

Ψηφίστε για τα νέα ευρώ!

08:16

«Καμπανάκι» από την ESMA για την προστασία των Ευρωπαίων επενδυτών

08:05

Ανάγκη πακέτων στήριξης παραγωγών για να συνεχίσουν μετά από φυσικές καταστροφές

08:00

Πυρκαγιές: Γιατί οι φωτιές γίνονται όλο και πιο ανεξέλεγκτες στην Ελλάδα και τη Μεσόγειο

07:54

Σε πύρινο κλοιό παραμένουν Ψάθα και Βένιζα - Στη μάχη με τις φλόγες τα εναέρια

07:38

Κούβα: Χωρίς ρεύμα πέντε από τις 15 επαρχίες του νησιού

07:30

Τραμπ: Ακύρωσε τους σχεδιαζόμενους βομβαρδισμούς στο Ιράν

07:16

Κεφαλονιά: Σε εξέλιξη φωτιά στην περιοχή Πάστρα - Μηνύματα απ' το 112

23:58

Διακοπή εξωτερικής ηλεκτροδότησης στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια για 23η φορά από την έναρξη του πολέμου

23:35

ΕΛΑΣ: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία καταζητούμενου για τη δολοφονία Ζαμπούνη πριν από δύο χρόνια στον Νέο Κόσμο

23:15

Χαρακόπουλος: Η ΝΔ επιδιώκει την αυτοδυναμία

22:48

Ρέθυμνο: Στα χέρια της ΕΛΑΣ 24χρονη κατηγορούμενη για κλοπή

22:17

Ημαθία: Εξαπάτησαν ηλικιωμένες με τη μέθοδο του «λογιστή» και απέσπασαν κοσμήματα αξίας 57.800 ευρώ

21:47

Θεσσαλονίκη: Προσαγωγές για υπόθεση κλοπής μετασχηματιστών ύστερα από επεισοδιακή καταδίωξη

21:24

Φωκίδα: Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες

21:18

Τασούλας: Η σκέψη μας βρίσκεται στις οικογένειες των πυροσβεστών που έφυγαν

21:17

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Πόρτο Γερμενό

20:42

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο υπεύθυνος λειτουργίας του ΔΕΔΔΗΕ Ρεθύμνου – Αρνήθηκε τις κατηγορίες

20:35

Θεσσαλονίκη: Κλείνει το βράδυ η Ανατολική Εσωτερική Περιφερειακή Οδός λόγω των εργασιών για το Flyover

20:28

Πυροσβεστική: 59 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο εικοσιτετράωρο

20:21

Λεχαινά: Οριοθετήθηκε η φωτιά στην περιοχή, Κουνουπέλι

20:10

Ισραήλ: Ο στρατός ανακοίνωσε ότι σκότωσε αρκετά μέλη της Χεζμπολάχ στο νότιο Λίβανο

19:50

ΗΠΑ: Μπλόκο του Κογκρέσου σε πωλήσεις στρατιωτικού υλικού στην Τουρκία αν δεν υπάρξει προοδος στα ανθρώπινα δικαιώματα


reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider