Έτσι θα μοιάζει το νέο φουτουριστικό φορτηγό της Tesla (pic)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Έτσι θα μοιάζει το νέο φουτουριστικό φορτηγό της Tesla (pic)
Η παρουσίαση του νέου φουτουριστικού αυτοκινήτου αναμένεται να γίνει αυτή την εβδομάδα.

Αυτή την εβδομάδα αναμένεται να γίνει η παρουσίαση του νέου αυτοκινήτου της Tesla, όμως οι επενδυτές δεν φαίνονται ιδιαίτερα αισιόδοξοι, καθώς ανησυχούν πως οι αγοραστές θα δεν θα του επιφυλάξουν θερμή υποδοχή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Marketwatch, οι επενδυτές εμφανίζονται σκεπτικοί με τη μετοχή της Tesla να καταγράφει πτώση περισσότερο από 1% τη Δευτέρα και την Τρίτη να παραμένει σε οριακά πτωτική πορεία.

Σύμφωνα με τον Έλον Μασκ, το νέο φορτηγό (pickup truck), θα λέγεται «cybertruck» και τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν την Πέμπτη. Ενώ, αν ισχύουν τα προηγούμενα σχόλια και δηλώσεις του Έλον Μασκ, το «φουτουριστικό» φορτηγό θα κυκλοφορήσει με αρχική τιμή τα 50.000 δολάρια.

Ο ιδρυτής της Tesla, το αποκάλεσε «Blade Runner pickup truck» και λέγεται ότι θα μοιάζει βγαλμένο από ταινία επιστημονικής φαντασίας.

«Δεν θα μοιάζει με τίποτα από όσα έχουν κυκλοφορήσει τις προηγούμενες δεκαετίες», τόνισε χαρακτηριστικά.

1

Σύμφωνα με το Marketwatch, σχεδόν 1 στα 5 οχήματα που έχουν πωληθεί στις ΗΠΑ από τον Ιανουάριο του 2019 έως και τον Οκτώβριο, ήταν φορτηγό (pickup truck), όμως οι επενδυτές περιμένουν να δουν πως θα αντιδράσουν οι αγοραστές στο «φουτουριστικό» σχέδιο του νέο αυτοκινήτου της Tesla.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider