Άγιος Βαλεντίνος: Η κατοχή κρυπτονομισμάτων ανεβάζει τις «μετοχές» για τα ραντεβού 

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Άγιος Βαλεντίνος: Η κατοχή κρυπτονομισμάτων ανεβάζει τις «μετοχές» για τα ραντεβού 
Σχεδόν 3 στους 4 Αμερικανούς ανέφεραν πως είναι πιο πιθανό να δεχθούν να βγουν σε δεύτερο ραντεβού εάν το άλλο άτομα πληρώσει τον λογαριασμό με bitcoin στην πρώτη συνάντηση τους .

Με τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου να πλησιάζει και με την μανία για τα κρυπτονομίσματα να κερδίζει ολοένα και περισσότερους ακολoύθους στις ΗΠΑ αλλά και παγκοσμίως, φαίνεται πως η κατοχή crypto αυξάνει τη θελκτικότητα των ανθρώπων και τις πιθανότητες για επιτυχίες στα ραντεβού.

Σύμφωνα με έρευνα του eToro, το 33% των Αμερικανών πολιτών ανέφερε πως είναι πιο πιθανό να βγουν για ραντεβού με κάποιο που αναφέρει τα κρυπτονομίσματα στα στοιχεία του σε προφίλ site για ραντεβού.

Όπως μετέδωσε το CNBC, σχεδόν 3 στους 4 ερωτηθέντες στην έρευνα ανέφεραν πως είναι πιο πιθανό να δεχθούν να βγουν σε δεύτερο ραντεβού εάν το άλλο άτομα πληρώσει τον λογαριασμό με bitcoin στην πρώτη συνάντηση τους .

Άλλα ψηφιακά νομίσματα, όπως τα NFTs, ανεβάζουν και αυτά με τη σειρά τους τις... μετοχές στην αγορά των ραντεβού, με το 20% των ερωτηθέντων στην έρευνα της eToro να αναφέρει πως θα ενδιαφερόταν για ρομαντική σχέση με ένα άτομα που θα ανέφερε τα NFTs στα στοιχεία του στα social media ή σε online προφίλ για ραντεβού.

Το 16% των Αμερικανών πολιτών έχει επενδύσει, συναλλάσει ή έχει χρησιμοποιήσει κρυπτονομίσματα μέχρι σήμερα, σύμφωνα με μελέτη του Pew Research Center, σημειώνει το δημοσίευμα του CNCBC.

Υπενθυμίζεται πως τα crypto έχουν απωλέσει μέχρι τις αρχές του Φεβρουαρίου 1 τρισ. δολάρια της αξίας του, συγκριτικά με τον Νοέμβριο του 2021, όταν το bitcoin έφτασε στο ιστορικό υψηλό των 69.000 δολαρίων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Η Ινδία αναγνώρισε επίσημα τα κρυπτονομίσματα - Στο 30% η φορολόγησή τους

gazzetta
gazzetta reader insider insider