Συνεχίζεται το sell-off στα crypto - Κατρακύλα 7% για το bitcoin

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συνεχίζεται το sell-off στα crypto - Κατρακύλα 7% για το bitcoin
Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται το ξεπούλημα στην αγορά των κρυπτονομισμάτων.

Τελευταία ενημέρωση 17.00

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται το ξεπούλημα στην αγορά των κρυπτονομισμάτων, καθώς η εντεινόμενη ανησυχία των επενδυτών αναφορικά με την κατάσταση στην Ουκρανία και τις επικείμενες αποφάσεις της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ για τη νομισματική της πολιτική φέρνουν βίαιη εκποίηση των πιο ριψοκίνδυνων περιουσιακών στοιχείων.

Πλέον, το Bitcoin -το μεγαλύτερο σε κεφαλαιοποίηση κρυπτονόμισμα- βρίσκεται στα χαμηλότερα επίπεδα από τον περασμένο Ιούλιο, καταγράφοντας ισχυρές απώλειες άνω του 4%, γεγονός που το φέρνει στα επίπεδα των 33.668 δολαρίων, ενώ νωρίτερα την Δευτέρα οι απώλειες έφτασαν μέχρι και το 7%.

Με αυτό τον τρόπο, το Bitcoin έχει απωλέσει σχεδόν το 50% της αξίας του από τα ιστορικά υψηλά των 69.000 δολαρίων, που «έπιασε» τον Νοέμβριο του περασμένου έτους.

Παρόμοια εικόνα καταγράφεται και στα υπόλοιπα ισχυρά «χαρτιά» της αγοράς, με το Ethereum να σημειώνει νέες απώλειες 8,4% και βρίσκεται στα 2.213 δολάρια, ενώ το Litecoin έχασε τα 100 δολάρια, καταγράφοντας απώλειες άνω του 7,5%.

Ισχυρή βουτιά και για τα Cardano και Solana, ενώ απώλειες 7,5% σημειώνει το Bitcoin Cash, που διαμορφώνεται πλέον στα 269 δολάρια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

«Εξαφανίστηκαν» 600 δισ. δολάρια για το bitcoin - Απώλειες 50% από τα υψηλά του Νοέμβριου

Αρχίζει να εξασθενεί η κυριαρχία του bitcoin στις πληρωμές με crypto

gazzetta
gazzetta reader insider insider