«Άλμα» 13% για το Shiba Inu - Αυξάνονται οι «πιέσεις» στην Robinhood για να το προσθέσει στις συναλλαγές

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Άλμα» 13% για το Shiba Inu - Αυξάνονται οι «πιέσεις» στην Robinhood για να το προσθέσει στις συναλλαγές
Σημαντικά κέρδη που το φέρνουν σε νέα επίπεδα ρεκόρ καταγράφει την Τετάρτη το κρυπτονόμισμα Shiba Inu.

Σημαντικά κέρδη που το φέρνουν σε νέα επίπεδα ρεκόρ καταγράφει την Τετάρτη το κρυπτονόμισμα Shiba Inu καθώς οι «πιέσεις» προς την πλατφόρμα Robinhood ώστε να το συμπεριλάβει στις συναλλαγές που διενεργούνται μέσω αυτής εντείνονται, με περισσότερους από 326.000 ανθρώπους να έχουν υπογράψει διαδικτυακά, στηρίζοντας το παραπάνω αίτημα.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το Bloomberg, το Shiba Inu ενισχύεται άνω του 13% μέσα στο τελευταίο 24ωρο και είναι πλέον το κρυπτονομίσμα με την 11η μεγαλύτερη αξία στον κόσμο, με την κεφαλαιοποίησή του να ξεπερνάει τα 24 δισ. δολάρια, ενώ από την αρχή του 2021 έχει καταγράψει μια άνοδο της τάξης του 40.500.000%!

Αξίζει παράλληλα να σημειωθεί πως μόνο τις τελευταίες 30 ημέρες, η αξία του Shiba Inu έχει εκτοξευθεί κατά 579%, ενώ σύμφωνα με το MarketWatch οι αναζητήσεις για το κρυπτονόμισμα στο διαδίκτυο ανέρχονται κατά μέσο όρο κάθε μήνα στις 2,8 εκατ., γεγονός που το κατατάσσει στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας των crypto, πίσω μόνο από το bitcoin (22 εκατ. αναζητήσεις) και το ethereum (6,3 εκατ. αναζητήσεις)

Μιλώντας αναφορικά μες το ενδεχόμενο να εντάξει το Shiba Inu στην πλατφόρμα της, ο CEO της Robinhood, Bλαντ Τενέβ, τόνισε πως η εταιρεία εξετάζει προσεκτικά την πιθανότητα να προσθέσει και άλλα νομίσματα στις συναλλαγές της.

«Αισθανόμαστε πολύ άνετα με όσα νομίσματα χρησιμοποιούνται ήδη για συναλλαγές μέσω της Robinhood και σε περίπτωση που τελικά προσθέσουμε και άλλα, αυτό θα πρέπει να γίνει όσο δυνατόν με δικαιότερο τρόπο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της εφαρμογής συναλλαγών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Shiba Inu: Νέο ιστορικό υψηλό, με ράλι 50% - Το 11ο σε αξία κρυπτονόμισμα στον κόσμο

Shiba Inu: Ο Μασκ είπε πως δεν κατέχει «κανένα» - Πτώση 15% από το ιστορικό υψηλό του

Κρυπτονομίσματα: Άλμα 216% για το Shiba Inu μέσα σε μια εβδομάδα

gazzetta
gazzetta reader insider insider