To Audi Concept Skysphere περιγράφει το μέλλον της πολυτελούς κατηγορίας

Νικόλαος Γιαννούλας
Viber Whatsapp Μοιράσου το
To Audi Concept Skysphere περιγράφει το μέλλον της πολυτελούς κατηγορίας
Το κατά Audi πολυτελές αυτοκίνητο του μέλλοντος θα αποκαλυφθεί στις 10 Αυγούστου.

Η Audi παρουσιάζει το Concept Skysphere, το πρώτο μέλος μιας νέας οικογένειας τριών πρωτότυπων μοντέλων που συνθέτουν το όραμα της μάρκας για το μέλλον της κατηγορίας των προηγμένων πολυτελών αυτοκινήτων. Το Skysphere θα είναι ένα μεγάλο σε μέγεθος roadster και θα ενσωματώνει όλα τα νέα αισθητικά στοιχεία τα οποία θα δούμε στα μοντέλα της Audi τα επόμενα χρόνια.

H Audi είχε δημιουργήσει ένα πολύ ιδιαίτερο και αναγνωρίσιμο σχεδιαστικό αποτύπωμα με τα A6 και TT, το οποίο όμως στη συνέχεια χάθηκε στην ομογενοποίηση πολλών μοντέλων της. Πλέον αναζητά μια ανάλογα ισχυρή εικόνα για την επόμενη δεκαετία, σε συνδυασμό με την ηλεκτροκίνηση αλλά και το δυναμισμό που θέλει να χαρακτηρίζει τα μοντέλα της.

Πέρα όμως από το αμάξωμα, το εσωτερικό θα μεταμορφωθεί και αυτό σε ένα διαδραστικό χώρο, με κέντρο ένα νέο ψηφιακό οικοσύστημα το οποίο θα προσφέρει σε όλους τους επιβάτες τη δυνατότητα της επικοινωνίας.

Η Audi θα παρουσιάσει το Concept Skysphere στο πλαίσιο της online εκδήλωσης με την ονομασία «Celebration of Progress». Κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής μετάδοσης, ο Χίλντεγκαρντ Βόρτμαν, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου για τις Πωλήσεις και το Μάρκετινγκ της AUDI AG, θα εξηγήσει πώς η Audi επιθυμεί να πρωταγωνιστήσει στον μετασχηματισμό της μάρκας και στη διαμόρφωση της κατηγορίας των premium ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Ο επικεφαλής της μάρκας Audi Χένρικ Βέντερς θα αναφερθεί την εστίαση στο νέο εσωτερικό και το ολιστικό ψηφιακό οικοσύστημα. Η Audi αποκαλεί αυτό το πρόσφατα σχεδιασμένο εσωτερικό του οχήματος που περιβάλλει τους επιβάτες «σφαίρα». Αξίζει να σημειωθεί ότι το Audi Concept Skysphere δημιουργήθηκε εξ' ολοκλήρου στο στούντιο σχεδιασμού της εταιρείας στο Μαλιμπού.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider