Νέο Piaggio Mymoover: To scooter διανομών που όλοι περίμεναν

Νικόλαος Γιαννούλας
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέο Piaggio Mymoover: To scooter διανομών που όλοι περίμεναν
Piaggio Moover
Μεγάλη ικανότητα φόρτωσης, ειδικά χαρακτηριστικά για μέγιστη ευελιξία, κορυφαία ασφάλεια και συνδεσιμότητα από το μέλλον, καθιστούν το Piaggio Mymoover ιδανικό για κάθε αστική διανομή

Συνώνυμη των scooter και με 137 χρόνια εμπειρίας, η Piaggio διαθέτει τη γνώση και την τεχνολογία για να αλλάζει τα δεδομένα, σε μια κατηγορία την οποία η ίδια δημιούργησε.

Ηγέτης και στα ελαφρά επαγγελματικά δίτροχα, τρίτροχα και τετράτροχα οχήματα αστικών διανομών από το 1948 έως και σήμερα, η Piaggio ανάλυσε, σχεδίασε, κατασκεύασε και παρουσιάζει το ιδανικό scooter για καθημερινές αστικές διανομές: το νέο Piaggio Mymoover.

Κατηγορία βαρέων βαρών

Το πίσω μέρος του Piaggio Mymoover φιλοξενεί ένα μεγάλο σε όγκο και εξαιρετικά πρακτικό χώρο φόρτωσης 261 λίτρων -περισσότερων ακόμα και από πορτ μπαγκάζ μικρού αυτοκινήτου- με μέγιστο βάρος 60 κιλών που μπορεί να αξιοποηθεί για κάθε μεταφορά, πολύ εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια.

Piaggio Mymoover

Το άνοιγμα του χώρου αποθήκευσης γίνεται πανεύκολα από ένα κουμπί στο τιμόνι, ενώ δύο αμορτισέρ στηρίζουν το κάλυμμα για σιγουριά και ασφάλεια. Η εμπρός σχάρα,έχει ικανότητα φόρτωσης 20 επιπλέον κιλών, ενώ η κεντρική τσάντα - διάστασης Α3 - στο εσωτερικό της ποδιάς, μπορεί να μεταφέρει άλλα 5 κιλά εμπορευμάτων.

Με τα παραπάνω δεδομένα, για πρώτη φορά στο Piaggio Mymoover συνδυάζονται η ευελιξία ενός scooter, με την ικανότητα φόρτωσης ενός μικρού αυτοκινήτου.

Ευκολία, ασφάλεια, προστασία

Σχεδιασμένο εξ' αρχής ως επαγγελματικό scooter διανομών, το Piaggio Mymoover συγκεντρώνει χαρακτηριστικά που δεν μπορεί να προσφέρει κανένα άλλο ανταγωνιστικό όχημα.

Piaggio Mymoover

Με ύψος μόλις 760 χιλ., η σέλα επιτρέπει στον οδηγό να πατάει χωρίς πρόβλημα στο έδαφος κατά τις στάσεις. Η τρίτροχη διαμόρφωση με δύο πίσω τροχούς, συμβάλλει στη σωστή ανάρτηση του μεγάλου ωφέλιμου φορτίου και ταυτόχρονα στη μέγιστη πρόσφυση των κινητήριων τροχών, τόσο κατά την επιτάχυνση όσο και κατά το φρενάρισμα. Τρία δισκόφρενα με σύστημα συνδυασμένης λειτουργίας εξασφαλίζουν άμεση πέδηση με τη μέγιστη ασφάλεια, σε όλες τις συνθήκες.

Piaggio Mymoover

Το σύστημα άρθρωσης επιτρέπει στο Piaggio Mymoover να κινείται και να αντιδρά όπως μια κανονική δίτροχη μοτοσικλέτα με το φορτίο να ακολουθεί τις κλίσεις και να συμβάλλει στη σταθερότητα. Ταυτόχρονα το σύστημα κλειδώματος της άρθρωσης εν στάσει σε συνδυασμό με το χειρόφρενο, δίνουν τη δυνατότητα στο Piaggio Mymoover να σταθμεύει με απόλυτη ασφάλεια σε κάθε έδαφος και κλίση.

Piaggio Mymoover

Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί επίσης στην προστασία και την άνεση του αναβάτη: Tο δάπεδο είναι επίπεδο και συμπαγές, ενώ το παρμπρίζ και οι προστατευτικές χούφτες χεριών έχουν μεγάλο μέγεθος, ώστε να προσφέρουν κάλυψη σε κακές καιρικές συνθήκες.

Επαρκής ισχύς, κορυφαία οικονομία

Ο σύγχρονος, υγρόψυκτος, μονοκύλινδρος κινητήρας 125 κ.εκ. του Piaggio Mymoover αποδίδει 11 ίππους και διασφαλίζει ικανοποιητικές επιδόσεις στο αστικό περιβάλλον. Ταυτόχρονα η μέση κατανάλωση καυσίμου περιορίζεται στα μόλις 2,7 λίτρα/100 χλμ., εξασφαλίζοντας απαράμιλλη οικονομία σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο όχημα αντίστοιχης μεταφορικής ικανότητας.

Piaggio Mymoover

Ιδανικό για ιδιωτική και εταιρική μεταφορά

Τα κορυφαία χαρακτηριστικά διασύνδεσης που προσφέρει το Piaggio Mymoover το καθιστούν την ιδανική επιλογή αστικών μεταφορών. Το «μαύρο κουτί» που διαθέτει το όχημα αποτελεί ένα πρωτοποριακό στοιχείο συλλογής χρήσιμων δεδομένων για τον κάτοχο ή τον διαχειριστή στόλου οχημάτων, καθώς μέσω GPS και αισθητήρων αντλεί στοιχεία για διάφορες παραμέτρους της λειτουργίας του, των διαδρομών, των στάσεων και πολλών ακόμα παραμέτρων. Παράλληλα προσφέρει τη μέγιστη ασφάλεια στον αναβάτη, καθώς στέλνει σήμα έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση ατυχήματος.

Piaggio Mymoover

Συμπληρωματικά και με στόχο την ευκολία στην περίπτωση κοινής χρήσης του Piaggio Mymoover από πολλαπλούς αναβάτες, το νέο επαγγελματικό scooter της ιταλικής μάρκας προσφέρει σύστημα αναγνώρισης οδηγού. Μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσω κάρτας ή έξυπνων ψηφιακών συσκευών (τηλέφωνα, pda's) και βρίσκεται στο τιμόνι, ακριβώς πάνω από το ταμπλό.

Ακριβώς αυτό που χρειάζεται κάθε διανομέας

Piaggio Mymoover

Με πρωτοποριακά και απόλυτα εστιασμένα στην αστική μεταφορά χαρακτηριστικά, το νέο Piaggio Mymoover δεν έχει αντίπαλο. Ευελιξία, χωρητικότητα, ασφάλεια, πρακτικότητα, συνδεσιμότητα, ποιότητα και οικονομία, συνδυάζονται με ιδανικό τρόπο σε ένα μόνο όχημα.

Ανακαλύψτε σήμερα κιόλας τα μοναδικά χαρακτηριστικά του Piaggio MyMoover και επικοινωνήστε με ένα σημείο πώλησης Piaggio για ένα test ride.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider