10 προσφορές που δεν πρέπει να χάσετε την έκθεση «Αυτοκίνηση Anytime 2019»

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
10 προσφορές που δεν πρέπει να χάσετε την έκθεση «Αυτοκίνηση Anytime 2019»
Συνδυάστε το τερπνόν μετά του ωφελίμου στην έκθεση αυτοκινήτου της Αθήνας, χάρη στις σημαντικές προωθητικές ενέργειες αρκετών εταιρειών.

Η έκθεση «Αυτοκίνηση Anytime 2019» σας περιμένει έως την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, στο ακίνητο ξιφασκίας στο πρώην δυτικό αεροδρόμιο, στο Ελληνικό. Εκεί, εκτός από τα εκατοντάδες νέα και συναρπαστικά μοντέλα αυτοκινήτων που μπορείτε να δείτε, θα έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε σημαντικό όφελος, αν αγοράσετε το επόμενό σας αυτοκίνητο.

Αυτό διότι αρκετές από τις εταιρείες που συμμετέχουν προσφέρουν ελκυστικά χρηματοδοτικά προγράμματα ή εκπτώσεις τιμής με αφορμή την έκθεση. Ταυτόχρονα, για να αποφασίσετε πιο εύκολα και με μεγαλύτερη σιγουριά, πολλά από τα πιο δημοφιλή μοντέλα διατίθενται και για test drive, στο μεγάλο περιβάλλοντα χώρο της έκθεσης.

Στο insider εντοπίσαμε τις πιο ενδιαφέρουσες προσφορές των εταιρειών και σας τις παρουσιάζουμε, για να αποκομίσετε το μεγαλύτερο δυνατό όφελος στην αγορά του νέου σας αυτοκινήτου.

Σημαντικότατο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι προσφορές της Volvo, καθώς το όφελος για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές ενός ετοιμοπαράδοτου XC60, XC90, V90 Cross Country, V60 Cross Country κυμαίνεται μεταξύ 5.000 και 8.000 ευρώ.

Η αντιπροσωπεία της Volkswagen έχει θέσει σε ισχύ κατά τη διάρκεια της έκθεσης, αλλά και μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου, μία αναβαθμισμένη εκδοχή του προωθητικού προγράμματος 4All. Σε αυτήν προβλέπεται 15% προκαταβολή αντί 30% και ένα μειωμένο επιτόκιο 2,4% αντί του κανονικού 3,9%. Το πρόγραμμα 4All περιλαμβάνει έως 4 έτη χρηματοδότηση και στη δόση περιλαμβάνεται εγγύηση και σέρβις (όχι δωρεάν) για το ίδιο διάστημα. Παρέχεται επίσης ασφάλιση για 6 μήνες, ενώ ισχύει για όλα τα μοντέλα της γερμανικής μάρκας.

Στη Seat θα επωφεληθούν ιδιαίτερα όσοι επισκέπτες ενδιαφερθούν για το Tarraco. Το μεγαλύτερο SUV της ισπανικής μάρκας προσφέρεται σε ειδικές τιμές, από τις οποίες ξεχωρίζει ιδιαίτερα η έκδοση με τον κινητήρα βενζίνης των 1.5 λίτρων, καθώς μειώνεται η αρχική τιμή των 32.400 ευρώ στις 26.990 ευρώ. Εκπτώσεις παρέχονται επίσης και στα άλλα μοντέλα της SEAT κατά περίπτωση και έκδοση.

Ειδικά για τη διάρκεια της έκθεσης προσφέρει η ελληνική αντιπροσωπεία της Renault δωρεάν ασφάλιση ενός έτους για το Clio και έξι μηνών για όλα τα υπόλοιπα μοντέλα της.

Με αφορμή την έκθεση παρατείνεται το προωθητικό πρόγραμμα της Peugeot έως τα τέλη της χρονιάς, το οποίο προβλέπει για όλα τα μοντέλα της εταιρείας με σήμα το λιοντάρι 3 χρόνια δωρεάν σέρβις και οδική βοήθεια.

Eφόσον γίνει η παραγγελία ενός καινούριου αυτοκινήτου έως τα τέλη Νοεμβρίου θα έχει όφελος ο πελάτης έως και 2.000 ευρώ. Η προσφορά αναφέρεται σε ετοιμοπαράδοτα μοντέλα και δεν περιλαμβάνει τα Mazda CX-30, MX-5 καθώς επίσης τα Mazda 3 με τον κινητήρα των 1,5 λίτρων.

H αντιπροσωπεία της κορεάτικης φίρμας παρέχει έως τις 25 Νοεμβρίου –με αφορμή την έκθεση- ένα όφελος τιμής για την αγορά ενός καινούριου μοντέλου της, το οποίο κυμαίνεται μεταξύ 400 και 1.000 ευρώ. Να σημειώσουμε, ότι από την έκπτωση εξαιρείται το Kia Rio.

Για τους επισκέπτες του περιπτέρου της συγκεκριμένης μάρκας, κατά τη διάρκεια της έκθεσης δίνονται επιπρόσθετες εκπτώσεις 400 έως 500 ευρώ για όλα τα μοντέλα της. Εξαιρούνται οι εκδόσεις υψηλών επιδόσεων Ν του Hyundai i30 και του i30 Fastback.

Η Ford εφαρμόζει για το διάστημα 9 έως 20 Νοεμβρίου το προωθητικό πρόγραμμα Ford Blue Days σε αναβαθμισμένη μορφή και με σημαντικότατα οφέλη για τους επισκέπτες του περιπτέρου της. Συγκεκριμένα προβλέπονται θεαματικές εκπτώσεις στην τιμή όλων των Ranger, μάλιστα στην περίπτωση της κορυφαίας έκδοσης Wildtrack φτάνει το όφελος τις 8.000 ευρώ. Μεγάλες εκπτώσεις που φτάνουν έως και τις 3.720 ευρώ, παρέχονται και για τα μοντέλα Fiesta, Focus, Edge, Kuga, C-Max και την υπέροχη Mustang ανάλογα πάντα με την έκδοση.

Η DS δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες της έκθεσης να κλείσουν ραντεβού και να τους παραχωρηθεί για test drive το μοντέλο για το οποίο ενδιαφέρονται, ένα ολόκληρο 24ωρο. Αν προχωρήσουν μετά στην αγορά του αυτοκινήτου, τότε θα τους δοθεί προνομιακή έκπτωση λόγω της έκθεσης ανάλογα με το μοντέλο και την έκδοση της επιλογής τους.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

20:56

ΕΚΤΕΡ: Υπογραφή δεύτερης τροποποιητικής σύμβασης για το έργο «Infinity, Six Senses Porto Heli»

20:43

Axios: Ο Τραμπ εξετάζει μαζική κλιμάκωση κατά του Ιράν - Στέλνει επιπλέον δεκάδες αεροσκάφη στο Ισραήλ

20:25

EE: Νέοι κανόνες για να σταματήσει η καταστροφή απούλητων ρούχων και υποδημάτων

20:13

Γάζα: Τουλάχιστον 8 νεκροί από ισραηλινή επιδρομή κατά τη διάρκεια κηδείας στη Νουσέιρατ

20:00

Τραμπ: Αγώνας δρόμου για να θέσει υπό τον έλεγχό του τις εκλογές

19:52

Iδιαίτερα αυξημένη η κίνηση στις εξόδους της Αττικής

19:39

To EFA GROUP εξαγοράζει το 100% της SSMART

19:35

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 3 του Μετρό από 19 Ιουλίου στο τμήμα «Ευαγγελισμός - Κατεχάκη»

19:29

Νέα πτώση στις ευρωαγορές με βαρίδι το διεθνές sell off στα τσιπ

19:16

Διευρύνεται τo sell off της SpaceX - «Καπνός» πάνω από 1 τρισ. δολ.

19:12

Μεξικό: Σεισμός 7,4 βαθμών στα ανοικτά των δυτικών ακτών της χώρας

19:06

Τουλάχιστον 8 νεκροί και 34 αγνοούμενοι από κατολίσθηση στην Κίνα

18:55

Hellenic Train: Ακινητοποιήθηκε η αμαξοστοιχία που εκτελεί το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Σέρρες λόγω βλάβης

18:47

Ο αμερικανικός στρατός κατέστρεψε κέντρο ελέγχου της θαλάσσιας κυκλοφορίας στο Τσαμπαχάρ

18:39

Ουκρανία: Συνεχίζονται οι διαδηλώσεις διαμαρτυρίας για την αποπομπή του Φιόντοροφ

18:29

ΗΠΑ: Απροσδόκητη αύξηση των τιμών εισαγωγών τον Ιούνιο λόγω Κίνας

18:12

Tο Ελεγκτικό Συνέδριο διαπίστωσε στον ΕΛΕΓΕΠ ελλείμματα και λανθασμένες πληρωμές

18:02

Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία «βουτιά» 5,74% για τις τράπεζες, σε χαμηλό πέντε εβδομάδων ο Γενικός Δείκτης

17:48

Η Choose διακρίνεται με Bronze Award στα Effie Awards για την καμπάνια «Πίσω από τα Φώτα» του Φυσικού Αερίου Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας

17:48

Συνάντηση Γεραπετρίτη-Λε Χοάι Τρουνγκ: Στο επίκεντρο οικονομία, ναυτιλία και συντονισμός στον ΟΗΕ

17:43

Δήμας: Η υπογραφή της σύμβασης PBN είναι καθοριστικό βήμα για τον εκσυγχρονισμό της αεροναυτιλίας

17:41

Μακρόν: «Μην εμπιστεύεται όλες τις δημοσκοπήσεις» - Προειδοποίηση για τη Λεπέν ενόψει του 2027

17:32

Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά στα Πολιτικά Ευβοίας

17:29

Κομισιόν: Νέο Σχέδιο Δράσης για την Ηλεκτροδότηση και τη μεταρρύθμιση του EU ETS

17:24

ΤτΕ: Στο 1,9% ο ρυθμός ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας το 2026

17:18

Alter Ego Media: Oλοκληρώθηκε η επανεπένδυση μερίσματος με συμμετοχή 78% - Ανταποκρίθηκαν 210 μέτοχοι

17:11

Ο ουκρανικός στρατός έπληξε ρωσικό διυλιστήριο και δύο δεξαμενόπλοια

17:08

Alpha Real Estate Services: Εγκρίθηκε μέρισμα 7 εκατ. ευρώ από κέρδη 2025 και προηγουμένων ετών

17:05

Σούπερ μάρκετ: Βήμα βήμα η διαδικασία για μειώσεις τιμών έως 20% από 31 Αυγούστου - Η επιστολή Τσαγγάρη

17:00

Θεσσαλία: Συναγερμός για την ποιότητα του αέρα - Τρεις πόλεις στις πιο επιβαρυμένες της Ελλάδας


reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider