Τα μοντέλα που θα λάμψουν στην έκθεση «Αυτοκίνηση Anytime 2019»

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τα μοντέλα που θα λάμψουν στην έκθεση «Αυτοκίνηση Anytime 2019»
Για πρώτη φορά σε ελληνική έκθεση αυτοκινήτου θα παρουσιαστούν 35 ολοκαίνουρια νέα μοντέλα, μεταξύ εκατοντάδων άλλων, από τις 9 έως τις 17 Νοεμβρίου. Το insider ξεχώρισε τα σημαντικότερα από αυτά.

Γεμάτα εκπλήξεις θα είναι φέτος τα περίπτερα των κυριότερων μαρκών αυτοκινήτου που αντιπροσωπεύονται στη χώρα μας, κατά τη διάρκεια της έκθεσης «Αυτοκίνηση Anytime 2019», η οποία ανοίγει τις πύλες της το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού. H έκθεση ολοκληρώνεται την Κυριακή, 17 Νοεμβρίου και τα ωράρια είναι για τις καθημερινές από 15.00 έως 21.00 και για τα δύο Σαββατοκύριακα από 10:00 έως 21.00.

Οι επισκέπτες, εκτός από τη γνωριμία τους με τα λαμπερά νέα μοντέλα, θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν test drive στον περιβάλλοντα χώρο της έκθεσης, αλλά και να ενημερωθούν για πολλά ακόμα προϊόντα και υπηρεσίες αυτοκινήτου.

Για πρώτη φορά επίσης θα δούμε σε μία έκθεση του κλάδου επί ελληνικού εδάφους τόσες πολλές πρεμιέρες ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών μοντέλων, καθώς η ηλεκτροκίνηση βρίσκεται πλέον προ των πυλών και στη χώρα μας.

Στη συνέχεια τα 11 μοντέλα που είμαστε βέβαιοι ότι θα κεντρίσουν περισσότερο το ενδιαφέρον του κοινού στην έκθεση «Αυτοκίνηση Αnytime 2019».

To μικρότερο SUV της Volvo, στην έκδοση T3 με τον τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα των 163 ίππων και με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων Geartronic των οκτώ σχέσεων, γίνεται μια από τις καλύτερες επιλογές που υπάρχουν στην αγορά για όποιον αναζητά ένα άνετο, όμορφο, πλήρες τεχνολογίας και γεμάτο ασφάλεια SUV που κυριολεκτικά, τα... κάνει όλα!

Το εμβληματικό μοντέλο της Volkswagen παρουσιάστηκε στην όγδοη γενιά του, με πέντε υβριδικές εκδόσεις και τεχνολογία σε κάθε επίπεδο. Το εσωτερικό του έχει περισσότερο εξοπλισμό από ποτέ και το ψηφιακό του ταπεραμέντο αναδεικνύεται σε κάθε του εκατοστό! Επίσης, θα υπάρχουν και δύο ολοκαίνουργιοι τετρακύλινδροι ντίζελ κινητήρες, στους 115 και 150 ίππους.

Το ολοκαίνουργιο Clio ανανεώθηκε εξωτερικά και πλέον ανήκει στα εντυπωσιακότερα σχήματα της κατηγορίας, απέκτησε ένα εσωτερικό υψηλών προδιαγραφών σε τεχνολογία και εμφάνιση, αλλά και πολλές εκδόσεις εξοπλισμού για κάθε γούστο! Οι κινητήρες έχουν και σε αυτή την περίπτωση, απόδοση έως 130 ίππους.

Το Peugeot 208 στη σημερινή του γενιά καταφέρνει ακόμη να σημειώνει πολύ καλό επίπεδο πωλήσεων στη χώρα μας, παρά τα χρόνια στην πλάτη της. Το νέο ωστόσο, έχει εντυπωσιακό σχεδιασμό, την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον όμιλο PSA και ένα εσωτερικό που το κάνει ακόμη πιο ξεχωριστό! Θα έχει κινητήρες έως 130 ίππων αλλά και ηλεκτρική έκδοση, που επίσης θα βρίσκεται στην έκθεση του Ελληνικού.

Το Corsa της Opel είναι από τα αγαπημένα μας μοντέλα στην Ελλάδα. Πλέον το γνωρίζουμε ως Corsa F στην έκτη του γενιά και είναι πολύ όμορφο, σύγχρονο σε κάθε επίπεδο και με αποδοτικούς κινητήρες κάτω από το καπό του, ισχύος έως και 130 ίππων. Τεχνολογικά διαθέτει όλα όσα περιμένουμε σε επίπεδο συνδεσιμότητας και το νέο ηλεκτρικό Corsa-e, θα μας απασχολήσει αρκετά στο μέλλον.

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο της MINI διατίθεται με το κινητήριο σύνολο της  BMW i3S και θέλει να δώσει τη lifestyle φιλοσοφία που παραδοσιακά πρεσβεύει η φίρμα, με μία νότα σύγχρονης τεχνολογίας μηδενικών ρύπων. Έχει κινητήρα 184 ίππων και 270 Nm ροπή,ς επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 7,3 δευτερόλεπτα και η αυτονομία που ανακοινώνει η MINI είναι 270 χλμ.

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο SUV της Mercedes, η EQC, είναι ένα μεγάλο και πολυτελές αυτοκίνητο με μήκος 4,762 μέτρα. Δύο ηλεκτρικοί κινητήρες εξασφαλίζουν δυνατότητα κίνησης σε όλα τα οδοστρώματα, ενώ οι 408 ίπποι είναι αρκετοί για να προσφέρουν συναρπαστικές επιδόσεις. Με αυτονομία κίνησης που φτάνει τα 400 περίπου χιλιόμετρα και δυνατότητες ταχείας φόρτισης, αποτελεί μια ρεαλιστική επιλογή.

Ύστερα από πολλά χρόνια, η Mazda επιστρέφει στην ελληνική αγορά και θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τα μοντέλα της στην έκθεση του Ελληνικού! Ανάμεσα σε αυτά θα βρίσκεται και το ολοκαίνουργιο CX-30, ένα κόμπακτ SUV με σύγχρονους κινητήρες, ήπια υβριδική τεχνολογία και νεανική εμφάνιση που έχει στόχο να κερδίσει μέρος των πωλήσεων από την πολύ δημοφιλή κατηγορία.

Με την KIA συνεχίζουμε να... τρίβουμε τα μάτια μας, κάθε φορά που παρουσιάζει νέο μοντέλο. Το κάναμε με το νέο Ceed, αλλά και με το πιο περιπετειώδες XCeed που έχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος (18,4 cm), προστατευτικά πλαστικά και ένα στυλ crossover για όποιον του αρέσει οπτικά ή όποιον θέλει να μην βάζει κατευθείαν όπισθεν μόλις δει χωματόδρομο. Θα διατίθεται με κινητήρες έως και 204 άλογα.

Το μικρό μοντέλο της Hyundai έχει αποδείξει την αξία του μέσα από δύο γενιές και κάθε φορά φροντίζει να τονίζει το εξαιρετικό deal που κάνεις, αγοράζοντάς το. Το καινούργιο i10 τρίτης γενιάς είναι ένα κουκλί μέσα-έξω, με μεγάλους χώρους και δύο αποδοτικούς βενζινοκινητήρες, με 67 και 84 ίππους από 1.0 λίτρο και 1.2 λίτρα κυβισμού αντίστοιχα.

To DS3 Crossback, όπως και όλα τα μοντέλα της DS είναι τεχνολογικά προηγμένα οπότε για να ολοκληρωθεί η γκάμα, θα πρέπει να δούμε και ένα ηλεκτρικό! Το DS3 Crossback E-Tense θα έχει αυτό το ρόλο, με ηλεκτροκινητήρα 136 ίππων, 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 8,7 δευτερόλεπτα και αυτονομία στα 300 χλμ, σύμφωνα με το πρότυπο του WLTP.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

17:10

Freenow by Lyft: Διαθέσιμο σε πάνω από 20 καλοκαιρινούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα

17:08

ΕΛ.Α.Σ: Οι 5+1 παρεμβάσεις για την δημόσια παιδεία

16:59

Wall Street: Ανοδικό ξεκίνημα με ελπίδες για διπλωματική αποκλιμάκωση στο Ιράν

16:56

Μ. Ανατολή: Νέα ιρανικά πλήγματα σε Μπαχρέιν και Κουβέιτ

16:54

Μιχαηλίδου: Πολλαπλασιάσαμε τις προνοιακές δαπάνες, χρηματοδοτούμε νέες υπηρεσίες

16:50

6 επιδόρπια πλούσια σε πρωτεΐνη για υγιεινότερες επιλογές γλυκού

16:50

Δημιουργικά επαγγέλματα με άμεση αποκατάσταση: Τι να σπουδάσεις σήμερα αν «πιάνει το χέρι σου»;

16:49

ΑΑΔΕ: Εντόπισε μεγάλο κύκλωμα φοροδιαφυγής άνω των 17 εκατ. - «Άστεγη» διαχειρίστρια με βίλα και πισίνα

16:40

Εθνική Τράπεζα: Βραβεύτηκε για 2η διαδοχική χρονιά ως «Best Investment Bank for Financing Solutions in Greece»

16:33

Alpha Bank: Διευρύνει τη συνεργασία της με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

16:31

Citi: Οι «Magnificent Seven» είναι ξεπερασμένες στην εποχή των «νικητών» AI μετοχών

16:21

Οι άμεσες προκλήσεις του Άντι Μπέρναμ - Από την ακρίβεια μέχρι τις σχέσεις με ΕΕ και ΗΠΑ

16:18

Στουρνάρας: «Να ανοίξουμε την οικονομία στον ανταγωνισμό»

16:18

CEO της Ryanair: Σε «ζημιά από ξένο αντικείμενο» αποδίδει το σπασμένο παράθυρο

16:07

Δίκη για Τέμπη: Ξεκίνησαν οι τοποθετήσεις των συνηγόρων επί της εισαγγελικής πρότασης

16:03

Συναντήσεις Μαρκόπουλου με τους παραγωγικούς φορείς ενόψει ΔΕΘ

15:58

Τουρνάς: «Ενισχύουμε σταθερά και συστηματικά την πυροπροστασία της Κρήτης»

15:57

Η Ρωσία κατηγορεί την Ουκρανία ότι σκότωσε πέντε αμάχους σε πλήγμα με drone

15:38

Ισπανία: Στάχτη 260.000 στρέμματα από την πυρκαγιά που μαίνεται εδώ και 4 ημέρες

15:31

Ναυτικό αποκλεισμό της Σαουδικής Αραβίας ανακοίνωσαν οι Χούθι

15:29

Παπαθανάσης: Ανακύκλωση παλαιών «ειδήσεων» οι αιτιάσεις για την πορεία υλοποίησης του Ταμείου Ανάκαμψης

15:29

ΓΣΕΕ: Δεσμευτικά μέτρα για την προστασία των εργαζομένων από τη θερμική καταπόνηση

15:20

«Παράθυρο» για 10ήμερη εκεχειρία Ιράν - ΗΠΑ παρά τα εκατέρωθεν πλήγματα

15:10

Σαββατοκύριακο στην Ερμούπολη: Εξερευνώντας την αρχοντική πρωτεύουσα των Κυκλάδων

14:56

Κοντογεώργης: «Οι εκλογές θα γίνουν το 2027» - Τι είπε για ΔΕΘ, καύσιμα και ΟΠΕΚΕΠΕ

14:51

Βιομηχανία τροφίμων: Με τζίρο 26,2 δισ. ευρώ και επενδύσεις 7,4 δισ. ευρώ στρατηγικός πυλώνας της οικονομίας

14:48

Βρετανία: Νέος πρωθυπουργός ο Άντι Μπέρναμ, υπόσχεται «δεκαετές πρόγραμμα» για την ανάκαμψη

14:47

Pepco: Άνοδος εσόδων 8,5% στο γ΄ τρίμηνο - Αναβαθμίζει το guidance του έτους

14:40

Ουκρανία: Δέκα οι νεκροί από τη χθεσινή ρωσική επίθεση σε εμπορικό πλοίο στα ανοικτά της Οδησσού

14:33

Στουρνάρας σε Αποστολάκη: «Η τιμολόγηση στα ασφάλιστρα υγείας είναι ελεύθερη»


reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider