Τα μοντέλα που θα λάμψουν στην έκθεση «Αυτοκίνηση Anytime 2019»

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τα μοντέλα που θα λάμψουν στην έκθεση «Αυτοκίνηση Anytime 2019»
Για πρώτη φορά σε ελληνική έκθεση αυτοκινήτου θα παρουσιαστούν 35 ολοκαίνουρια νέα μοντέλα, μεταξύ εκατοντάδων άλλων, από τις 9 έως τις 17 Νοεμβρίου. Το insider ξεχώρισε τα σημαντικότερα από αυτά.

Γεμάτα εκπλήξεις θα είναι φέτος τα περίπτερα των κυριότερων μαρκών αυτοκινήτου που αντιπροσωπεύονται στη χώρα μας, κατά τη διάρκεια της έκθεσης «Αυτοκίνηση Anytime 2019», η οποία ανοίγει τις πύλες της το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού. H έκθεση ολοκληρώνεται την Κυριακή, 17 Νοεμβρίου και τα ωράρια είναι για τις καθημερινές από 15.00 έως 21.00 και για τα δύο Σαββατοκύριακα από 10:00 έως 21.00.

Οι επισκέπτες, εκτός από τη γνωριμία τους με τα λαμπερά νέα μοντέλα, θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν test drive στον περιβάλλοντα χώρο της έκθεσης, αλλά και να ενημερωθούν για πολλά ακόμα προϊόντα και υπηρεσίες αυτοκινήτου.

Για πρώτη φορά επίσης θα δούμε σε μία έκθεση του κλάδου επί ελληνικού εδάφους τόσες πολλές πρεμιέρες ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών μοντέλων, καθώς η ηλεκτροκίνηση βρίσκεται πλέον προ των πυλών και στη χώρα μας.

Στη συνέχεια τα 11 μοντέλα που είμαστε βέβαιοι ότι θα κεντρίσουν περισσότερο το ενδιαφέρον του κοινού στην έκθεση «Αυτοκίνηση Αnytime 2019».

To μικρότερο SUV της Volvo, στην έκδοση T3 με τον τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα των 163 ίππων και με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων Geartronic των οκτώ σχέσεων, γίνεται μια από τις καλύτερες επιλογές που υπάρχουν στην αγορά για όποιον αναζητά ένα άνετο, όμορφο, πλήρες τεχνολογίας και γεμάτο ασφάλεια SUV που κυριολεκτικά, τα... κάνει όλα!

Το εμβληματικό μοντέλο της Volkswagen παρουσιάστηκε στην όγδοη γενιά του, με πέντε υβριδικές εκδόσεις και τεχνολογία σε κάθε επίπεδο. Το εσωτερικό του έχει περισσότερο εξοπλισμό από ποτέ και το ψηφιακό του ταπεραμέντο αναδεικνύεται σε κάθε του εκατοστό! Επίσης, θα υπάρχουν και δύο ολοκαίνουργιοι τετρακύλινδροι ντίζελ κινητήρες, στους 115 και 150 ίππους.

Το ολοκαίνουργιο Clio ανανεώθηκε εξωτερικά και πλέον ανήκει στα εντυπωσιακότερα σχήματα της κατηγορίας, απέκτησε ένα εσωτερικό υψηλών προδιαγραφών σε τεχνολογία και εμφάνιση, αλλά και πολλές εκδόσεις εξοπλισμού για κάθε γούστο! Οι κινητήρες έχουν και σε αυτή την περίπτωση, απόδοση έως 130 ίππους.

Το Peugeot 208 στη σημερινή του γενιά καταφέρνει ακόμη να σημειώνει πολύ καλό επίπεδο πωλήσεων στη χώρα μας, παρά τα χρόνια στην πλάτη της. Το νέο ωστόσο, έχει εντυπωσιακό σχεδιασμό, την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον όμιλο PSA και ένα εσωτερικό που το κάνει ακόμη πιο ξεχωριστό! Θα έχει κινητήρες έως 130 ίππων αλλά και ηλεκτρική έκδοση, που επίσης θα βρίσκεται στην έκθεση του Ελληνικού.

Το Corsa της Opel είναι από τα αγαπημένα μας μοντέλα στην Ελλάδα. Πλέον το γνωρίζουμε ως Corsa F στην έκτη του γενιά και είναι πολύ όμορφο, σύγχρονο σε κάθε επίπεδο και με αποδοτικούς κινητήρες κάτω από το καπό του, ισχύος έως και 130 ίππων. Τεχνολογικά διαθέτει όλα όσα περιμένουμε σε επίπεδο συνδεσιμότητας και το νέο ηλεκτρικό Corsa-e, θα μας απασχολήσει αρκετά στο μέλλον.

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο της MINI διατίθεται με το κινητήριο σύνολο της  BMW i3S και θέλει να δώσει τη lifestyle φιλοσοφία που παραδοσιακά πρεσβεύει η φίρμα, με μία νότα σύγχρονης τεχνολογίας μηδενικών ρύπων. Έχει κινητήρα 184 ίππων και 270 Nm ροπή,ς επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 7,3 δευτερόλεπτα και η αυτονομία που ανακοινώνει η MINI είναι 270 χλμ.

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο SUV της Mercedes, η EQC, είναι ένα μεγάλο και πολυτελές αυτοκίνητο με μήκος 4,762 μέτρα. Δύο ηλεκτρικοί κινητήρες εξασφαλίζουν δυνατότητα κίνησης σε όλα τα οδοστρώματα, ενώ οι 408 ίπποι είναι αρκετοί για να προσφέρουν συναρπαστικές επιδόσεις. Με αυτονομία κίνησης που φτάνει τα 400 περίπου χιλιόμετρα και δυνατότητες ταχείας φόρτισης, αποτελεί μια ρεαλιστική επιλογή.

Ύστερα από πολλά χρόνια, η Mazda επιστρέφει στην ελληνική αγορά και θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τα μοντέλα της στην έκθεση του Ελληνικού! Ανάμεσα σε αυτά θα βρίσκεται και το ολοκαίνουργιο CX-30, ένα κόμπακτ SUV με σύγχρονους κινητήρες, ήπια υβριδική τεχνολογία και νεανική εμφάνιση που έχει στόχο να κερδίσει μέρος των πωλήσεων από την πολύ δημοφιλή κατηγορία.

Με την KIA συνεχίζουμε να... τρίβουμε τα μάτια μας, κάθε φορά που παρουσιάζει νέο μοντέλο. Το κάναμε με το νέο Ceed, αλλά και με το πιο περιπετειώδες XCeed που έχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος (18,4 cm), προστατευτικά πλαστικά και ένα στυλ crossover για όποιον του αρέσει οπτικά ή όποιον θέλει να μην βάζει κατευθείαν όπισθεν μόλις δει χωματόδρομο. Θα διατίθεται με κινητήρες έως και 204 άλογα.

Το μικρό μοντέλο της Hyundai έχει αποδείξει την αξία του μέσα από δύο γενιές και κάθε φορά φροντίζει να τονίζει το εξαιρετικό deal που κάνεις, αγοράζοντάς το. Το καινούργιο i10 τρίτης γενιάς είναι ένα κουκλί μέσα-έξω, με μεγάλους χώρους και δύο αποδοτικούς βενζινοκινητήρες, με 67 και 84 ίππους από 1.0 λίτρο και 1.2 λίτρα κυβισμού αντίστοιχα.

To DS3 Crossback, όπως και όλα τα μοντέλα της DS είναι τεχνολογικά προηγμένα οπότε για να ολοκληρωθεί η γκάμα, θα πρέπει να δούμε και ένα ηλεκτρικό! Το DS3 Crossback E-Tense θα έχει αυτό το ρόλο, με ηλεκτροκινητήρα 136 ίππων, 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 8,7 δευτερόλεπτα και αυτονομία στα 300 χλμ, σύμφωνα με το πρότυπο του WLTP.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

14:54

Πάσχα στην Τήνο: Τα έθιμα και όσα πρέπει να δείτε

14:53

Μαργαρίτης Σχοινάς: Ο σταθερός συνδετικός κρίκος Αθήνας και Βρυξελλών μπαίνει στην Κυβέρνηση

14:47

ΟΔΔΗΧ: Δημοπρασία τρίμηνων εντόκων στις 8 Απριλίου

14:33

Reuters: Το σαουδαραβικό PIF εξετάζει την επένδυση 5 δισ. δολαρίων στην ΙΡΟ της SpaceX

14:29

Νέο ρεκόρ ρυθμίσεων οφειλών στον Εξωδικαστικό Μηχανισμό τον Μάρτιο

14:18

Φορτηγό πλοίο με σήμα «γαλλικής ιδιοκτησίας» διέσχισε το Ορμούζ

14:05

Διαβάσατε τις ειδήσεις της εβδομάδας; Κάντε το κουίζ

14:05

Μακρόν: Να αντισταθούμε στην ηγεμονία ΗΠΑ - Κίνας

13:56

Κακλαμάνης: Από αύριο προσβάσιμη στα κόμματα η δικογραφία ΟΠΕΚΕΠΕ για Λιβανό - Αραμπατζή

13:52

Ταϊλάνδη: Ανθρώπινα λείψανα σε πλοίο που είχε πληγεί ενώ διέπλεε το στενό του Oρμούζ

13:39

Αυστραλία: Ελλείψεις καυσίμων σε αγροτικές περιοχές για το σαββατοκύριακο του Πάσχα

13:35

Ζελένσκι: «Η κατάσταση στο μέτωπο είναι η καλύτερη εδώ και 10 μήνες»

13:28

ΟΟΣΑ: Να χρηματοδοτείται περισσότερο ό,τι αποδίδει και λιγότερο ό,τι δεν αποδίδει

13:14

Παπαθανάσης: Τροπολογία για πάγωμα επιτοκίων σε ρυθμίσεις οφειλών στο ν/σ για το Κοινωνικό Κλιματικό Ταμείο

13:09

ΥΠΑΑΤ: Συνολικά 20 κρούσματα αφθώδους πυρετού σε 25 θετικές εκτροφές

13:03

ΒΕΑ: Παρέμβαση Δαμίγου για στήριξη των επιχειρήσεων τροφίμων

12:55

«Το Ιράν πρέπει να συνάψει συμφωνία με τις ΗΠΑ για τερματισμό του πολέμου» λέει ο πρώην ΥΠΕΞ

12:52

Παραιτήθηκαν και οι Κώστας Σκρέκας - Νότης Μηταράκης

12:36

Σχοινάς και Λαζαρίδης στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, Τουρνάς στο Πολιτικής Προστασίας

12:33

Στο 30,9% ο πληθωρισμός στην Τουρκία τον Μάρτιο

12:15

Μπλε Κέδρος: Μειώθηκε στο 34,11% το ποσοστό του Μ. Ευμορφίδη

12:07

Πλήγμα σε μονάδα ενέργειας στο Κουβέιτ - Προσωρινή διακοπή λειτουργίας σε εγκαταστάσεις αερίου στα ΗΑΕ

12:02

Το Ισραήλ έχει πλήξει 3.500 στόχους σε όλο τον Λίβανο στη διάρκεια του μήνα που πέρασε

12:01

ΚΕΦίΜ: Στην Ελλάδα η υψηλότερη αναλογία κατώτατου προς μέσο μισθό της ΕΕ

12:01

Goldman Sachs: «Ταύρος» για το ΧΑ - Στις 2.500 μονάδες ο στόχος

11:59

Μεντβέντεφ: Η Ρωσία πρέπει να εγκαταλείψει την «ανεκτική στάση» για την ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ

11:56

Lancet: Μείωση των θανάτων από παιδικό καρκίνο, αλλά και μεγάλες ανισότητες

11:54

Ιταλία: Έως την Πρωτομαγιά η μείωση των φόρων στα καύσιμα

11:53

Πετρέλαιο: Στα υψηλότερα επίπεδα από την κρίση του 2008 οι spot τιμές του brent

11:47

Εκτός κυβέρνησης Κεφαλογιάννης, Τσιάρας και Βαρτζόπουλος

gazzetta
gazzetta reader insider insider