Αυτοκίνητο
08-10-2019 | 13:02

Tesla: Αλλάζει την κόρνα με άλλους... χιουμοριστικούς ήχους (pics)

Μοιράσου το
Tesla: Αλλάζει την κόρνα με άλλους... χιουμοριστικούς ήχους (pics)

Νέα χαρακτηριστικά θα έχουν τα μοντέλα αυτοκινήτων της Tesla, τα οποία θα προσφέρουν μια πιο προσωποιημένη εμπειρία στους οδηγούς, με κάποια στοιχεία που επιβεβαιώνουν πως ο ιδρυτής της εταιρείας αν μη τι άλλο, έχει χιούμορ!

Σύμφωνα με τα post που έκανε ο Έλον Μασκ στο Twitter, ένα από αυτά που θα «αλλάξουν» θα είναι η κόρνα. Πλέον, οι οδηγοί των νέων αυτοκινήτων θα μπορούν να διαλέξουν τον ήχο που θα έχει η κόρνα τους.

Δεν ξεκάθαρισε ποιες ακριβώς θα είναι οι επιλογές, όμως σύμφωνα με το Business Insider οι οδηγοί των νέων μοντέλων θα μπορούν να πιέζουν την κόρνα και να ακούγονται... κατσίκες, καρύδες και ήχοι της ζούγκλας μεταξύ άλλων.

Μπορεί να μοιάζει με φάρσα, αλλά ο Έλον Μασκ, μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει και σε σχόλια χρηστών που πρότειναν να μπορεί ο κάθε οδηγός να ανεβάσει τους δικούς του ήχους στο σύστημα. Κάτι που δεν απέκλεισε.

Δεν είναι ξεκάθαρο πόσο «σοβαρός» είναι για αυτό το νέο χαρακτηριστικό ο ιδρυτής της Tesla ή κατά πόσο θα βρει σύμφωνους τους μετόχους και τις ρυθμιστικές αρχές. Άλλωστε δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα βρει το «μπελά» του για μια νέα ιδέα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.