Δυναμικό comeback στη Wall Street με νέα ρεκόρ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Δυναμικό comeback στη Wall Street με νέα ρεκόρ
Νέα ρεκόρ σημείωσαν οι Nasdaq και S&P 500. 

Μετά τις απώλειες επί τρεις διαδοχικές συνεδριάσεις οι δείκτες στη Wall σκαρφάλωσαν σε νέα υψηλά, με τους φόβους γύρω από τον κοροναϊό να εξασθενούν. Νέα ρεκόρ σημείωσαν οι Nasdaq και S&P 500.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση την Τετάρτη οι νεκροί στην Κίνα εξαιτίας του κοροναϊού έφτασαν τους 2.004 σύμφωνα με ανακοίνωση της Εθνικής Επιτροπής Υγείας της χώρας.

Παράλληλα, μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν καταγραφεί ακόμα 1.749 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του COVID-19 στην κινεζική επικράτεια. Ενώ, αν υπολογισθούν και οι αυτόνομες περιοχές του Χονγκ Κονγκ και του Μακάο, τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα φτάνουν τα 74.185.

Η συντριπτική πλειονότητα των θανάτων (132) και των νέων κρουσμάτων (1.693) της επιδημίας καταγράφηκε στην επαρχία Χουμπέι, το επίκεντρο της κρίσης. Οι 116 νεκροί αναφέρθηκαν στην πρωτεύουσα της επαρχίας, τη μεγαλούπολη Ουχάν.

Υπό «έλεγχο» η κατάσταση στον υπόλοιπο κόσμο

Στον υπόλοιπο κόσμο έχουν καταγραφεί περίπου 900 κρούσματα μόλυνσης και μόλις 5 θάνατοι σε περίπου τριάντα χώρες και περιοχές.

Δείκτες

Οι δείκτες την Τετάρτη σημείωσαν κέρδη με τον Dow Jones να ενισχύεται κατά 0,40%, στις 29.347 μονάδες, ο S&P 500 κατέγραψε άνοδο 0,46% στις 3.385 μονάδες, και ο Nasdaq σημείωσε άνοδο 0,87% στις 9.817 μονάδες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider