Μικρά κέρδη στη Wall Street εν όψει της συνάντησης Τραμπ - Κιμ

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Μικρά κέρδη στη Wall Street εν όψει της συνάντησης Τραμπ - Κιμ
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google

Κέρδη κατέγραψε τη Δευτέρα το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης εν όψει της ιστορικής συνάντησης του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με τον Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν στη Σιγκαπούρη.

Οι επενδυτές προετοιμάζονται επίσης για τη διήμερη συνάντηση της Fed, που ξεκινά την Τρίτη. Η ομοσπονδιακή κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ αναμένεται να προχωρήσει σε αύξηση των επιτοκίων.

Την Πέμπτη, επίσης, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα αναμένεται να κάνει γνωστές τις προθέσεις της ως προς το χρονικό ορίζοντα της αναμενόμενης μείωσης του προγράμματος αγοράς ομολόγων.

Ο Dow Jones είχε άνοδο 0,02% στις 25.322 μονάδες, ολοκληρώνοντας την τέταρτη διαδοχική ανοδική συνεδρίαση. Την περασμένη Παρασκευή ο δείκτης των blue-chip είχε συμπληρώσει τα μεγαλύτερα εβδομαδιαία κέρδη του τελευταίου τριμήνου.

Ο S&P 500 τερμάτισε στο +0,11% και τις 2.782 μονάδες. Ο δείκτης-βαρόμετρο της ευρύτερης αγοράς έχει ολοκληρώσει με θετικό πρόσημο τις πέντε από τις έξι τελευταίες συνεδριάσεις.

Ο Nasdaq βρέθηκε στις 7.659 μονάδες με άνοδο 0,19%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Γιατί η Οδύσσεια έσπασε τα ταμεία

Ταμείο Ανάκαμψης: Οι αλλαγές της νέας αναθεώρησης του «Ελλάδα 2.0» - Τι βγαίνει εκτός, τι μειώνεται και τι αυξάνεται

Eφορία: Τέλος χρόνου για φορολογικές δηλώσεις και διορθώσεις χωρίς πρόστιμο

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider