Σε θετικό πρόσημο γύρισαν οι βασικοί δείκτες της Wall μετά από τις απώλειες που καταγράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες με τον Dow Jones να καταγράφει άνοδο 0,85%, τον S&P 500, 0,46% και τον Nasdaq 0,93%.
«Η υπερβολική αισιοδοξία και το widespread άφησαν εκτεθειμένες τις μετοχές στην αυξανόμενη μεταβλητότητα. Αν και κάποιοι πιστεύουν ότι οι πιέσεις που ασκούνται στην αγορά θα υποχωρήσουν και θα επέλθει ανακούφιση , η κατάσταση στην αγορά επιδεινώνεται», αναφέρει ο Bruce Bittles, επικεφαλής της Baird μιλώντας στο CNBC.
«Η ώρα του παιδιού έχει τυπικά τελειώσει, ανέφεραν οι αναλυτές της Rabobank στο Reuters. «Αυτή η μεταβλητότητα υπενθυμίζει με επώδυνο τρόπο στους επενδυτές ότι στοιχήματα τύπου μια κι έξω και σε πολύ συγκεκριμένες μετοχές δεν είναι πάντα επικερδής επιλογή», προσθέτει.