ΗΠΑ: Μεγαλύτερη των εκτιμήσεων αύξηση των αποθεμάτων φυσικού αερίου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΗΠΑ: Μεγαλύτερη των εκτιμήσεων αύξηση των αποθεμάτων φυσικού αερίου
Διατηρούν το μεγαλύτερο μέρος των κερδών τους τα futures του φυσικού αερίου την Πέμπτη, μετά τα στοιχεία της αμερικανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Ενέργειας που έδειξαν ότι τα εγχώρια αποθέματα φυσικού αερίου ενισχύθηκαν κατά 76 δισ. κυβικά πόδια για την εβδομάδα έως τις 17 Σεπτεμβρίου.

Διατηρούν το μεγαλύτερο μέρος των κερδών τους τα futures του φυσικού αερίου την Πέμπτη, μετά τα στοιχεία της αμερικανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Ενέργειας που έδειξαν ότι τα εγχώρια αποθέματα φυσικού αερίου ενισχύθηκαν κατά 76 δισ. κυβικά πόδια για την εβδομάδα έως τις 17 Σεπτεμβρίου. Η ποσότητα ήταν μεγαλύτερη από τη μέση πρόβλεψη, για 70 δισ. κυβικά πόδια, των αναλυτών που συμμετείχαν σε έρευνα της S&P Global Platts.

Τα συνολικά αποθέματα ανέρχονται τώρα στα 3,082 τρισ. κυβικά πόδια, μειωμένα κατά 589 δισ. κυβικά πόδια σε σχέση με έναν χρόνο πριν και κατά 229 δισ. κυβικά πόδια σε σχέση με τον μέσο όρο 5 ετών.

Μετά την ανακοίνωση των στοιχείων, η τιμή του φυσικού αερίου, παραδόσεως Οκτωβρίου ενισχύεται 2,1% στα 4,876 δολάρια ανά εκατομμύρια βρετανικές θερμικές μονάδες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Citi: Έως και 100 δολάρια μπορεί να φτάσει το φυσικό αέριο αν ο χειμώνας είναι βαρύς

gazzetta
gazzetta reader insider insider