Άλκμααρ, η πρώτη ομάδα που θα πληρώνει ποδοσφαιριστές με Bitcoin

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Άλκμααρ, η πρώτη ομάδα που θα πληρώνει ποδοσφαιριστές με Bitcoin
Η τρίτη της φετινής Eredivisie ανακοίνωσε πως η Bitcoin Meester γίνεται ο επίσημος συνεργάτης της ομάδας σε κρυπτονομίσματα.

Η ολλανδική Άλκμααρ γίνεται η πρώτη ποδοσφαιρική ομάδα που θα ξεκινήσει να πληρώνει τους μισθούς των παικτών της σε Bitcoin, ανακοινώνοντας την έναρξη της συνεργασίας της με την Bitcoin Meester που θα γίνει ο επίσημος συνεργάτης της ομάδας σε κρυπτονομίσματα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου, η συμφωνία ορίζει πως όλες οι συναλλαγές σε κρυπτονομίσματα θα γίνονται με Bitcoin και πως η Άλκμααρ θα ξεκινήσει τις πληρωμές των μηνιαίων απολαβών των ποδοσφαιριστών της με το γνωστό κρυπτονόμισμα.

Ο εμπορικός διευθυντής της ομάδας, Μίκαελ Κόστερ, δήλωσε σχετικά πως «η αγορά των κρυπτονομισμάτων ανθίζει, γνωρίζοντας ραγδαία αύξηση τα τελευταία χρόνια».

Σημειώνεται πως η Άλκμααρ ολοκλήρωσε στην 3η θέση της κατάταξης το φετινό πρωτάθλημα της Eredivisie.

Υπενθυμίζεται πως το «άνοιγμα» του επαγγελματικού αθλητισμού στην αγορά των κρυπτονομισμάτων εντείνεται το τελευταίο χρονικό διάστημα, με την Formula 1 να ανακοινώνει πρόσφατα την έναρξη διαφημιστικής συμφωνίας με το ανταλλακτήριο Crypto.com.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider