Στο «κόκκινο» η Wall Street – Στις -150 μονάδες ο Dow

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στο «κόκκινο» η Wall Street – Στις -150 μονάδες ο Dow
Η «μπίλια» της Wall Street την Τετάρτη έκατσε στο κόκκινο, με τις μεγαλύτερες απώλειες να τις καταγράφει ο βιομηχανικός Dow Jones σε μια 3η συνεχή μέρα πτώσης

Μετά από μια συνεδρίαση με ήπιες διακυμάνσεις, τελικά η «μπίλια» της Wall Street την Τετάρτη έκατσε στο κόκκινο, με τις μεγαλύτερες απώλειες να τις καταγράφει ο βιομηχανικός Dow Jones σε μια 3η συνεχή μέρα πτώσης, καθώς οι βιομηχανίες και τα χρηματοοικονομικά ιδρύματα ήταν οι μεγάλοι χαμένοι της ημέρας, με τους επενδυτές να έχουν την προσοχή τους στα στοιχεία για τον δείκτη τιμών καταναλωτή που ανακοινώνονται αύριο.

Έτσι, ο Dow Jones υποχώρησε 152,68 μονάδες ή 0,44%, στις 34.447 μονάδες.
O S&P έχασε 0,20% στις 4,218 μονάδες.
O Nasdaq σημείωσε πτώση 0,09% στις 13.911 μονάδες.

Ο δείκτης τιμών καταναλωτή αναμένεται για αύριο Πέμπτη. Οι οικονομολόγοι εκτιμούν τον CPI να είναι σε άνοδο 4,7% από πέρυσι. Τον Απρίλιο, είχε αυξηθεί 4,2% σε ετήσια βάση, που είναι και η ταχύτερη αύξηση από το 2008.

Στις επιχειρηματικές εξελίξεις της ημέρας, την είσοδο του στην αγορά των κρυπτονομισμάτων ανακοίνωσε το fund Victory Capital, με διαχείριση κεφαλαίων που ξεπερνούν τα 157 δισ. δολάρια.

Στις αγορές των εμπορευμάτων, το συμβόλαιο χρυσού, παράδοσης Ιουλίου κατέγραψε μια πτώση 0,5 δολαρίων στα 1.892,60 δολάρια ανά ουγγιά.

Η τιμή του αμερικάνικου αργού στα συμβόλαια παράδοσης Ιουλίου έχασε 0,09 δολάρια ή 0,1%, κλείνοντας στα 69,96 δολάρια το βαρέλι.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Περιορισμένες κινήσεις στα συμβόλαια χρυσού

Τα αποθέματα της βενζίνης έριξαν το πετρέλαιο κάτω από τα 70 δολάρια το βαρέλι

gazzetta
gazzetta reader insider insider