Bloomberg: «Καλά νέα» η βύθιση του bitcoin - «Ευκαιρία για αγορά»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Bloomberg: «Καλά νέα» η βύθιση του bitcoin - «Ευκαιρία για αγορά»
Παρά την πρόσφατη καθοδική πορεία, το bitcoin είχε άνοδο 270% κατά τον τελευταίο χρόνο.

Τον χειρότερο μήνα από το 2011 αναμένεται να έχει η τιμή του bitcoin, σύμφωνα με το Bloomberg, «και αυτό είναι καλά νέα» σύμφωνα με τον επενδυτικό αναλυτή Robert Kiyosaki.

«Το bitcoin βυθίζεται. Τέλεια νέα» σχολιάζει ο Robert Kiyosaki, ο οποίο το βλέπει σαν μία πολύ καλύ ευκαιρία για «αγορά». «Όταν η τιμή φτάσει στις 27.000 δολάρια μπορεί να αρχίσω να αγοράζω και πάλι... Θυμηθείτε, το πρόβλημα δεν είναι ' χρυσός, ασήμι ή bitcoin. Το πρόβλημα είναι η ανικανότητα σε κυβέρνηση, Fed και Wall Street. Θυμηθείτε, ο χρυσός ήταν στα 300 δολάρια το 2.000».

Οι τιμές των κρυπτονομισμάτων είχαν μετριοπαθή σκαμπανευάσματα το Σαββατοκύριακο, αποφεύγοντας τις χειρότερες εκτιμήσεις των αναλυτών που προέβλεπαν κατακρύμνιση τιμών.

Παρά την πτώση, κατά 5% το Σάββατο, το bitcoin είχε άνοδο 4% την Κυριακή και το βράδυ της Κυριακής διαπραγματευόταν μεταξύ των 33 - 37.000 δολαρίων. Και το Ethereum, είδε την τιμή του να πέφτει κατά 6% το Σάββατο και να ανακάμπτει την Κυριακή με άνοδο πάνω από 5%.

Όπως αναφέρει το Bloomberg, το bitcoin είχε πτώση άνω του 37% μέχρι στιγμής το Μάιο, καταγράφοντας τη χειρότερη μηνιαία απόδοση από τον Σεπτέμβριο του 2011. Ενώ από τα μέσα Απριλίου, που άγγιξε τα 65.000 δολάρια, έπεσε σχεδόν 45%.

Παρά την πρόσφατη καθοδική πορεία, το bitcoin είχε άνοδο 270% κατά τον τελευταίο χρόνο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider