Κλείσιμο με κέρδη στο πετρέλαιο - Στα 68,71 δολάρια το Brent

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κλείσιμο με κέρδη στο πετρέλαιο - Στα 68,71 δολάρια το Brent
Η αμερικανική πρωτεύουσα «ξέμεινε» από βενζίνη την Παρασκευή, παρότι ο σημαντικότερος αγωγός μεταφοράς καυσίμων αύξησε τον εφοδιασμό.

Ανοδικά κινήθηκαν οι τιμές του πετρελαίου την Παρασκευή, αντιστρέφοντας κάποιες από τις απώλειες της Πέμπτης, καθώς ενισχύθηκαν οι χρηματιστηριακές αγορές.

Την Παρασκευή, το Brent παράδοσης Ιουλίου πρόσθεσε 2,5% και ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση στα 68,71 δολάρια το βαρέλι, ενώ το συμβόλαιο Ιουνίου για το αργό τύπου WTI ενισχύθηκε κατά 2,4% και στα 65,37 δολάρια το βαρέλι.

Σήμερα, η μη διαθεσιμότητα βενζίνης ανήλθε στο 87% στην Ουάσιγκτον, από 79% μία ημέρα πριν, όπως έγινε γνωστό από τον ιστότοπο GasBuddy. Η αμερικανική πρωτεύουσα «ξέμεινε» από βενζίνη την Παρασκευή, παρότι ο σημαντικότερος αγωγός μεταφοράς καυσίμων αύξησε τον εφοδιασμό, μετά την κυβερνοεπίθεση, την ώρα που αξιωματούχοι στην Ουάσιγκτον διαβεβαιώνουν τους οδηγούς ότι οι προμήθειες θα επιστρέψουν σε κανονικά επίπεδα σύντομα.

Η Colonial Pipeline ανακοίνωσε αργά χθες ότι έθεσε εκ νέου σε λειτουργία ολόκληρο το σύστημα πετρελαιαγωγών της, που συνδέει τα διυλιστήρια στον Κόλπο του Μεξικού με τις αγορές κατά μήκος της ανατολικής ακτής.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider