Κέρδη για τον χρυσό, μετά τις δηλώσεις Γέλεν για αύξηση επιτοκίων

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Κέρδη για τον χρυσό, μετά τις δηλώσεις Γέλεν για αύξηση επιτοκίων
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Με άνοδο έκλεισε η τιμή του χρυσού, διαγράφοντας μέρος από τις απώλειες της Τρίτης, στον απόηχο των δηλώσεων της πρώην επικεφαλής της Fed.

Με άνοδο έκλεισε η τιμή του χρυσού, διαγράφοντας μέρος από τις απώλειες της Τρίτης, στον απόηχο των δηλώσεων της πρώην επικεφαλής της Fed, ότι η Ομοσπονδιακή Τράπεζα μπορεί να χρειαστεί να αυξήσει τα επιτόκια για να διατηρήσει την οικονομία σε βιώσιμα επίπεδα.

Ωστόσο, η υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ αργότερα διευκρίνισε τα σχόλιά της, λέγοντας ότι δεν προβλέπει ούτε προτείνει αύξηση επιτοκίων, σημειώνοντας πως δεν περίμενε ο πληθωρισμός να είναι ένα διαρκές πρόβλημα για την οικονομία καθώς ανακάμπτει από την πανδημία της Covid-19.

Τα συμβόλαια του χρυσού, παραδόσεως Ιουνίου, ενισχύθηκαν 5 δολάρια, ή 0,3%, στα 1.781 δολάρια ανά ουγγιά, έχοντας υποχωρήσει 0,9% την Τρίτη.

Στα άλλα μέταλλα, το ασήμι έχασε 11 σεντς, ή 0,4% στα 26,45 σεντς, ενώ το παλλάδιο υποχώρησε 0,2% στα 2.982 δολάρια. Η πλατίνα σημείωσε απώλειες 0,2% στα 1.229,40 δολάρια ανά ουγγιά, ενώ ο χαλκός σημείωσε μικρή άνοδο 0,1% στα 4,53 δολάρια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Το αντίο στον Μαζωνάκη από τον πολιτικό κόσμο - Το «μου ’φαγες όλα τα δαχτυλίδια» - Ο…ζαχαρώδης Ανδρουλάκης

Πετρέλαιο θέρμανσης: Αισθητά υψηλότερες τιμές φέτος - Ανοιχτό παράθυρο για απευθείας επιδότηση

Η μετακίνηση των επενδυτών - Το ποδόσφαιρο και τα λεφτά - Tο ελληνικό «ραντεβού» με το Διάστημα

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider