Διατηρείται η μεταβλητότητα στο Χρηματιστήριο, ήπια άνοδος για τον Γενικό Δείκτη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Διατηρείται η μεταβλητότητα στο Χρηματιστήριο, ήπια άνοδος για τον Γενικό Δείκτη
Ήπια άνοδο καταγράφει ο Γενικός Δείκτης στο Χρηματιστήριο Αθηνών, έχοντας εναλλάξει πρόσημα αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, παραμένοντας πάνω από το επίπεδο το 830 μονάδων.

Ήπια άνοδο καταγράφει ο Γενικός Δείκτης στο Χρηματιστήριο Αθηνών, έχοντας εναλλάξει πρόσημα αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, παραμένοντας πάνω από το επίπεδο το 830 μονάδων, εν μέσω πτώσης των ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων.

O Γενικός Δείκτης διαμορφώνεται στις 834,93 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,37%, ενώ η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 32,19 εκατ. ευρώ. Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο 0,34%, ενώ ο δείκτης μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται 0,71%.

Κέρδη 0,64% καταγράφει ο τραπεζικός δείκτης, με την Τρ. Πειραιώς να αντιστρέφει τα πρωινά κέρδη και να υποχωρεί 8,3%, ενώ ακολουθεί η μετοχή της Alpha Bank στο -0,55% και της Εθνικής Τράπεζας 0,04%. Αντίθετα η μετοχή της Eurobank ενισχύεται 1,7%.

Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Aegean Airlines (1,35%), του Μυτιληναίου (1,1%), της Jumbo (1,03%) και του ΟΤΕ (0,9%). Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές του ΟΛΠ (1,38%), του ΟΠΑΠ (0,8%) και της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ (0,42%).

Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνει ο δείκτης της Τεχνολογίας (2,1%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφει ο δείκτης του Εμπορίου (2,08%).

Εχθές, ο Γενικός Δείκτης έκλεισε σχεδόν αμετάβλητος αλλάζοντας αρκετές φορές το πρόσημο στις 831,86 μονάδες, με τον τζίρο στα 161,3 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider