Για 3η συνεχόμενη χρονιά, η Epsilon Net συγκαταλέγεται στους National Champions της χώρας των European Business Awards.

Για το 2015-2016, η Epsilon Net γίνεται η μοναδική εταιρεία πληροφορικής στην Ελλάδα που για 3η συνεχόμενη χρονιά συγκαταλέγεται στους National Champions της χώρας των European Business Awards, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Φέτος, η Epsilon Net διεκδικεί μια θέση στις δέκα καλύτερες εταιρείες της Ευρώπης στην κατηγορία «Επιχείρηση της Χρονιάς», ενώ πέρυσι εκλέχθηκε National Champion στην κατηγορία «Καινοτομία» και πριν 2 χρόνια, ο πρόεδρος της εταιρείας, κ. Ιωάννης Μίχος, συγκαταλέχθηκε στους δέκα κορυφαίους επιχειρηματίες της Ευρώπης.

Τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρίας για το 2014, όπως επίσης και η πορεία ανάπτυξης που ακολουθεί η Epsilon Net, ακόμη και στα χρόνια της κρίσης, αποτέλεσαν το βασικό κριτήριο επιλογής της εταιρίας ως National Champion, αναφέρει στην ανακοίνωση.

Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος στον διαγωνισμό πήραν μέρος 32.000 επιχειρήσεις από 33 χώρες της Ευρώπης.

Τα European Business Awards είναι ένας ανεξάρτητος, μη κερδοσκοπικός οργανισμός που αναγνωρίζει και επιβραβεύει την επιχειρηματικότητα, τις βέλτιστες πρακτικές και την καινοτομία των επιχειρήσεων της Ευρώπης.

Διοργανώνεται για ένατη συνεχή χρονιά, με κύριο χορηγό το διεθνές δίκτυο ανεξάρτητων ελεγκτών και συμβούλων επιχειρήσεων RSM International.