10 αθλητικά είδη για να αποκτήσεις αυτή την Black Friday

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
10 αθλητικά είδη για να αποκτήσεις αυτή την Black Friday
Φόρμες, sneakers και βαράκια έρχονται με τις μεγαλύτερες εκπτώσεις στην πόρτα σου με ένα μόνο κλικ.

Εδώ και οχτώ μήνες ζούμε σε πολύ ιδιαίτερες συνθήκες. Τα καταστήματα είναι κλειστά, οι μετακινήσεις είναι περιορισμένες και τον περισσότερο χρόνο που δεν εργαζόμαστε μέσω τηλεργασίας τον περνάμε στο σπίτι.

Παρ΄όλα αυτά, δεν είναι λίγος ο κόσμος που τόσο κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας όσο και της τρέχουσας ξεκίνησε γυμναστική προκειμένου να ξεσκάσει. Είτε παρακολουθώντας κάποιο online πρόγραμμα γυμναστικής είτε άρχισε να τρέχει στέλνοντας «6» στο 13033.

Μπορεί ο κόσμος να ξεκίνησε γυμναστική, ωστόσο ίσως ξέμεινε από είδη γυμναστικής, αφού δεν πρόλαβε να ψωνίσει χειμωνιάτικα πριν το δεύτερο lockdown. Η Black Friday, η οποία έρχεται στις 27 Νοεμβρίου, αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία για να αποκτήσουμε online όσα αθλητικά είδη μας λείπουν. Από ανδρικά παπούτσια και γυναικεία μπουφάν έως ποδήλατα, πατίνια, διαδρόμους γυμναστικής και wearables.

Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με τις 10 προτάσεις μας:

1. Runners

insider

Πώς βρέθηκε όλος αυτό ο κόσμος να τρέχει μέσα στην καραντίνα; Έτρεχε και πριν την πανδημία ή ξεκίνησαν επί τούτου προκειμένου να ξεσκάσουν ή έστω να έχουν μια καλή δικαιολογία για να βγαίνουν από το σπίτι;

Δεν έχει καμιά σημασία πώς έγινε η αρχή. Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι έχουμε ξεκινήσει το τρέξιμο και προκειμένου να αποφύγουμε τους τραυματισμούς χρειαζόμαστε τουλάχιστον ένα ζευγάρι κατάλληλα παπούτσια.

2. Φόρμες

insider

Ανεξάρτητα από το τι είδους γυμναστική έχεις επιλέξει να κάνεις αυτή την περίοδο, μερικές φόρμες είναι πάντοτε χρήσιμες. Τις χρησιμοποιείς ακόμα και όταν δεν γυμνάζεσαι προκειμένου να κινείσαι με άνεση στο σπίτι. Δεν είναι λίγοι αυτοί που τις χρησιμοποιούν, άλλωστε, και ως πιτζάμες.

3. Βαράκια

insider

Ενός κιλού, δίκιλα, με προσαρμοζόμενα κιλά; Ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που ταιριάζει καλύτερα στη δύναμή του και σε αυτό που θέλει να πετύχει μέσω του προγράμματος που ακολουθεί. Όπως και να έχει τα βαράκια μαζί με το στρώμα -που ακολουθεί- είναι τα πιο βασικά αντικείμενα που χρειάζεται όποιος επιλέξει να κάνει γυμναστική στο σπίτι.

4. Στρώμα

insider

Όσο σκληροτράχηλος και αν είναι κάποιος θα χρειαστεί ένα στρώμα προκειμένου να κάνει τους ραχιαίους και τους κοιλιακούς του. Στρώμα χρειάζεται, επίσης, όποιος αποφασίσει να το ρίξει στο meditation μέσω της yoga.

5. Μπάλες

insider

Όλα δείχνουν πως αυτόν τον χειμώνα θα έχουμε άπλετο χρόνο μπροστά μας για να πειραματιστούμε με διαφορετικά είδη γυμναστικής. Γιατί όχι και με μια μπάλα σαν αυτή της φωτογραφίας;

6. T-Shirts

insider

Θα ιδρώσουμε πολύ και πολλές φορές για αυτό καλό είναι να έχουμε μπόλικες αλλαξιές και πάντα μία μαζί μας όταν πηγαίνουμε για τρέξιμο. Το τελευταίο που θέλουμε αυτή την περίοδο είναι να κρυώσουμε.

7. Μπουφάν

insider

Το τρέξιμο με ένα λεπτό μπουφάν είναι ό,τι πρέπει το χειμώνα. Μας ζεσταίνει μέχρι να τρέξουμε τα πρώτα χιλιόμετρα και να ζεσταθούμε, ενώ μας προστατεύει από το κρύο και στην επιστροφή στο σπίτι, όταν θα είμαστε πια ιδρωμένοι.

8. Sneakers

insider

Για όσους δεν έχουν ξεκινήσει ήδη το τρέξιμο ή δεν είναι στα άμεσα σχέδιά τους, υπάρχουν και τα sneakers που ενδείκνυνται και για χαλαρούς περιπάτους. Όσο ακόμα μας το επιτρέπει το «6» στο 13033, μπορούμε να εξερευνήσουμε γωνιές της πόλης που μέχρι πρόσφατα δεν είχαμε επισκεφτεί.

9. Hoodies

insider

Τα φούτερ με κουκούλα (κοινώς hoodies) αποτελούν το καταλληλότερο ρούχο για outdoor γυμναστική. Λειτουργούν όπως τα μπουφάν -που αναφέραμε παραπάνω- ενώ χάρη στην κουκούλα προστατεύουν από αέρα και βροχή.

10. Παιδικά ρούχα

insider

Σε όλο αυτό το project χειμερινής γυμναστικής μέσα στην καραντίνα δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε τα παιδιά απέξω. Εκείνα ίσως έχουν μάλιστα μεγαλύτερη ανάγκη από όλους μας να βγουν έξω και να γυμναστούν. Οπότε, παιδικά ρούχα, όπως παιδικές φόρμες, παπούτσια και φούτερ, δεν γίνεται να λείπουν από τη λίστα μας.

Προφανώς, η λίστα με τα αθλητικά είδη που μπορείτε να αποκτήσετε προκειμένου να είστε όσο πιο εξοπλισμένοι και κατάλληλα ντυμένοι γίνεται για γυμναστική, κατά τη διάρκεια αυτού του ιδιαίτερου χειμώνα, δεν τελειώνει εδώ. Ο καθένας έχει τα δικά του ιδιαίτερα γούστα και προτιμήσεις που μπορεί να μας ξέφυγαν.

Όπως και να έχει, η Black Friday έρχεται στις 27 Νοεμβρίου για όλους δίνοντάς μας την ευκαιρία να αποκτήσουμε online όποια αθλητικά είδη έχουμε στο μυαλό μας στις καλύτερες τιμές της χρονιάς.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider