Επόμενη απόδραση: 28η Οκτωβρίου

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επόμενη απόδραση: 28η Οκτωβρίου
Στη δημοφιλή πλατφόρμα κρατήσεων θα βρείτε πραγματικές ευκαιρίες απόδρασης για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου και για τους τέσσερις προορισμούς. 

Αν αναρωτιέστε πότε θα είναι η επόμενη απόδρασή σας τώρα που τελείωσαν οι καλοκαιρινές διακοπές, η απάντηση είναι τώρα! Γιατί τώρα ήρθε η ώρα να κάνετε την κράτησή σας για την πρώτη οδική εκδρομή του χειμώνα.

Το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για ένα σύντομο διάλειμμα από την καθημερινότητα γι’ αυτό και το www.18-24.gr ο Νο1 πάροχος τουριστικών υπηρεσιών της χώρας οργανώνει οδικές εκδρομές για την 28η Οκτωβρίου στους πιο δημοφιλείς προορισμούς.

Το Μπάνσκο, το Βουκουρέστι, το Βελιγράδι και η Κωνσταντινούπολη βρισκονται στις πρώτες θέσεις της λίστας των προορισμών για οδικές εκδρομές και αυτό γιατί συνδυάζουν διασκέδαση, δραστηριότητες, βόλτες και φαγητό χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά.

Στη δημοφιλή πλατφόρμα κρατήσεων θα βρείτε πραγματικές ευκαιρίες απόδρασης για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου και για τους τέσσερις προορισμούς.

Τα ολοκληρωμένα πακέτα εκδρομών αφορούν είτε τριήμερη είτε τετραήμερη απόδραση για την 28η Οκτωβρίου και φυσικά περιλαμβάνουν τη μεταφορά αλλά και τη διαμονή. Με αφετηρίες περισσότερες από 10 πόλεις γεγονός που διευκολύνει τη μετακίνηση σας από όπου και αν βρίσκεστε, το μόνο που μένει είναι να επιλέξετε τον προορισμό.

Κάντε τώρα την κράτηση σας στο www.18-24.gr για ένα τριήμερο στο Μπάνσκο από 49 ευρώ, στο Βελιγράδι από 96 ευρώ, στην Κωνσταντινούπολη από 112 ευρώ και στο Βουκουρέστι από 124 ευρώ.

Και να θυμάστε οτι όσο νωρίτερα, τόσο φθηνότερα!

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider