Υγεία
08-11-2021 | 15:15

Τι απαντά το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» για τα δανεικά ράντζα από το «Σωτηρία»

Newsroom
Μοιράσου το
Τι απαντά το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» για τα δανεικά ράντζα από το «Σωτηρία»
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Στο Νοσοκομείο δεν υπήρξε ανάγκη και δεν πραγματοποιήθηκε καμία ενίσχυση σε υλικό, από το ΓΝΝΘ «Σωτηρία» ή από άλλη Μονάδα Υγείας, ξεκαθαρίζει το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», με αφορμή τις δηλώσεις της προέδρου της ΕΙΝΑΠ, Ματίνας Παγώνη, νωρίτερα σήμερα. 

Αναλυτικά, σημειώνει: 

«Αναφορικά με δηλώσεις της Προέδρου της ΕΙΝΑΠ ως προς τις εφημερίες στις 7-8/11/2021, διευκρινίζεται ότι το σύνολο των εισαγωγών Covid/ non Covid περιστατικών  παρουσιάζει σταθερότητα, συγκριτικά με την προηγούμενη ημερομηνία εφημέρευσης, ενώ ειδικά τα περιστατικά Covid εμφανίζονται μειωμένα (16 έναντι 25 στις 30/10/2021).

Σχετικά με τις επικουρικές κλίνες, στη χθεσινή εφημερία αναπτύχθηκαν 24 (35 στην εφημερία της 30ης Οκτωβρίου). Με την έκδοση εξιτηρίων, οι ασθενείς θα προωθηθούν σταδιακά στους θαλάμους των Κλινικών του Νοσοκομείου.

Τέλος, επισημαίνεται ότι στο Νοσοκομείο δεν υπήρξε ανάγκη και δεν πραγματοποιήθηκε καμία ενίσχυση σε υλικό (επικουρικές κλίνες κλπ.), από το Γ.Ν.Ν.Θ. «Σωτηρία» ή από άλλη  Μονάδα Υγείας». 

 

Εικόνα

Νωρίτερα, η κα Παγώνη είχε κάνει λόγο για «μια δύσκολη νύχτα, μια πάρα πολύ δύσκολη νύχτα, η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου», αναφερόμενη σε εφημερία του Γ. Γεννηματάς. 

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Παγώνη - Σαρηγιάννης: Πάμε για 9.000 κρούσματα ημερησίως