Κικίλιας: Αύξηση των εσόδων από τον τουρισμό τον Ιούλιο σε σχέση με το 2019

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Κικίλιας: Αύξηση των εσόδων από τον τουρισμό τον Ιούλιο σε σχέση με το 2019
Βασίλης Κικίλιας
Ο υπουργός Τουρισμού αναμένεται να συναντηθεί με tour operators και επικεφαλής αεροπορικών εταιρειών.

«Τα έσοδα από τον τουρισμό τον φετινό Ιούλιο άγγιξαν τα 3,7 δισ. ευρώ, ξεπερνώντας τα έσοδα του Ιουλίου του 2019. Αυξημένα έσοδα που στηρίζουν τους Έλληνες πολίτες», δήλωσε ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, από το Παρίσι, στο περιθώριο της διεθνούς τουριστικής έκθεσης IFTM-Top Résa 2022.

Ο υπουργός Τουρισμού, συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ, Δημήτρη Φραγκάκη, επισκέφθηκε το ελληνικό περίπτερο της έκθεσης, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να συναντηθεί με tour operators και επικεφαλής αεροπορικών εταιρειών, στο πλαίσιο της στρατηγικής για περαιτέρω επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Άνοιξε το πρώτο κατάστημα Arket στην Ελλάδα - Πού βρίσκεται

Επιδότηση 17.500 ευρώ σε νέους έως 29 ετών - Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις

Εθνικό πλεονέκτημα η πολιτική σταθερότητα λέει ο Κυριάκος - Απάντηση Αλέξη - Μόνος πια ο Δουδωνής στη Λέσβο αλλά που θα πάει η έδρα;

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider