Τα απαραίτητα των καλοκαιρινών διακοπών: 10 πράγματα που δεν πρέπει να ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τα απαραίτητα των καλοκαιρινών διακοπών: 10 πράγματα που δεν πρέπει να ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου
Μπορεί να βρισκόμαστε στα τέλη Αυγούστου, ωστόσο για πολλούς το mood για καλοκαιρινές διακοπές παραμένει ακμαίο!

Μπορεί να βρισκόμαστε στα τέλη Αυγούστου, ωστόσο για πολλούς το mood για καλοκαιρινές διακοπές παραμένει ακμαίο! Για σένα λοιπόν που κάνεις ακόμη τα σχέδιά σου για τις παραλίες και τα beach bars που θα επισκεφθείς, η ομάδα των Oniro Hotels φρόντισε να συγκεντρώσει τα 10 πράγματα που δεν πρέπει να ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου στις καλοκαιρινές σου διακοπές!

1. Αντηλιακό

Γνωρίζεις πολύ καλά ότι το αντηλιακό είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία σου. Κατά τις καλοκαιρινές σου αποδράσεις – είτε αυτές είναι στην παραλία, σε αξιοθέατα, στη φύση ή σε γραφικά σοκάκια – εκτίθεσαι στις ακτίνες του ήλιου για μεγάλο χρονικό διάστημα. Φρόντισε λοιπόν να επιλέξεις ένα αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας, και κατά προτίμηση φιλικό προς το περιβάλλον – γιατί εκτός από την υγεία μας, εξίσου σημαντικό είναι να προστατέψουμε και τον πλανήτη μας.

2. Γυαλιά ηλίου

Ένα καλό ζευγάρι γυαλιών ηλίου είναι απαραίτητο για τις βόλτες σου κατά τις ηλιόλουστες μέρες του καλοκαιριού. Εκτός από το στυλ, βασικό κριτήριο στην επιλογή των γυαλιών σου θα πρέπει να είναι και η ποιότητα. Μόνο ο συνδυασμός των δύο κριτηρίων θα σου παρέχει και γοητεία και προστασία!

3. Καπέλο

Πέρα από το δέρμα και τα μάτια σου, σοφό είναι να προστατέψεις και το κεφάλι σου από τη βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να προσθέσεις στη λίστα των διακοπών σου ένα πρακτικό και γουστόζικο καπέλο!

4. Μαγιό

Και ένα και δύο! Αν είσαι λάτρης της παραλίας, το μαγιό θα είναι το κύριο ένδυμά σου κατά τις καλοκαιρινές σου διακοπές. Υπάρχουν τόσα πολλά στυλ διαθέσιμα στην αγορά, που σίγουρα θα βρεις αρκετές επιλογές που να ταιριάζουν στο γούστο και στο σωματότυπό σου. Μη διστάσεις να επιλέξεις παιχνιδιάρικα χρώματα και σχέδια, που θα σε κάνουν να χαμογελάς λίγο περισσότερο φορώντας τα καινούρια σου μαγιό!

5. Ρούχα παραλίας και σαγιονάρες

Τα απαραίτητα συνοδευτικά για τα μαγιό σου! Είτε είναι παρεό, καφτάνια, ή μπλουζάκια για τους άντρες, επίλεξε τα ρούχα παραλίας σου έτσι ώστε να είναι άνετα και να ταιριάζουν στο χρώμα και στο στυλ των μαγιό που θα πάρεις μαζί σου. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τις σαγιονάρες σου.

6. Πετσέτα θαλάσσης

Προτίμησε μια πετσέτα που να στεγνώνει γρήγορα, για να μπορείς να χαλαρώσεις ξαπλώνοντας πάνω της μετά από τα μακροβούτια σου. Εναλλακτικά, θα χρειαστείς δύο πετσέτες – μία για να σε στεγνώσει μετά τις βουτιές σου και μία για να ξαπλώνεις.

7. Τσάντα θαλάσσης

Ναι, η παραλία είναι συνήθως ένα μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών μας διακοπών – ιδιαίτερα αν ο προορισμός μας είναι κάποιο από τα υπέροχα νησιά της χώρας μας. Γι’ αυτό, μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου μια μεγάλη τσάντα θαλάσσης, που να χωράει όλα όσα αναφέραμε πιο πάνω, αλλά και διάφορα σνακ, το νερό σου κλπ.

8. Επαναχρησιμοποιούμενο μπουκάλι νερού

Χωρίς νερό δεν… βολτάρεις πουθενά! Η ζέστη, το περπάτημα, η εξερεύνηση, οι επισκέψεις στα αξιοθέατα, το άραγμα στην παραλία, αλλά και το shopping καθιστούν το επαναχρησιμοποιούμενο μπουκάλι νερού επιτακτική ανάγκη στις διακοπές σου. Μην το ξεχάσεις στο σπίτι!

9. Αντισηπτικό

Αν και η δημοτικότητά του ανέβηκε στα ύψη με την εμφάνιση της πανδημίας, το αντισηπτικό ήταν και θα είναι πάντα ένα απαραίτητο αξεσουάρ σε κάθε ταξίδι! Σκέψου απλά πόσες εκατοντάδες άτομα αγγίζουν καθημερινά τα αξιοθέατα και τις επιφάνειες που αγγίζεις στις τουριστικές περιοχές, σε περίοδο διακοπών. Με το αντισηπτικό συντροφιά σου, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τα χιλιάδες μικρόβια που θα συναντήσεις στη διαδρομή!

10. Φορητός φορτιστής

Κατά τις καλοκαιρινές σου διακοπές, είναι πολύ πιθανό να φύγεις από το ξενοδοχείο το πρωί και να επιστρέψεις αργά το βράδυ, αφού οι βόλτες στον προορισμό που επέλεξες δεν θα έχουν τελειωμό! Ο φορητός φορτιστής σε τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να αποδειχτεί… σωτήριος – ειδικά αν είσαι ο τύπος που έχει το κινητό του σαν την επέκταση του χεριού του!

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider