Η COCO-MAT διευρύνει την παρουσία της στην ξενοδοχειακή αγορά

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η COCO-MAT διευρύνει την παρουσία της στην ξενοδοχειακή αγορά
Σε συνέχεια της ήδη επιτυχημένης πορείας στο χώρο της φιλοξενίας, η εταιρία εγκαινιάζει το νέο ξενοδοχείο της στην Ελλάδα, και σχεδιάζει τα επόμενά της βήματα για τη διεύρυνση του χαρτοφυλακίου της.

Mε ισχυρή παρουσία σε περισσότερες από 20 χώρες παγκοσμίως, η COCO-MAT επεκτείνει τη δραστηριότητά της στον τομέα της φιλοξενίας, ανακοινώνοντας το νέο eco-friendly boutique resort στη Σαντορίνη και σχεδιάζοντας τα επόμενά της βήματα για τη διεύρυνση του χαρτοφυλακίου της στην περιοχή της Ακροπόλεως στην Αθήνα αλλά και στη Μονεμβασιά.

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στην προσφορά προϊόντων ύπνου σε πολυάριθμα καταλύματα και ξενοδοχεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, η ηγέτιδα εταιρία στον χώρο των προϊόντων ύπνου από φυσικά υλικά, από το 2012 επέκτεινε τη δραστηριότητά της στην ξενοδοχειακή αγορά, σημειώνοντας έως και σήμερα μια πολύ επιτυχημένη πορεία.

Στην Ελλάδα, η εταιρία διαθέτει τέσσερα εμβληματικά ξενοδοχεία στην Αθήνα, τα οποία έχουν διακριθεί με εξαιρετικές βαθμολογίες και κριτικές και ένα μαγευτικό boutique resort στη Σέριφο, ενώ σύντομα θα εγκαινιάσει το νέο eco-friendly boutique resort στην Καλντέρα της Σαντορίνης, το οποίο θα είναι διαθέσιμο για το κοινό από τον Απρίλιο του 2022. Πρόκειται για έναν ξεχωριστό προορισμό, που θα προσφέρει στους επισκέπτες υπέροχες στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, δίπλα στη φύση, χαρίζοντας τους παράλληλα την ευκαιρία να απολαύσουν έναν ξεκούραστο και ποιοτικό ύπνο σε συστήματα ύπνου με την υπογραφή της COCO-MAT.

Σύντομα δε ξεκινάει και η ανέγερση των νέων ξενοδοχείων της εταιρίας στη Μονεμβασιά και την περιοχή της Ακροπόλεως στην Αθήνα.

Οι πρωτοβουλίες αυτές υπόκεινται στο όραμα της COCO-MAT που δεν είναι άλλο από την ανάδειξη της Ελλάδας ως τον ιδανικό τουριστικό προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου.

Ακολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι ό

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider