Grecotel Filoxenia, το τέλειο καλοκαίρι!

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Grecotel Filoxenia, το τέλειο καλοκαίρι!
Στον μυθικό και ευλογημένο από τους θεούς Μεσσηνιακό τοπίο, στους πρόποδες του Ταϋγέτου και στην ανατολική παραλία της Καλαμάτας, δεσπόζει το Grecotel Filoxenia, ένα resort με υπέροχη, αριστοκρατική αύρα, που ταυτόχρονα αποτελεί μια απολύτως προσιτή πρόταση ευζωίας.

Στον μυθικό και ευλογημένο από τους θεούς Μεσσηνιακό τοπίο, στους πρόποδες του Ταϋγέτου και στην ανατολική παραλία της Καλαμάτας, δεσπόζει το Grecotel Filoxenia, ένα resort με υπέροχη, αριστοκρατική αύρα, που ταυτόχρονα αποτελεί μια απολύτως προσιτή πρόταση ευζωίας.

Καλαμάτα, ίσως, η πιο όμορφη πόλη της Ελλάδας. Με καταπληκτικές φυσικές ομορφιές, με μοναδικά ιστορικά μνημεία, με έντονη νυχτερινή ζωή, με πλούσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις, με υπέροχο φαγητό και ζεστούς ανθρώπους, με υγιεινό κλίμα, με νεοκλασικά κτήρια, με ακτογραμμή τεσσάρων χιλιομέτρων με φανταστικές παραλίες σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της πόλης. Ένας πολύ δημοφιλής προορισμός όλο το χρόνο λόγω της μικρής απόστασης από την Αθήνα, πλέον, χάρις στο νέο οδικό δίκτυο που φέρνει την πρωτεύουσα της Μεσσηνίας τόσο κοντά από την Αττική. Μια διαδρομή συνώνυμη της οδικής ασφάλειας λόγω του σύγχρονου αυτοκινητόδρομου, αλλά και μια επιλογή στο ίδιο ασφαλές πνεύμα, καθώς με το αυτοκίνητο απέχει μόλις δυόμιση ώρες από το κλεινόν άστυ, κάτι αναμφίβολα χρήσιμο στη μετά καραντίνα εποχή.

Ένας κήπος ολόκληρος η Μεσσηνία, με οπωροφόρα δέντρα, εσπεριδοειδή, μπαχτσέδες, ελαιώνες, συκιές, που το διαπιστώνεις όταν έρχεσαι από την Αρκαδία στο πρώτο χωριό του νομού και βλέπεις κάτω να απλώνεται ο εύφορος καταπράσινος κάμπος και στο βάθος τον αγέρωχο Ταΰγετο των 2.407 μέτρων. Είναι η αρχή μιας υπέροχης, μια αυθεντικής εμπειρίας ζωής που συνδυάζει το βουνό με τη θάλασσα και τη διασκέδαση με την ηρεμία.

Ορόσημο φιλοξενίας

Σημείο αναφοράς στον τομέα της φιλοξενίας στην πόλη το Grecotel Filoxenia, ένα ξενοδοχειακό κατάλυμα που υπηρετεί την πιο προσιτή εκδοχή της ευζωίας.Η παραλία του κοιτάει νότια και κάθε απόγευμα τα νερά στραφταλίζουν, προσφέροντας την απόλαυση ενός υπέροχου μπάνιου στα καθαρά και βραβευμένα με γαλάζια σημαία νερά. Ο κήπος του συγκροτήματος είναι μια ωδή στη φύση. Αφρικανικοί φοίνικες, χαμαίρωπες, γιούκας, βασιλικοί, ουασιγκτόνιες, κανάριοι που αγκαλιάζουν τα αλμυρίκια και ελαιόδεντρα δημιουργούν το απόλυτο καρτ ποστάλ σκηνικό, όπου όλα κυλούν με τους ρυθμούς της φύσης. Ατμόσφαιρα εποχής στα καθιστικά με τις παρέες που παίζουν ακόμα κουμκάν και χάζι στον Παραθαλάσσιο προς την πόλη της Καλαμάτας. Στο χάρτη εξορμήσεις στη Μάνη, τη Μεσσηνιακή και τη Λακωνική, μέσα από γραφικά χωριουδάκια, φαράγγια, βυζαντινές εκκλησίες και απάνεμα λιμανάκια. Όλα τα δωμάτια του είναι λουσμένα στο φως. Στα ανακαινισμένα, τα κρεβάτια με τα βαμβακερά σεντόνια κοιτούν προς το Νότο. Τα δωμάτια που βλέπουν στους κήπους με τους φοίνικες έχουν την δική τους ομπρέλα στον ήλιο, ενώ εκείνα που βλέπουν τον Ταΰγετο είναι ατμοσφαιρικά και έχουν θέα και στη θάλασσα.

Γεύσεις αυθεντικότητας

Η νέα κουζίνα της «Φιλοξένια» με τα εκπληκτικά ντόπια προϊόντα αποτελεί από μόνο της έναν ισχυρό λόγο διακοπών. Κάθε μέρα προσφέρεται Πρωινό Εποχής (για την ασφάλεια των ενοίκων όλα τα γεύματα σερβίρονται), στις ελιές δίπλα στη θάλασσα. Η πιο ωραία ώρα της ημέρας. Το πρωινό είναι πραγματικά μοναδικό: ζεστά ψωμάκια, κρουασάν και γλυκά, μέλι και μαρμελάδες, παραδοσιακές πίτες, όλες τις παρασκευές αυγών που μπορείτε να φανταστείτε, γλυκές κρέπες για τα παιδιά, αλλά και μπέικον, μανιτάρια, λουκάνικα, ντομάτες, πατάτες ρόστι και όλα αυτά που έχουν κάνει τα πρωινά της Grecotel αξιομνημόνευτα. Όταν σουρουπώνει, κάθε βραδιά στο εστιατόριο έχει τη θεματική της, από θαλασσινά και μπάρμπεκιου, μέχρι γαριδομακαρονάδα, ελληνικό mixgrill κρεάτων, με πλούσια πιάτα και τεράστια ποικιλία. Το βραδινό προσφέρεται σε συνδυασμό servicefamilystyle και επιλογή κυρίως πιάτου από τη σχάρα, το φούρνο ή μαγειρευτό. Κάθε βραδάκι το μενού έχει παγωτίνια, φρούτα και εκλεκτά γλυκά. Σερβίρεται, δε, υπαίθρια στις θαλασσινές βεράντες με ολόφρεσκα υλικά από τα μποστάνια και τις φάρμες, μεγάλες αποστάσεις ανάμεσα στα τραπέζια και απόλυτη ασφάλεια.
Γεύσεις και συνταγές της τοπικής κουζίνας πάνω στο κύμα, ουζάκι, φοβεροί μεζέδες και θαλασσινά όλη ημέρα θα βρείτε στις «Σκιές του Ιπανέμα».

Ασφάλεια & Ελευθερία

Όλα αυτά τα υπέροχα με τον ελεύθερο, ξέγνοιαστο και ασφαλή τρόπος διακοπών της Grecotel ο οποίος ξεκινάει από τη δωμάτιο και φτάνει μέχρι τη θάλασσα. Tα πάντα φροντίζονται από απόσταση με ειδικά ωράρια, διαδρομές και μέτρα προστασίας που διασφαλίζουν ότι η απόλαυση των διακοπών δεν θα χαθεί. Παράδειγμα, η χαρά του φαγητού προσφέρεται στις αυλές και στην παραλία.
Και επειδή η υγεία και η ασφάλεια των φιλοξενούμενων και του προσωπικού ήταν και παραμένει η κύρια προτεραιότητα της Grecotel, έχει εκπονηθεί ένα σοφά μελετημένο και ειδικά σχεδιασμένο πλάνο λειτουργίας, με συγκεκριμένες οδηγίες που εστιάζουν στην ασφάλεια και την ευεξία χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα της εμπειρίας φιλοξενίας.
Επισκεφτείτε τώρα το grecotel.com και ενημερωθείτε για το Grecotel Stay Safe Commitment πρωτόκολλο λειτουργίας, αλλά και για προσφορές διακοπών και τα πακέτα διαμονής που έχουν σχεδιαστεί για ένα τέλειο καλοκαίρι.

Διακοπές δίπλα στη φύση και στη θάλασσα με ελευθερία και ξεγνοιασιά!

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΩΡΕΑΝ διαμονή έως 14 ετών στο δωμάτιο των γονιών, παιδικά γεύματα στο “Tasty Corner”, και πολλές δημιουργικές εξωτερικές δραστηριότητες από την ομάδα παιδαγωγών και animateurs της Grecotel

ΠΡΩΙΝΟ Το διάσημο πρωινό της Grecotel με πανδαισία επιλογών πρωινού, από λαχταριστό American-style buffet μέχρι exclusive a la carte επιλογές πάντα με την προσθήκη τοπικών γεύσεων και φιλεμάτων.

ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ: Το διάσημο πρωινό της Grecotel και πλούσιο δείπνο σε μπουφέ με επιπλέον επιλογές από τοπικές γεύσεις και φιλέματα. Τιμή 35 € ανά ενήλικα, Δωρεάν σε διαμονές των 5 διαν/σεων (Ισχύει περιορισμός 7 διαν/σεων από 30/07 μέχρι 21/08)

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ με καλούδια και εμφιαλωμένο νερό.

Έως 15% ΕΚΠΤΩΣΗ σε δραστηριότητες & εκδρομές

Δωρεάν WIFI

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ:

«Οικογενειακά & Αγαπημένα» Κερδίστε ΕΚΠΤΩΣΗ 25% στο 2ο δωμάτιο της οικογένειας & επιπλέον δυνατότητα για διπλανά δωμάτια, τραπέζια στα γεύματα, ξαπλώστρες σε παραλία ή πισίνα, βάσει διαθεσιμότητας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ADVANCE DEPOSIT
Επωφεληθείτε έως 15% επιπλέον έκπτωση πληρώνοντας προκαταβολή το μ50% της διαμονής

MIDWEEK SUMMER OFFER
Επιπλέον 10% έκπτωση στην τιμή δωματίου, Δωρεάν Ημιδιατροφή, δωρεάν νερό, αναψυκτικά, εγχώριες μπύρες και επιλεγμένος οίνος κατά τη διάρκεια του δείπνου. Για διαμονές από Κυριακή ως Πέμπτη, σε συγκεκριμένες περιόδους

LONG STAY OFFER από τις καλύτερες του καλοκαιριού
Πληρώστε 6 νύχτες & μείνετε 7 (Ισχύει για καινούργιες κρατήσεις και διαμονές εως 15/07 και από 21/08 μέχρι τέλος της σαιζόν) ή πληρώστε 9 νύχτες & μείνετε 10

Τέρμα Ναυαρίνου, Καλαμάτα
Filoxeniakalamata.com
Τ.: 27210 23166
social media@grecotel

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider