Μπαράζ προσφορών και deals από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μπαράζ προσφορών και deals από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας

Στο παιχνίδι των προσφορών μπαίνουν οι εταιρείες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας επιβραβεύοντας τους συνδρομητές τους εκπτώσεις σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις αλλά και ειδικές τιμές για σινεμά, θέατρα και άλλες μορφές ψυχαγωγίας.

Με αυτό τον τρόπο οι εταιρείες «οπλίζονται» με ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα το οποίο όπως τονίζουν στελέχη της αγοράς μπορεί να μην αποτελεί βασικό κριτήριο επιλογής για τον καταναλωτή αλλά δίνει ένα επιπλέον κίνητρο ειδικά στις νεότερες ηλικίες που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες προσφορών κυρίως για εισιτήρια σινεμά. Οι περισσότερες από αυτές δίνουν με την αγορά ενός εισιτηρίου ένα επιπλέον δωρεάν (το γνωστό 1+1), το οποίο σημαίνει πως δύο άτομα μπορούν με οχτώ ευρώ να δουν μια ταινία. Αν συνυπολογιστεί ότι οι προσφορές πολλές φορές επεκτείνονται και στα κυλικεία των κινηματογράφων, τότε ο καθένας μπορεί με 5,5-6 ευρώ να απολαύσει μια… ολοκληρωμένη εμπειρία με ποπ-κορν και αναψυκτικό.

Χαρακτηριστικό είναι το πρόγραμμα επιβράβευσης «Vodafone Thank You», το οποίο προσφέρει η εταιρεία σε όλους τους συνδρομητές κινητής και σταθερής τηλεφωνίας 1+1 δωρεάν προσφορές σε Odeon & Ster cinemas, Starbucks, Sephora, Simply Burgers, Domino’s pizza, και σε θεατρικές παραστάσεις, εκπτωτικά κουπόνια για προϊόντα Procter & Gamble και Nestle, εκπτώσεις στα καταστήματα Praktiker, και στην Εθνική Ασφαλιστική.

Οι συνδρομητές Vodafone, για να επωφεληθούν από τις προσφορές του Vodafone Thank you, καλούνται να στείλουν SMS με την κατάλληλη λέξη κλειδί για κάθε προσφορά στο 54646 με χρέωση 0,20 ευρώ και να αποκτήσουν ένα μοναδικό κωδικό, έτοιμο να τον εξαργυρώσουν. Εναλλακτικά, μπορούν να συνδεθούν στο προσωπικό τους λογαριασμό και να αποκτήσουν κωδικό online.

Αντίστοιχης λογικής είναι και το πρόγραμμα «Cosmote Deals for You» για τους συνδρομητές της Cosmote. Με ένα SMS στο 19019 με χρέωση 0,50 ευρώ ο συνδρομητής λαμβάνει ειδικό κωδικό τον οποίο μπορεί να εξαργυρώσει για 1+1 εισιτήρια στους κινηματογράφους Village και για μια σειρά άλλων προσφορών σε θέατρα και εστιατόρια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider