H LG κλέβει την παράσταση σημειώνοντας ρεκόρ iF Design βραβείων

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
H LG κλέβει την παράσταση σημειώνοντας ρεκόρ iF Design βραβείων
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google

Η LG Electronics (LG) θέτει νέο ρεκόρ για μία Κορεάτικη εταιρεία μέσω της βράβευσής της με 30 iF Design Awards για την αριστεία στο σχεδιασμό των προϊόντων της, συμπεριλαμβανομένου του πιο γνωστού iF Gold Award για την CordZero™ ηλεκτρική σκούπα της εταιρείας. Επιπλέον, πολλές άλλες διακρίσεις απονεμήθηκαν σε προϊόντα της εταιρείας, όπως η LG SIGNATURE OLED TV W, το LG Gram, το LG V20 και τα LG ακουστικά LG Tone Bluetooth.

Για περισσότερα από 60 χρόνια, τα iF Design Awards αποτελούν έναν από τους πιο γνωστούς και καθιερωμένους διαγωνισμούς σχεδιασμού στον κόσμο. Διοργανώνονται από την iF International Forum Design GmbH της Γερμανίας και οι κατευθυντήριες αρχές των βραβείων είναι να εντοπίσουν, να υποστηρίξουν και να προωθήσουν τον καλό σχεδιασμό καθώς επίσης να ευαισθητοποιήσουν το ενδιαφέρον του κοινού για το design και τον ρόλο που διαδραματίζει στη ζωή των καταναλωτών. Ο φετινός διαγωνισμός σημείωσε σε σύνολο 5.500 προϊοντικές συμμετοχές από 59 χώρες.

Με την απονομή του ‘Gold Award’ στην LG CordZero, οι κριτές επαίνεσαν την άνεση, την ευχρηστία και την ευκολία της ασύρματης ηλεκτρικής σκούπας. Επιπλέον, κάθε ένα από τα τέσσερα προϊόντα της υπερ premium σειράς LG SIGNATURE έχει αναγνωριστεί για τον άριστο σχεδιασμό του από την iF. Η εντυπωσιακή και απίστευτα λεπτή LG SIGNATURE TV W έλαβε την αναγνώριση της iF φέτος, μετά από τη περσινή νίκη του LG SIGNATURE ψυγείου, πλυντηρίου ρούχων, ιονιστή αέρα και της OLED TV.

Επίσης, το LG SIGNATURE Gallery της IFA 2016, το ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο 140 τετραγωνικών μέτρων που σκοπό είχε να αναδείξει την σχεδιαστική φιλοσοφία ‘Art of Essence’ της σειράς των LG premium οικιακών συσκευών και τηλεοράσεων, αναγνωρίστηκε από τις δύο κατηγορίες ‘Επικοινωνίας’ και ‘Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής’.

«Αντλούμε την έμπνευσή μας για τον προϊοντικό σχεδιασμό της LG από την κατανόηση των βασικών αναγκών των πελατών μας», δήλωσε ο Noh Chang-ho, Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής corporate design της LG Electronics. «Τα βραβεία αυτά αποδεικνύουν πώς η δέσμευσή μας για υψηλή αισθητική μεταμορφώνει την εμπειρία του χρήστη. Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε προϊόντα που προκαλούν τα όρια της ομορφιάς και της λειτουργίας».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

«Ανακαινίζω»: Επιδότηση έως 95% αλλά με «κλειστό συμβόλαιο» 5 χρόνων και 3 έτη παγωμένα ενοίκια

Γαλάζια δίχτυα προς το 42% - Η ένταξη των νοσηλευτών στα ΒΑΕ ανοίγει ορέξεις - Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα του ΣΥΡΙΖΑ

Εφορία: Μαζικές κλήσεις και emails σε φορολογούμενους με εκκρεμότητες - Ποιοι μπαίνουν στο στόχαστρο

Φόρτωση BOLM...
reader insider