6 λόγοι για να παρακολουθήσεις το Data Science Summer School του Workearly

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
6 λόγοι για να παρακολουθήσεις το Data Science Summer School του Workearly
To Workearly Greece, μετά το “sold out” του περσινού καλοκαιριού άνοιξε τον φετινό κύκλο του Data Science Summer School και μέσα σε μία εβδομάδα ήδη έχει εκατοντάδες εγγραφές. 

To Workearly Greece, μετά το “sold out” του περσινού καλοκαιριού άνοιξε τον φετινό κύκλο του Data Science Summer School και μέσα σε μία εβδομάδα ήδη έχει εκατοντάδες εγγραφές.

Πάμε να δούμε παρακάτω 6 λόγους για τους οποίους όλοι επιλέγουν το Data Science Summer School.

1. Είναι το καλύτερο από άποψης ποιότητας αλλά και κόστους Data Science εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Ελλάδα.
Τα Data Science προγράμματα του Workearly έχουν καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια, από εκπαιδευόμενους αλλά και εταιρείες, ως τα καλύτερα από άποψης ποιότητας, αποτελέσματος αλλά και απορρόφησης στην αγορά εργασίας.

Η φιλοσοφία του Workearly Greece είναι να παρέχει όλα του τα προγράμματα στο πιο προσιτό κόστος για φοιτητές, αποφοίτους, νέους επαγγελματίες και στελέχη που αναζητούν νέες ευκαιρίες καριέρας αλλά και αναβάθμιση των δεξιοτήτων τους.

2. Παρέχει αναγνωρισμένη πιστοποίηση τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Το Workearly συνεργάζεται με την Credly, τον μεγαλύτερο οργανισμό έκδοσης digital badges / digital credentials στον κόσμο, όπου εξασφαλίζεται η παγκόσμια ισχύς των πιστοποιητικών που παρέχονται στους αποφοίτους.

Ένα digital badge / digital credential, αποτελεί την νέα γενια των πιστοποιήσεων, και είναι ένα “μοναδικό ψηφιακό σήμα¨ που εκδίδεται μέσω της Credly, από το Workearly, είναι online, και πιστοποιεί δεξιότητες και γνώσεις σε μία ειδικότητα ή ένα εργαλείο. Το λαμβάνουν οι απόφοιτοι και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε χώρα του εξωτερικού.

3. Είναι το μοναδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο προσαρμόζεται στο επίπεδο γνώσεων του εκπαιδευόμενου.
Υποστηρίζει πολλαπλά επίπεδα δυσκολίας, καθιστώντας το έτσι ιδανικό για τους αρχάριους αλλά και για τους πιο προχωρημένους. Σύμφωνα με το επίπεδο και την πρόοδο του κάθε εκπαιδευόμενου το υλικό αλλάζει δυναμικά.

4. Είναι το μοναδικό πρόγραμμα που επιλέγει ο εκπαιδευόμενος την κατεύθυνση και τα πραγματικά δεδομένα με τα οποία θα εκπαιδευτεί.
Στο Data Science Summer School, έχεις για πρώτη φορά την δυνατότητα να επιλέξεις τα Δεδομένα - πραγματικά Datasets, που θα δουλέψεις, ανάλογα με τον κλάδο που ανήκεις ή σε ενδιαφέρει περισσότερο, και να λάβεις την αντίστοιχη κατεύθυνση.

5. Χρονική Ευελιξία και καθημερινή υποστήριξη.
H εκπαίδευση γίνεται 100% online, στους χρόνους του εκπαιδευόμενου και είναι χωρισμένη σε ενότητες. Οι απορίες σε καθημερινή βάση απαντώνται, στα Ελληνικά και υπάρχουν live ατομικές συνεδρίες μετά την ολοκλήρωση κάθε ενότητας.

6. Όλες οι εταιρείες ζητούν υποψηφίους από το Workearly. Μπορείς να προωθήσεις το βιογραφικό σου σε εκατοντάδες εταιρείες .
Οι απόφοιτοι έχουν την δυνατότητα άμεσης διασύνδεσης με την αγορά στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Ήδη περισσότεροι από 1000+ απόφοιτοι του Workearly εργάζονται εξ αποστάσεως σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Όσοι επιθυμούν να αξιοποιήσουν την καλοκαιρινή περίοδο και τους χαλαρούς ρυθμούς ώστε να εκπαιδευτούν στην περιζήτητη αγορά του Data Science, μπορούν να κάνουν αίτηση συμμετοχής.

Συνδύασε Καλοκαίρι & Data Analytics
Όπως και αν φαντάζεσαι το καλοκαίρι σου, μπορείς να προσαρμόσεις το Data Science Summer School στον χρόνο που έχεις στη διάθεσή σου και να τον αξιοποιήσεις για να διεκδικήσεις θέσεις εργασίας στην αγορά.

Πρόλαβε το Early Bird Offer για λίγες ακόμα ημέρες (Ειδικές τιμές σε φοιτητές και ανέργους).

Data Science Summer School 2023 - ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider