Προσεχώς το Google Maps θα δείχνει και την τιμή των διοδίων

Νίκη Παπάζογλου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Προσεχώς το Google Maps θα δείχνει και την τιμή των διοδίων
διόδια τιμή google maps
Με νέες λειτουργίες εξετάζει η Google να εμπλουτίσει την εφαρμογή Χάρτες.

Μια χρήσιμη κι ενδιαφέρουσα λειτουργία φαίνεται να δρομολογεί η Google για την εφαρμογή της Χάρτες. Ο λόγος για τις τιμές των διοδίων των βασικών οδικών αξόνων, οι οποίες θα εμφανίζονται στο μέλλον στο Google Maps.

Το παραπάνω αναφέρθηκε τουλάχιστον κατά την ενημέρωση της Google στα μέλη που συμμετέχουν στις δοκιμές των preview εκδόσεων. Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα ανέφερε πηγή που παρακολούθησε τα εν λόγω προγράμματα, η αυτόματη εμφάνιση των τιμών των διοδίων πάνω στους χάρτες βρίσκεται ήδη υπό διερεύνηση και θα αναπτυχθεί από την αρμόδια ομάδα αφότου ολοκληρωθεί η σχετική έρευνα.

Βάσει όσων φημολογούνται, οι τιμές των διοδίων θα εμφανίζονται τόσο ξεχωριστά για κάθε σταθμό όσο και συνολικά για μια προκαθορισμένη διαδρομή που ορίζει ο χρήστης. Επιπλέον, η εφαρμογή θα συνεχίσει να εμφανίζει και προτάσεις εναλλακτικών διαδρομών, όπως ισχύει σήμερα.

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια ότι η εν λόγω δυνατότητα βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της ανάπτυξης. Ακολουθεί το στάδιο των δοκιμών για να φτάσουμε στο επίσημο λανσάρισμά τους, όπερ σημαίνει ότι θα χρειαστούν αρκετοί μήνες μέχρι να είναι διαθέσιμοι για τους απλούς χρήστες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Google: Δημιουργεί τους δικούς της CPUs για τα Chromebook laptops

Google: Από την αρχή του 2022 η επιστροφή των εργαζομένων στο γραφείο

ΕΕ: Η Google, η Facebook και η Microsoft βρίσκονται στην κορυφή των δαπανών για λόμπινγκ

gazzetta
gazzetta reader insider insider