Τα πιο έξυπνα και άνετα wireless ακουστικά του καλοκαιριού είναι εδώ!

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τα πιο έξυπνα και άνετα wireless ακουστικά του καλοκαιριού είναι εδώ!
Ποτέ ξανά δεν ένιωσες πιο ανάλαφρος!

Ποτέ ξανά δεν ένιωσες πιο ανάλαφρος!

Τι είναι αυτό που ζητούν όλοι από τα ακουστικά τους; Μα, φυσικά, να μην τους είναι βάρος και να τα χαρακτηρίζει η άνεση!

Και πώς μπορείς να το πετύχει κανείς αυτό; Αποκτώντας wireless ακουστικά, που θα του προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία, χωρίς καλώδια και με την υπέρτατη ποιότητα ήχου. Σαν τα HUAWEI FreeBuds 4, δηλαδή!

Τα νέα Bluetooth True Wireless Stereo ακουστικά της HUAWEI θα κάνουν το καλοκαίρι σου ακόμα πιο ανάλαφρο και δροσερό κι έτσι θα απολαύσεις χωρίς κόπο και... ιδρώτα την αγαπημένη σου μουσική στην παραλία, στην προπόνησή σου, στις βόλτες σου και όπου αλλού θέλεις εσύ.

Τεχνολογία Adaptive Ear Matching - Active Noise Cancellation

Με την μοναδική τους τεχνολογία, τα HUAWEI FreeBuds 4 πάνε την ακρόαση σε άλλο επίπεδο! Αν θες να «απομονώσεις» τους ήχους της ρακέτας, των παιδιών που παίζουν δίπλα σου ή γενικώς της βαβούρας που επικρατεί στο χώρο που βρίσκεσαι, τότε έχεις βρει τα ακουστικά που πάντα ονειρευόσουν!

Τα νέα FreeBuds 4 είναι τα πρώτα ακουστικά παγκοσμίως που διαθέτουν την τεχνολογία Adaptive Ear Matching (AEM) - Active Noise Cancellation (ANC). Χάρη σε αυτή, αλλά και το ελαφρύ βάρος τους, την υψηλή ποιότητα ήχου που αποδίδουν και τις δυνατότητες έξυπνης συνδεσιμότητας που προσφέρουν, ξεχνάς τα πάντα γύρω σου και απολαμβάνεις εξαιρετικό ήχο στο μέγιστο βαθμό!

Τα HUAWEI FreeBuds 4 προσαρμόζονται τέλεια στο αυτί - αφού «ανιχνεύουν» αυτόματα το σχήμα του - και απομονώνουν όλους εκείνους τους ήχους που θεωρείς ενοχλητικούς και που σου αποσπούν την προσοχή, καθώς τα δύο μικρόφωνα ανιχνεύουν τον περιβάλλοντα θόρυβο με πολύ μεγάλη ακρίβεια, αγγίζοντας κορυφαία επίπεδα στην κατηγορία τους. Έτσι, σου προσφέρουν ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι στις διακοπές σου - και όχι μόνο: ηρεμία και χαλάρωση.

Έξυπνη Συνδεσιμότητα

Στην εποχή που ζούμε, τα θέλουμε όλα «έξυπνα». Αξιοποιώντας το οικοσύστημα συσκευών της HUAWEI και την κορυφαία τεχνογνωσία στην ασύρματη συνδεσιμότητα, τα HUAWEI FreeBuds 4 προσφέρουν διάφορες δυνατότητες διασύνδεσης, όπως ζεύξη εγγύτητας (proximity pairing), pairing μέσω cloud, σύνδεση με δύο συσκευές (dual device connection) και Κέντρο Διασύνδεσης Ήχου (Audio Connectivity Centre).

Τα ακουστικά είναι απολύτως συμβατά με όλα τα λειτουργικά συστήματα (iOS ή Android), ανεξαρτήτως κατασκευαστή και με οποιαδήποτε συσκευή HUAWEI, η οποία διαθέτει EMUI, από smartphone μέχρι tablet και laptop, παρέχοντας μια πραγματικά απρόσκοπτη εμπειρία συνδεσιμότητας και μια απολαυστική εμπειρία ήχου, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή στα ασύρματα ακουστικά.

Με την λειτουργία dual device connection, τα HUAWEI FreeBuds 4 συνδέονται με δύο συσκευές ταυτόχρονα. Είτε πρόκειται για smartphone, tablet, υπολογιστή, smartphone ή έξυπνη οθόνη HUAWEI ή οποιαδήποτε άλλη έξυπνη συσκευή Android, iOS ή Windows, οποιεσδήποτε δύο συσκευές μπορούν να συνδεθούν στα HUAWEI FreeBuds 4 την ίδια στιγμή. Αυτό σου επιτρέπει να απολαμβάνεις την αγαπημένη σου μουσική ή εκπομπή, χωρίς να χάνεις τις κλήσεις σου. Και όταν χτυπάει το τηλέφωνο; Η μουσική ή η εκπομπή τίθεται σε παύση και τα ακουστικά αυτομάτως συνδέονται στην κλήση.

Το Audio Connectivity Centre HUAWEI AI Life δίνει δυνατότητα για διασύνδεση έως και δέκα συσκευών, για να μπορείς να περάσεις από τη μία συσκευή στην άλλη, με ένα απλό "tap".

Άνετη εφαρμογή, ελαφρύ βάρος, εκλεπτυσμένο design

Τα HUAWEI FreeBuds 4 είναι μια κατασκευή που «αναπνέει» και μαζί της «αναπνέεις» κι εσύ.

Η άνεση είναι «κλειδί» για τη διασφάλιση της βέλτιστης εμπειρίας. Μέσα από 13 βελτιστοποιήσεις που έχουν υποστεί τα HUAWEI FreeBuds 4, για περαιτέρω μείωση μεγέθους και ελαφρύτερο βάρος, το κάθε ακουστικό ζυγίζει μόλις 4,1 γραμμάρια!

Τα HUAWEI FreeBuds 4 έχουν περάσει επίσης κι από τρεις επιπλέον βελτιώσεις στη συνολική καμπυλότητα τους, για καλύτερη εφαρμογή. Η σειρά βελτιστοποιήσεων, όχι μόνο επιτρέπει πιο ευχάριστη και πιο σταθερή εφαρμογή, αλλά επιτρέπει κι ενισχυμένη απόδοση της τεχνολογίας ANC.

Η θήκη φόρτισης των HUAWEI FreeBuds 4 είναι μόλις 21,2 χιλιοστά και ζυγίζει μόνο 38 γραμμάρια. Είναι, δηλαδή, κατά 6,3% μικρότερη και κατά 20,8% ελαφρύτερη από την προηγούμενη. Διαθέτει συμμετρικό και εκλεπτυσμένο στρογγυλό σχέδιο, με απλή, αλλά εξελιγμένη αισθητική, και διατίθεται σε διάφορα χρώματα, μεταξύ των οποίων και Ceramic White και Silver Frost.

Φέτος το καλοκαίρι, τα HUAWEI FreeBuds 4 θα γίνουν ο καλύτερός σου φίλος στην παραλία, στην γυμναστική και στις ανέμελες βόλτες, κάνοντας τις στιγμές σου ακόμα πιο μοναδικές.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:
Facebook:
HuaweimobileGR
Instagram: huaweimobilegr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Τα smartwatches που δεν πρέπει να λείπουν από το καλοκαίρι σου!

HUAWEI: Πρωτοβουλία για την επέκταση διάρκειας ζωής των smartphones

HarmonyOS: Το λειτουργικό σύστημα της Huawei για smartphones

gazzetta
gazzetta reader insider insider