"Συνταξιδιώτης" του Τζεφ Μπέζος στο διάστημα με 28 εκ. δολάρια

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
"Συνταξιδιώτης" του Τζεφ Μπέζος στο διάστημα με 28 εκ. δολάρια
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Κληρώθηκε σήμερα θέση στο Blue Origin

Ένας πλούσιος και ευτυχής νικητής πλήρωσε σήμερα 28 εκατομμύρια δολάρια για να εξασφαλίσει μια θέση, που τέθηκε σε δημοπρασία, για να συνοδεύσει τον Τζεφ Μπέζος στην πρώτη τουριστική διαστημική πτήση της εταιρίας Blue Origin που έχει προγραμματιστεί στις 20 Ιουλίου.

Ο νικητής, του οποίου η ταυτότητα θα ανακοινωθεί έπειτα από μερικές εβδομάδες, επικράτησε σχεδόν 20 συμμετεχόντων στη διαδικτυακή δημοπρασία, που διήρκησε λιγότερο από 10 λεπτά. Η τιμή εκκίνησης αυτής της θέσης, δίπλα στον ιδρυτή της Amazon και τον αδελφό του Μαρκ και έναν τέταρτο ταξιδιώτη ήταν 4,8 εκατομμύρια δολάρια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ο Μητσοτάκης απαντά «γιατί μια τρίτη τετραετία» - Το κόμμα Καρυστιανού «καταπίνει» τον ΟΠΕΚΕΠΕ - Ο Δούκας παίρνει αποστάσεις

Εφορία: Έκρηξη 30% του αριθμού των οφειλετών τον Μάρτιο

Η θέση εργασίας με τα πιο πολλά χρήματα στην Ελλάδα - Έως 150.000 ευρώ ετησίως

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider