Βρες την τηλεόραση που σου ταιριάζει!

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Βρες την τηλεόραση που σου ταιριάζει!

Αν μη τι άλλο η αγορά είναι γεμάτη από τηλεοράσεις. Προτάσεις από κάθε κατασκευαστή σε κάθε μέγεθος, τύπο πάνελ και τεχνολογία, με πλήθος λειτουργιών και δυνατοτήτων σε τέτοιο βαθμό που ο καταναλωτής λογικό είναι να χάνεται κάπου. Ευτυχώς για ‘σένα στον οδηγό που ακολουθεί, έχουμε συγκεντρώσει τα καλύτερα μοντέλα τηλεοράσεων που θα βρεις στα καταστήματα, προκειμένου να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες, το budget και το… σαλόνι σου!

Samsung QE 65Q800T QLED 65” 8K Ultra HD

 

insider

Αν το 4K δε σε καλύπτει, τότε η QE 65Q800T της Samsung με ανάλυση 8K Ultra HD είναι αυτή που ψάχνεις! Μια τηλεόραση που θα αντέξει στον χρόνο εγγυημένα, θα εκτοξεύσει κάθε εμπειρία θέασής σου πλαισιώνοντάς την με εικόνες εκπληκτικής λεπτομέρειας. Το Quantum HDR 2000 σε συνδυασμό με το HDR10+ και το Direct Full Array πάνελ θα σου χαρίσουν υπέροχα χρώματα χάρη στην κορυφαία αντίθεση και τη διευρυμένη παλέτα. Όταν μάλιστα η εικόνα πλαισιώνεται και από επιβλητικό ήχο για τον οποίο φροντίζουν τα Adaptive Sound+ και Active Voice Amplifier, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι κινηματογραφικής ποιότητας. Υποστηρίζονται Google Assistant, Amazon Alexa και Bixby.

Turbo-X TXV-AF4065 LED 40” Full HD

 

insider

Η Turbo-X TXV-AF4065 συνιστά πιθανότατα το πιο προσιτό μοντέλο τηλεόρασης που θα βρεις στην αγορά. Μια budget πρόταση, θα σου δώσει την ευκαιρία να απολαύσεις αξιοπρεπώς το περιεχόμενο της αρεσκείας σου. Στις 40 ίντσες και με μίνιμαλ σχεδιασμό, χωρά παντού χωρίς να καταλαμβάνει πολύ χώρο. Προσφέρει Full HD εικόνα έτσι ώστε να επιλέξεις άφοβα μέσα από τη βιβλιοθήκη των γνωστότερων εφαρμογών. Τρέχει Android TV για μία άνετη εμπειρία χρήσης ενώ ενσωματώνει επίγειο ψηφιακό δέκτη DVB-T2 ώστε να συντονιστείς στα κανάλια που προτιμάς. Υποστηρίζει Bluetooth, Chromecast και Google Assistant ενώ το τηλεχειριστήριό της διαθέτει και πλήκτρο Netflix!

LG OLED65CX6 OLED 65” 4K Ultra HD

insider

Η OLED65CX6 είναι ένα μοντέλο που δεν περνά απαρατήρητο. Στις 65 ίντσες, με εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο και μίνιμαλ σχεδιασμό, θα σε κερδίσει από την πρώτη ματιά. Τα αυτοφωτιζόμενα pixels της θα σε «μαγέψουν», καθώς οι εικόνες που θα σου προβάλλει είναι ολοζώντανες, με φοβερό βάθος και χρώματα σε υπέροχες αποχρώσεις. Οι τεχνολογίες TruMotion και NVIDIA G-Sync θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο κάθε σου εμπειρία ενώ η υποστήριξη όλων των κύριων μορφών HDR, Dolby Vision IQ και Dolby Atmos, εγγυάται κινηματογραφικού επιπέδου εμπειρίες. Ο έξυπνος επεξεργαστής α9 3ης γενιάς σε συνδυασμό με την τεχνητή νοημοσύνη ThinQ, τέλος, εξασφαλίζουν άνετη χρήση και λειτουργία που μαθαίνει από τις προτιμήσεις σου.

Samsung QE 65Q60T QLED 65” 4K Ultra HD

Κρυστάλλινη ποιότητα εικόνας, λιτός σχεδιασμός, πλήθος λειτουργιών που θα αναβαθμίσουν την οικιακή σου ψυχαγωγία. Κάπως έτσι θα μπορούσε να περιγράψει κάποιος σε μία πρόταση τη Samsung QE 65Q60T, τη 4K QLED πρόταση της Samsung στις 65 ίντσες που έρχεται να αλλάξει όλα όσα ήξερες για την τηλεόραση. Η τεχνολογία Quantum HDR και το Dual LED πάνελ θα σου χαρίσουν μία άνευ προηγουμένου και σύγκρισης εμπειρία με πολύχρωμες, ολοζώντανες εικόνες, γεμάτες βάθος και ομαλή κίνηση. Τα χρώματα είναι τέλεια, η αντίθεση εξαιρετικά υψηλή και ως εκ τούτου οι εμπειρίες σου αξεπέραστες. Επίλεξε το app που θες μέσα από τα εύχρηστα μενού του Tizen και χειρίσου μεμιάς κάθε συνδεδεμένη συσκευή σου μέσω του Smart Control.

Sony KD49X7055 LED 49” 4K Ultra HD

Μία ευέλικτη πρόταση, η KD49X7055 της Sony προσφέρει κρυστάλλινη ποιότητα εικόνας χωρίς να υπερβάλλει όσον αφορά στις διαστάσεις της. Οι 49 ίντσες της είναι ό,τι πρέπει ακόμα και για τους μικρότερους χώρους, έτσι ώστε να απολαμβάνεις άριστης ποιότητας περιεχόμενο. Ενσωματώνει τεχνολογία 4K X-Reality PRO αναβαθμίζοντας κάθε εικόνα σε ποιότητα 4K και οθόνη TRILUMINOS αποδίδοντας τα χρώματα όπως πραγματικά είναι, σε φυσικές αποχρώσεις. Η τεχνολογία ClearAudio+ θα σου επιτρέψει να διακρίνεις κάθε ήχο δημιουργώντας μοναδική ατμόσφαιρα ό,τι κι να παρακολουθείς, με τα ειδικά πλήκτρα YouTube και Netflix να κάνουν την πρόσβαση στις αγαπημένες σου πλατφόρμες ακόμα πιο εύκολη.

Samsung QE 85Q80T QLED 85” 4K Ultra HD

 

insider

Για ‘σένα που αναζητάς μία πραγματικά μεγάλου μεγέθους τηλεόραση, η QE 85Q80T της Samsung είναι ό,τι πρέπει. Μία τελευταίας γενιάς QLED, θα γεμίσει τον χώρο σου με υπέροχα χρώματα, αναβαθμίζοντας κάθε εμπειρία ψυχαγωγίας σου. Το Direct Full Array πάνελ της κάνει τις εικόνες πιο ζωντανές, γεμάτες ένταση και ενέργεια, τη στιγμή που ο οπίσθιος φωτισμός θα σου επιτρέψει να δεις τα χρώματα όπως πραγματικά είναι. Ο ήχος αναβαθμίζεται πραγματικά χάρη στην τεχνολογία Object Tracking Sound, ενώ το Real Game Enhancer+ θα κάνει level up σε κάθε εμπειρία gameplay σου. Στα παραπάνω πρόσθεσε τον Quantum Processor 4K και τον δείκτη ποιότητας εικόνας 3.800 και έχεις την απόλυτη τηλεόραση.

LG 50NANO796 NanoCell 50” 4K Ultra HD

Αν αναζητάς κορυφαία ποιότητα εικόνας σε ασυναγώνιστη τιμή, οι NanoCell της LG είναι σε θέση να στην προσφέρουν. Η 50NANO796 είναι ένα μοντέλο στις 50 ίντσες, ένα μέγεθος που θα ικανοποιήσει τους περισσότερους. Διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή 4K, τεχνολογία TruMotion 100 για ομαλή εικόνα και τεχνολογίες HDR10 Pro και HLG Pro για ρεαλιστικά αποτελέσματα. Στον ήχο τα Ultra Surround και 4K Upscaler θα κάνουν κάθε εμπειρία σου ξεχωριστή, ενώ η τεχνητή νοημοσύνη ThinQ θα αναβαθμίζει διαρκώς τα όσα θα σου προσφέρει η τηλεόραση. Απόλαυσε ταινίες όπως στο σινεμά χάρη στο Filmmaker Mode και προσάρμοσε κάθε σου εμπειρία μέσα από το εύχρηστο webOS.

Turbo-X TXV-AU6580SMT LED 65” 4K Ultra HD

 

insider

Value for money πρόταση στις 65 ίντσες, η Turbo-X TXV-AU6580SMT θα σου προσφέρει υπέροχη ποιότητα εικόνας και μια σειρά προηγμένων λειτουργιών -εννοείται χωρίς να χρειαστεί να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη. Είναι Ultra HD ανάλυσης προκειμένου να απολαμβάνεις το περιεχόμενο της αρεσκείας σου σε 4K, ενσωματώνοντας παράλληλα τεχνολογίες HDR10 και Dolby Vision για δυναμικά χρώματα. Ο δε δείκτης ποιότητας εικόνας του 2.600 υπόσχεται ομαλές εικόνες ακόμα και στις σκηνές που η δράση εξελίσσεται ακατάπαυστα. Η τηλεόραση βασίζεται στο λειτουργικό Android TV για μια άνετη και εύχρηστη εμπειρία χρήσης, διαθέτοντας πλήκτρο Netflix και υποστηρίζοντας Google Chromecast αι Google Assistant.

Samsung The Serif QLED 55” 4K Ultra HD

Η The Serif αποτελεί ένα από τα πλέον stylish μοντέλα τηλεοράσεων που θα βρεις στην αγορά. Η Samsung συνεργάστηκε με τους φημισμένους σχεδιαστές Ronan και Erwan Bouroullec δημιουργώντας μία υψηλής αισθητικής τηλεόραση 55 ιντσών που θα ταιριάξει υπέροχα στο σαλόνι σου, θυμίζοντας περισσότερο έπιπλο και λιγότερο ηλεκτρονική συσκευή. Με ενιαίο σχεδιασμό και μία εκπληκτικά μίνιμαλ βάση, θα την τοποθετήσεις όπου θες, απολαμβάνοντας την κορυφαία ποιότητα εικόνας που θα σου χαρίσει η τεχνολογία Quantum Dot. Δισεκατομμύρια αποχρώσεις και μία άνευ προηγουμένου αντίθεση συνθέτουν ολοζώντανες εικόνες που σε συνδυασμό με την τεχνολογία Active Voice Amplifier, δημιουργούν μία μοναδική ατμόσφαιρα. 

LG OLED55BX6 OLED 55” 4K Ultra HD

 

insider

Η OLED55BX6 είναι η τέλεια πρόταση για τους λάτρεις του κινηματογράφου. Πρόκειται για ένα 4K μοντέλο το οποίο η LG εξόπλισε με μια σειρά τεχνολογιών που θα σου επιτρέψουν να χαρείς τις αγαπημένες σου ταινίες ακριβώς όπως τις οραματίστηκαν οι δημιουργοί τους. Με το Filmmaker Mode ο έξυπνος επεξεργαστής α7 3ης γενιάς θα αναλάβει να ρυθμίσει αυτόματα την εικόνα, δημιουργώντας ένα εφέ πλήρους κίνησης και αναπαράγοντας έτσι την πολυπόθητη κινηματογραφική υφή. Επίλεξε περιεχόμενο μέσα από τις βιβλιοθήκες των Apple TV, Disney+ και Netflix με τη βοήθεια του LG ThinQ και παρακολούθησέ το σαν να βρίσκεσαι στο σινεμά χάρη στα Dolby Vision QI και Dolby Atmos.

 

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider