Εκτός της μεγάλης τεχνολογικής έκθεσης, IFA 2020, η Samsung

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Εκτός της μεγάλης τεχνολογικής έκθεσης, IFA 2020, η Samsung
Όπως ανακοίνωσε ο νοτιοκορεατικός κολοσσός, η πανδημία του κορονοϊού επιβάλλει την αποχή των στελεχών της από δημόσιες συναθροίσεις.

Εκτός της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής έκθεσης τεχνολογίας , IFA 2020, μένει η Samsung, λόγω κορονοϊού, αποτελώντας την πρώτη ηχηρή απουσία από το Messe Berlin.

Όπως ανακοίνωσε ο νοτιοκορεατικός κολοσσός, η πανδημία του κορονοϊού επιβάλλει την αποχή των στελεχών της από δημόσιες συναθροίσεις.

Το γεγονός αποτελεί πλήγμα για την διοργανώτρια αρχή του Βερολίνου, η οποία προ εβδομάδων ανακοίνωσε ότι η ετήσια έκθεση τεχνολογίας θα πραγματοποιηθεί κανονικά όσον αφορά τους εκθέτες και τους εμπόρους, κεκλεισμένων όμως των θυρών όσον αφορά τους καταναλωτές και με μόνο 800 δημοσιογράφους. Κι αυτό γιατί η Samsung παραδοσιακά έχει έναν από τους μεγαλύτερους εκθεσιακούς χώρους, αν όχι τον μεγαλύτερο, του Messe Berlin.

Αντί της φυσική παρουσίας, η εταιρεία μιλώντας στο Techcrunch, τόνισε ότι θα πραγματοποιήσει την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου μια online παρουσίαση για να παρουσιάσει τα νέα προϊόντα που υπό άλλες συνθήκες θα κοσμούσαν το περίπτερό της στην IFA. Μεταξύ των προϊόντων αυτών, σύμφωνα με πληροφορίες, θα περιλαμβάνονται νέες τηλεοράσεις, λευκές συσκευές αλλά και laptops. Η ναυαρχίδα της όμως, δηλαδή η νέα σειράς Galaxy Note20, θα συστηθεί στο κοινό τον Αύγουστο.

Ωστόσο στην επίσημη τοποθέτησή της η εταιρεία προσθέτει ότι θα χαρεί να ανανεώσει τη συνεργασία της με τους διοργανωτές της IFA στο μέλλον, όταν βέβαια οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν.

Παρότι η διοργανώτρια δεν έχει προβεί σε κάποια ανακοίνωση μέχρι στιγμής, η απουσία της Samsung θα μπορούσε να δρομολογήσει εξελίξεις, ειδικά στην περίπτωση που υπάρξει δεύτερο κύμα του ιού τον Σεπτέμβριο. Να θυμίσουμε ότι στην αντίστοιχη τεχνολογική έκθεση που διοργανώνεται ετησίως στην Βαρκελώνη, Mobile World Congress 2020, τις δύο-τρεις αρχικές ηχηρές απουσίες ακολούθησαν αρκετές μικρότερες εταιρείες με αποτέλεσμα οι διοργανωτές να ακυρώσουν την έκθεση λίγες ημέρες πριν την διεξαγωγή της.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider