WiFi4EU: Νέα πρόσκληση για δωρεάν δίκτυα Wi-Fi σε δημόσιους χώρους

Viber Whatsapp Μοιράσου το
WiFi4EU: Νέα πρόσκληση για δωρεάν δίκτυα Wi-Fi σε δημόσιους χώρους
Η πρόσκληση υποβολής προτάσεων, θα δημοσιευτεί την Τρίτη 17/03/2020 και ώρα 14:00 Ελλάδας.

Την τέταρτη και τελευταία πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για κουπόνια WiFi4EU δημοσιεύει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, προκειμένου να δημιουργηθούν δωρεάν δίκτυα Wi-Fi σε δημόσιους χώρους, μεταξύ των οποίων σε δημαρχεία, δημόσιες βιβλιοθήκες, μουσεία, πάρκα ή πλατείες.

Η πρόσκληση υποβολής προτάσεων, θα δημοσιευτεί την Τρίτη 17/03/2020 και ώρα 14:00 Ελλάδας και θα παραμείνει ανοιχτή έως την Τετάρτη 18/03/2020 και ώρα 18:00 Ελλάδας. Να διευκρινίσουμε ότι η δυνατότητα αίτησης ισχύει για όσους Δήμους δεν έχουν πάρει ήδη κουπόνι από την 1η, 2η και 3η πρόσκληση. Σημειωτέον ότι έχει σημασία η σειρά υποβολής της πρότασης, αφού οι δικαιούχοι θα επιλεγούν κατά σειρά προτεραιότητας υποβολής της πρότασης.

Για την υποβολή της αίτησης οι ενδιαφερόμενοι δήμοι πρέπει να κάνουν δύο βήματα:

  • Αρχικά να εγγραφούν κάνοντας κλικ στο https://wifi4eu.ec.europa.eu/#/beneficiary-landing.
  • Μόλις οι δήμοι εγγραφούν στην ειδική διαδικτυακή πύλη WiFi4EU, θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για κουπόνι με ένα μόνο κλικ, αφού υποβάλλουν την αίτηση.

Να σημειωθεί ότι η διαχείριση του προγράμματος WiFi4EU πραγματοποιείται μέσω σειράς προσκλήσεων υποβολής αιτήσεων και καλύπτει και τα 28 κράτη μέλη της ΕΕ, καθώς και τη Νορβηγία και την Ισλανδία.

Οι προηγούμενες προσκλήσεις υποβολής αιτήσεων για το WiFi4EU είχαν μεγάλο αντίκτυπο, καθώς περισσότεροι από 25.000 δήμοι εγγράφηκαν στη διαδικτυακή πύλη και 6.200 πιστοποιητικά έχουν χορηγηθεί μέχρι σήμερα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider