Τεχνολογία
13-02-2020 | 09:17

Αυτές είναι οι 4 αγαπημένες εταιρείες του Ντόναλντ Τραμπ

Μοιράσου το
Αυτές είναι οι 4 αγαπημένες εταιρείες του Ντόναλντ Τραμπ

Ο Αμερικανός πρόεδρος αναφέρθηκε στους 4 «γίγαντες» του τεχνολογικού κλάδου που έχουν ξεπεράσει το ορόσημο του 1 τρισ. δολαρίων.

Το δικό του «χαϊδευτικό» όνομα έδωσε στις αγαπημένες του επιχειρήσεις ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ αναφέρθηκε στους 4 «γίγαντες» του τεχνολογικού κλάδου που έχουν ξεπεράσει το ορόσημο του 1 τρισ. δολαρίων, με ένα «όνομα» που θυμίζει το σλόγκαν της προεκλογικής του καμπάνιας.

Πρόκειται για το «MAGA», ένα ακρωνύμιο από τα πρώτα γράμματα στα ονόματα των εταιρειών, το οποίο «ταιριάζει» με το σλόγκαν του Τραμπ «Make America Great Again» (Κάντε την Αμερική σπουδαία ξανά».

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του CNBC, ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε «περήφανος», πιστώνοντας στην πολιτική της κυβέρνησης του την ανοδική πορεία των τελευταίων ημερών στη Wall Street και την είσοδο των 4 τεχνολογικών γιγάντων στο «κλαμπ του 1 τρισ. δολαρίων».

Δείτε ποιες είναι οι αγαπημένες εταιρείες του Ντόναλντ Τραμπ:

Φωτογραφίες: Getty Images / Ideal Image.

H Amazon άγγιξε το ορόσημο του 1 τρισ. δολαρίων το Σεπτέμβριο του 2019. Όμως, δεν κατάφερε να μείνει αναμεσά τους για πολύ, καθώς η χρηματιστηριακή της αξία «έπεσε».

Παρότι, ο Ντόναλντ Τραμπ αναφέρετε στην Google, στην πραγματικότητα είναι η Alphabet, η μητρική της εταιρεία της Google, που ξεπέρασε σε χρηματιστηριακή αξία το φράγμα του 1 τρισ. δολαρίων, τον Ιανουάριο του 2020.

Η Apple έγινε η πρώτη τεχνολογική εταιρεία που κατάφερε να ξεπεράσει το ορόσημο του 1 τρισ. δολαρίων τον Αύγουστο του 2018.

Η Microsoft έγινε «μέλος» του «κλαμπ» των εταιρειών με κεφαλαιοποίηση 1 τρισ. δολαρίων τον Απρίλιο του 2019.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.