5 πράγματα που δεν ήξερες για το νέο iPhone 11

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
5 πράγματα που δεν ήξερες για το νέο iPhone 11
Μέχρι στιγμής οι κριτικές φαίνονται να είναι θετικές και να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες της Apple.

Τα πρώτα νέα μοντέλα iPhone της Apple στην Ελλάδα έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν από το περασμένο Σαββατοκύριακο, μάλιστα ορισμένα από αυτά εξαντλήθηκαν μόλις την πρώτη μέρα διάθεσής τους στην αγορά.

Μέχρι στιγμής οι κριτικές φαίνονται να είναι θετικές και να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες της Apple. Ξέρουμε ήδη πως τα τρία νέα κινητά, iPhone 11, 11 Pro και 11 Pro Max έχουν... περισσότερες και καλύτερες κάμερες με φακούς τελευταίας τεχνολογίας. Ξέρουμε όλα τους τα τεχνικά χαρακτηριστικά, από την ημέρα της παρουσίασης τους, όμως υπάρχουν και πράγματα που δεν τα μαθαίνει κανείς παρά μόνο αν πάρει τα κινητά στα χέρια του!

Το TheRichest τα δοκίμασε και αποκαλύπτει τα 5 χαρακτηριστικά που κλέβουν την παράσταση και μπορεί να μην γνωρίζατε:

Μπορεί να θεωρείται αυτονόητο πως τα νέα κινητά θα είναι πιο γρήγορα από τα παλιότερα μοντέλα, όμως τα νέα λειτουργικά χαρακτηριστικά προσφέρουν μία πραγματικά πολύ γρήγορη συσκευή.

Το νέο λειτουργικό σύστημα επιτρέπει το update των εφαρμογών χωρίς Wifi και η αποστολή / παραλαβή αρχείων είναι επίσης γρηγορότερη.

Το iPhone 11 περιλαμβάνει ένα update που θα κάνει την εμπειρία των Arcade παιχνιδιών πιο γρήγορη και θα παρέχει στο χρήστη περισσότερα δωρεάν παιχνίδια, πέρα από τις κλασικές in-app αγορές.

Ένα από τα πιο συνηθισμένα «παράπονα» που κάνουν οι χρήστες των iPhone είναι πως η μπαταρία αδειάζει γρήγορα και η φόρτιση παίρνει πάρα πολύ ώρα. Οι νέοι φορτιστές, όμως, έρχονται να λύσουν αυτό το πρόβλημα, με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα φόρτισης.

Αν είχατε ποτέ κινητό iPhone τότε ξέρετε πόσο ευαίσθητες είναι οι οθόνες των συσκευών και πόσο «εύκολα» σπάνε. Ειδικά στα πρώτα μοντέλα. Με το πέρασμα των χρόνων η Apple «βελτιώθηκε» και πλέον προσφέρει το πιο ανθεκτικό «γυαλί» που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Προφανώς, είναι απαραίτητο να υπάρχει ένα ρούτερ στο περιβάλλον γύρω από το κινητό για να έχει το iPhone την καλύτερη δυνατή απόδοση Wifi. Όμως, το νέο iPhone 11 έχει κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να υποστηρίξει και το νεότερο επίτευγμα στο χώρο του Wifi, το οποίο είναι γνωστό ως Wifi 6.

Γιατί είναι «ιδιαίτερο» αυτό; Γιατί πολύ απλά το Wifi 6 δεν έχει πιστοποιηθεί ακόμα... οπότε είναι εξαιρετικά δύσκολο να το αποκτήσει κανείς.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

23:50

Η Λετονία θα ενισχύσει τον ουκρανικό στρατό με τεθωρακισμένα οχήματα αναγνώρισης

23:45

Ιστορική ομιλία του βασιλιά Καρόλου στο Κογκρέσο - «Πιο σημαντική από ποτέ η συνεργασία Ευρώπης και Αμερικής»

23:30

Ευρώπη: Τα μικρά αεροδρόμια φοβούνται ότι δεν θα επιβιώσουν λόγω ακριβού πετρελαίου

23:27

Τρεις διασώστες νεκροί από ισραηλινό πλήγμα στον νότιο Λίβανο - Δύο στρατιώτες τραυματίες

23:09

Wall Street: Ο σκεπτικισμός για την OpenAI έφερε απώλειες στον Nasdaq

23:00

Εργατική Πρωτομαγιά: Από 9:00-21:00 θα κινηθούν λεωφορεία και τρόλεϊ

22:55

Ρήγμα στον OPEC: Τι σημαίνει η αποχώρηση των ΗΑΕ για το καρτέλ και την παγκόσμια αγορά ενέργειας

22:44

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης απέρριψε τις δύο προσφυγές για το δημοψήφισμα για τη ΔΕΘ

22:38

Βρετανία: Απορρίφθηκε η πρόταση έναρξης κοινοβουλευτικής έρευνας σε βάρος του Στάρμερ

22:33

Ξεκίνησε η δίκη του Μασκ εναντίον της OpenAI και της Microsoft - Ζητά αποζημίωση 150 εκατ. δολ.

22:28

Επίθεση Τραμπ σε Μερτς: «Δεν ξέρει τι λέει όταν μιλάει για το Ιράν»

22:20

Πετρέλαιο: Έκανε το «7 στα 7» με κέρδη άνω του 3%

22:10

Πιερρακάκης: «Η Ελλάδα μπορεί να καινοτομήσει περισσότερο, να εξάγει γνώση, τεχνολογία και αγαθά»

22:05

Δημοσκόπηση ΗΠΑ: Η στήριξη στον Τραμπ βυθίζεται σε νέο χαμηλό

21:48

Χρυσός: Πτώση άνω του 2% με φόντο την Μέση Ανατολή

21:33

Γερμανία: Σχεδιάζει 111 δισ. νέου χρέους για το 2027 - Εισηγείται φόρο ζάχαρης και πλαστικού

21:26

Χατζηδάκης: ΔΕΗ, ΕΦΚΑ και διαχείριση της πανδημίας χειροπιαστά παραδείγματα εκσυγχρονισμού του κράτους

21:24

Νέo «καμπανάκι» Ντάιμον για πιθανή κρίση στην αγορά κρατικών ομολόγων

21:08

Γεωργιάδης: «Η υγεία στην Ελλάδα αλλάζει προς το καλύτερο και με πολύ μεγάλη ταχύτητα»

20:56

Παπασταύρου και Ράιτ συζήτησαν για τον Κάθετο Διάδρομο και την συνεργασία Ελλάδας - ΗΠΑ

20:48

Ρεσάλτο αμερικανών πεζοναυτών σε πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων στην Αραβική Θάλασσα

20:34

Σαράντης: Διανέμει μέρισμα 0,39 ευρώ/μετοχή για το 2025

20:27

Μητσοτάκης: «Τα 36 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης δεν θα είχαν επενδυθεί χωρίς το επιτελικό κράτος»

20:09

Μερτς: «Έχουμε λύσει μεγάλο μέρος του μεταναστευτικού» - Διαφωνεί η γερμανική αστυνομία

19:59

Κικίλιας: Επιπλέον 90 εκατ. ευρώ για την εκπαίδευση των ναυτικών τα επόμενα επτά χρόνια

19:54

Eurobank: Εγκρίθηκε διανομή μερίσματος 258,7 εκατ. ευρώ και πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών

19:49

Εισήγηση Πιερρακάκη - Κυρανάκη στο Υπουργικό: Το Δημόσιο παραιτείται από ένδικα μέσα κατά των αποζημιώσεων για τα Τέμπη

19:38

Έναρξη έργων για νέο πάρκο στον Πειραιά - Επένδυση 3,25 εκατ. από την ΟΛΠ ΑΕ

19:30

Αλλάζει o καιρός ενόψει Πρωτομαγιάς - Πτώση θερμοκρασίας και βροχές

19:16

Τράπεζα της Ελλάδος: Απαιτείται εγρήγορση στην εποπτεία των τραπεζών

gazzetta
gazzetta reader insider insider