5 πράγματα που δεν ήξερες για το νέο iPhone 11

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
5 πράγματα που δεν ήξερες για το νέο iPhone 11
Μέχρι στιγμής οι κριτικές φαίνονται να είναι θετικές και να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες της Apple.

Τα πρώτα νέα μοντέλα iPhone της Apple στην Ελλάδα έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν από το περασμένο Σαββατοκύριακο, μάλιστα ορισμένα από αυτά εξαντλήθηκαν μόλις την πρώτη μέρα διάθεσής τους στην αγορά.

Μέχρι στιγμής οι κριτικές φαίνονται να είναι θετικές και να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες της Apple. Ξέρουμε ήδη πως τα τρία νέα κινητά, iPhone 11, 11 Pro και 11 Pro Max έχουν... περισσότερες και καλύτερες κάμερες με φακούς τελευταίας τεχνολογίας. Ξέρουμε όλα τους τα τεχνικά χαρακτηριστικά, από την ημέρα της παρουσίασης τους, όμως υπάρχουν και πράγματα που δεν τα μαθαίνει κανείς παρά μόνο αν πάρει τα κινητά στα χέρια του!

Το TheRichest τα δοκίμασε και αποκαλύπτει τα 5 χαρακτηριστικά που κλέβουν την παράσταση και μπορεί να μην γνωρίζατε:

Μπορεί να θεωρείται αυτονόητο πως τα νέα κινητά θα είναι πιο γρήγορα από τα παλιότερα μοντέλα, όμως τα νέα λειτουργικά χαρακτηριστικά προσφέρουν μία πραγματικά πολύ γρήγορη συσκευή.

Το νέο λειτουργικό σύστημα επιτρέπει το update των εφαρμογών χωρίς Wifi και η αποστολή / παραλαβή αρχείων είναι επίσης γρηγορότερη.

Το iPhone 11 περιλαμβάνει ένα update που θα κάνει την εμπειρία των Arcade παιχνιδιών πιο γρήγορη και θα παρέχει στο χρήστη περισσότερα δωρεάν παιχνίδια, πέρα από τις κλασικές in-app αγορές.

Ένα από τα πιο συνηθισμένα «παράπονα» που κάνουν οι χρήστες των iPhone είναι πως η μπαταρία αδειάζει γρήγορα και η φόρτιση παίρνει πάρα πολύ ώρα. Οι νέοι φορτιστές, όμως, έρχονται να λύσουν αυτό το πρόβλημα, με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα φόρτισης.

Αν είχατε ποτέ κινητό iPhone τότε ξέρετε πόσο ευαίσθητες είναι οι οθόνες των συσκευών και πόσο «εύκολα» σπάνε. Ειδικά στα πρώτα μοντέλα. Με το πέρασμα των χρόνων η Apple «βελτιώθηκε» και πλέον προσφέρει το πιο ανθεκτικό «γυαλί» που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Προφανώς, είναι απαραίτητο να υπάρχει ένα ρούτερ στο περιβάλλον γύρω από το κινητό για να έχει το iPhone την καλύτερη δυνατή απόδοση Wifi. Όμως, το νέο iPhone 11 έχει κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να υποστηρίξει και το νεότερο επίτευγμα στο χώρο του Wifi, το οποίο είναι γνωστό ως Wifi 6.

Γιατί είναι «ιδιαίτερο» αυτό; Γιατί πολύ απλά το Wifi 6 δεν έχει πιστοποιηθεί ακόμα... οπότε είναι εξαιρετικά δύσκολο να το αποκτήσει κανείς.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

19:13

Ευρωαγορές: Δεν άντεξαν τις «πολεμικές» πιέσεις οι δείκτες

19:00

Fitch: Δεν θα ξεπεράσει τον έναν μήνα το κλείσιμο των Στενών του Ορμούζ – Πόσο κοστίζει σε κάθε χώρα του Κόλπου

18:52

Τραμπ: Πρέπει να εμπλακώ στον διορισμό του επόμενου ηγέτη του Ιράν

18:30

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρώην Πρωθυπουργό της Γαλλίας Gabriel Attal

18:29

Νέο πλαίσιο για τα καπνικά και την προστασία ανηλίκων – Πανελλαδική ενημέρωση της αγοράς

18:17

Credia Bank: Σχεδόν διπλασιάστηκαν όλα τα μεγέθη το 2025 - Νέο ρεκόρ κερδοφορίας

18:12

Επιφυλακτική άνοδος στο ΧΑ με το βλέμμα στη Μέση Ανατολή

18:07

Μeteo: Ο δεύτερος θερμότερος χειμώνας στην Ελλάδα από το 1960

18:04

Παπασταύρου: Πρώτη γεώτρηση στο Ιόνιο μετά από 50 χρόνια – Το σχέδιο για υδρογονάνθρακες

17:58

Coface: Κίνδυνος παγκόσμιου σοκ από την κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή - Σενάριο για Brent στα 147 δολάρια

17:54

Η Alter Ego Media εξαγόρασε το 50,1% της More.gr

17:48

Κικίλιας στο “Economist”: «Η Ευρώπη πρέπει να κινηθεί ταχύτερα για την ανταγωνιστικότητα της ναυτιλίας»

17:38

ΕΕ: Έντονη καταδίκη των «αδικαιολόγητων» ιρανικών επιθέσεων εναντίον χωρών του Κόλπου

17:34

Αναδρομικά: Την Παρασκευή η καταβολή σε 1.015 συνταξιούχους από τον e-ΕΦΚΑ

17:24

«Κορυφαίος Εργοδότης» παγκοσμίως για το 2026 η Holcim, μητρική της Ηρακλής

17:22

Reuters: Το Ισραήλ θα επιτεθεί σε ιρανικές υπόγειες εγκαταστάσεις πυραύλων στη δεύτερη φάση του πολέμου

17:18

Μαρινάκης: Η Ελλάδα παίρνει αποφάσεις με γνώμονα το εθνικό συμφέρον

17:01

Wall Street: Πτώση 600 μονάδων για τον Dow ενώ κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή

16:57

Μαρί Κιουρί: Η άγνωστη προσφορά της στον Α' Παγκόσμιο

16:54

Η θέση της Euronext για το «Market Integration Package» της Κομισιόν

16:40

Δίκη ΟΠΕΚΕΠΕ: Από το 2014 υπήρχαν αδυναμίες ελέγχων που δημιουργούσαν σοβαρά ζητήματα έκνομων ενεργειών

16:37

Γαλλία: Άδεια προσγείωσης έλαβαν αμερικάνικα αεροπλάνα - Ο όρος που τέθηκε

16:36

Οι πέντε στρατηγικές προτεραιότητες της Εθνικής Ασφαλιστικής

16:26

Ζελένσκι: Ο αγωγός πετρελαίου Druzhba θα μπορούσε να τεθεί σε λειτουργία σε ενάμιση μήνα

16:25

Scope Ratings: Οι ελληνικές τράπεζες στις πιο κερδοφόρες της Ευρώπης - Περαιτέρω αύξηση κερδών το 2026

16:22

H LAMDA επενδύει στις τοπικές κοινωνίες - Nέες πρωτοβουλίες σε συνεργασία με κορυφαία επιστημονικά ιδρύματα και φορείς

16:15

Το φυσικό αέριο έφτασε και στην Άμφισσα

16:10

Ρωσία: Η κυβέρνηση θα συζητήσει σύντομα την διακοπή των εξαγωγών φυσικού αερίου στην Ευρώπη

16:07

Μεγάλου: Με «όχημα» την Εθνική Ασφαλιστική η νέα αναπτυξιακή στρατηγική της Πειραιώς

16:03

ΗΠΑ: Αμετάβλητες οι αιτήσεις ανεργίας - Μείωση 55% στις απολύσεις τον Φεβρουάριο

gazzetta
gazzetta reader insider insider