Τεχνολογία
15-09-2019 | 14:03

Τα 6 καλύτερα αξεσουάρ για iPhone που πρέπει να αποκτήσεις

Μοιράσου το
Τα 6 καλύτερα αξεσουάρ για iPhone που πρέπει να αποκτήσεις

Φακοί για κάμερα, τρίποδα και φορητοί φορτιστές, όλα για λιγότερα από 25 δολάρια.

Τα νέα iPhones, applewatches και ipads είναι γεγονός, έχουν παρουσιαστεί, η προπώληση τους έχει ξεκινήσει και σύντομα θα κυκλοφορήσουν στην αγορά. Βέβαια, οι τιμές τους είναι κάπως «τσιμπημένες» και δεν θα αγοράσουν όλοι τις νέες συσκευές.

Αν όμως κάποιος θέλει να «ανανεώσει» την Apple συλλογή του, μπορεί να αγοράσει μερικά από τα καλύτερα αξεσουάρ που κυκλοφορούν, χωρίς να ξοδέψει μια... περιουσία.

Συγκεκριμένα, το Marketwatch ρώτησε τους ειδικούς ποια είναι τα αξεσουάρ που οι περισσότεροι... δεν έχουν, αλλά θα έπρεπε να αποκτήσουν.

Δείτε ποια είναι αυτά:

Βγάλε καλύτερες φωτογραφίες, ξεκούρασε τα χέρια σου ή γράψε στις... νέες τεράστιες οθόνες με ένα μόνο χέρι, βάζοντας ένα απλό PopSocket στο πίσω μέρος του κινητού.

Μικρό, για να μην πιάνει χώρο και να το έχεις πάντα μαζί σου, αυτό το καλώδιο είναι ιδανικό για φορητούς φορτιστές ή laptop όταν είσαι εκτός σπιτιού και γραφείου.

Σχεδόν 18.000 άνθρωποι έχουν κάνει θετική κριτική για αυτή την ανθεκτική στο νερό θήκη, που θα σου «λύσει» τα χέρια όταν κάνεις γυμναστική ή κάποιο σπορ.

Τώρα που σχεδόν όλοι ξέρουν πόσο επιβλαβές μπορεί να είναι για τα μάτια και τον ύπνο μας το «μπλε φως», μπορείς να το αποφύγεις με ένα προστατευτικό οθόνης.

Ένα τρίποδο επιφανειών και φακοί κάθε είδους θα σε βοηθήσουν να βγάλεις τις καλύτερες φωτογραφίες, για να κάνεις το... instagram επάγγελμα.

Μικρός και βολικός, αυτός ο φορητός φορτιστής μπορεί να υποστηρίξει μια πλήρη φόρτιση για ένα iPhone X ή σχεδόν δύο φορτίσεις για ένα iPhone 8, για να μην μείνεις ποτέ χωρίς μπαταρία.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.