Τι ετοιμάζει η Αpple για το 2019 – Με 3-D κάμερα τα νέα iPhone

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τι ετοιμάζει η Αpple για το 2019 – Με 3-D κάμερα τα νέα iPhone
Και φέτος αναμένουμε τρία νέα μοντέλα με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά και κάμερες.

Στην επαυξημένη πραγματικότητα στηρίζει τις ελπίδες της για τα μοντέλα iPhone του 2019 η Apple, που καλείται να αντιμετωπίσει τις μειωμένες πωλήσεις των κινητών της τηλεφώνων.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η Apple σχεδιάζει να παρουσιάσει -παραδοσιακά τον Σεπτέμβριο- νέα μοντέλα με πιο δυνατή 3-D κάμερα στο πίσω μέρος της συσκευής. Τα σημερινά μοντέλα έχουν 3-D κάμερα στο μπροστινό μέρος, η οποία λειτουργεί σε κοντινή απόσταση (25-50 εκατοστά) και χρησιμεύει για την λειτουργία του συστήματος αναγνώρισης προσώπου.

Η νέα 3-D κάμερα στο πίσω μέρος του τηλεφώνου θα είναι πιο δυνατή και θα καλύπτει μεγαλύτερη απόσταση για να μπορεί μεταξύ άλλων να δημιουργεί τρισδιάστατες απεικονίσεις του τριγύρω περιβάλλοντος. Σύμφωνα με ανώνυμες πηγές που επικαλείται το Bloomberg, η νέα κάμερα θα μπορεί να μετράει το πόσο ακριβώς μακριά βρίσκεται το κάθε αντικείμενο στο «κάδρο» σε απόσταση 4,5 μέτρων, κάτι το οποίο δίνει τη δυνατότητα για καλύτερες εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας.

Σε ό,τι αφορά τα χαρακτηριστικά των συσκευών η Apple αναμένεται να παρουσιάσει τρία μοντέλα φέτος, τα οποία ουσιαστικά θα είναι αναβαθμίσεις των iPhone XR, iPhone XS και iPhone XS Max. Όλα τα νέα μοντέλα θα έχουν καλύτερους επεξεργαστές και καλύτερο λογισμικό απ’ αυτά των προκατόχων τους. Το μεγαλύτερο και πιο ακριβό τηλέφωνο που θα αντικαταστήσει το iPhone XS Mas πιθανότατα θα διαθέτει τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος, σύμφωνα με το Bloomberg.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής η Apple θα παρουσιάσει:

  • Τη συνέχεια του iPhone XR το οποίο θα έχει LCD οθόνη και διπλή κάμερα αντί για μονή που έχει το φετινό μοντέλο.
  • Τη συνέχεια του iPhone XS που θα έχει καλύτερης ποιότητας οθόνη (OLED), ενώ θα έχει και αυτό δύο κάμερες στο πίσω μέρος.
  • Τη συνέχεια του iPhone XS Max το οποίο πιθανότατα θα διαθέτει τριπλή κάμερα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider