Εργασιακά
15-03-2019 | 10:24

Αυτά είναι τα 7 επαγγέλματα με τους υψηλότερους μισθούς

Μοιράσου το
Αυτά είναι τα 7 επαγγέλματα με τους υψηλότερους μισθούς

Ένας νέος κατάλογος με τα καλύτερα επαγγέλματα κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και «βάζει ιδέες» σε όσους ψάχνουν τι θα κάνουν με το μέλλον τους.

Τα καλύτερα επαγγέλματα που εμφανίζονται στη νέα λίστα της Glassdoor, έχουν πάρει τις υψηλότερες βαθμολογίες σε επίπεδο μίσθου και ικανοποίησης.

Ο κατάλογος που δημοσιοποίησε την Τετάρτη η διεθνής εταιρεία ευρέσεως εργασίας Glassdoor, περιλαμβάνει τα επτά επαγγέλματα που αυτή τη στιγμή θεωρούνται τα καλύτερα, καθώς προσφέρουν υψηλό ποσοστό ικανοποίησης από την εργασία και πληρώνονται καλά, μάλιστα τα περισσότερα από αυτά, έχουν μισθό με εξαφήφιο αριθμό.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Glassdoor που δημοσιεύονται στο MarketWatch, πρόκειται για επτά επαγγέλματα, τα οποία οι εργαζόμενοι αξιολογούν με υψηλές βαθμολογίες, στην κατηγορίας της ικανοποίησης από την εργασία και στην μισθολογική κατηγορία.

Δείτε εδώ ποια είναι τα επαγγέλματα που πληρώνουν περισσότερα από 100.000 δολάρια το χρόνο και κάνουν χαρούμενους τους εργαζόμενους:

 

Ικανοποίηση: 4.5 
Μέσος ετήσιος μισθός: 100.000

Ο Product Designer σχεδιάζει προϊόντα για μια εταιρεία και έχει μεγάλη εμπειρία σε πολλές διαφορετικές πτυχές του σχεδιασμού, καθώς είναι ένα επάγγελμα που μπορεί να βρεθεί σε πολλούς διαφορετικούς τομείς.

Ικανοποίηση: 4.3 
Μέσος ετήσιος μισθός: 108.000 δολάρια

Οι Data Scientist είναι ειδικοί ανάλυσης δεδομένων που έχουν τις τεχνικές ικανότητες για την επίλυση πολύπλοκων προβλημάτων και την περιέργεια να εξερευνήσουν τα προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν.

Ικανοποίηση: 4.2 
Μέσος ετήσιος μισθός: 140.000 δολάρια

Οι Software Development Manager είναι οι ηγέτες σε ομάδες προγραμματισμού λογισμικού, οι οποίοι το έργο της ομάδας τους καθώς αναπτύσσουν εφαρμογές ιστού, συστήματα δικτύων ή / και λογισμικό.

Ικανοποίηση: 4.2 
Μέσος ετήσιος μισθός: 100.000 δολάρια

Οι Enterprise Account Executive είναι υπεύθυνοι για τη διαχείριση των επιχειρηματικών σχέσεων με τους μεγαλύτερους πελάτες ενός οργανισμού, που είναι γνωστοί ως λογαριασμοί επιχειρήσεων ή βασικοί λογαριασμοί.

Ικανοποίηση: 4.1 
Μέσος ετήσιος μισθός: 106.000 δολάρια

Ένας υπεύθυνος σε ρόλο DevOps στοχεύει στη καλύτερη και στενότερη συνεργασία μεταξύ των τμημάτων πληροφορικής και των επιχειρήσεων.

Ικανοποίηση: 4.0 
Μέσος ετήσιος μισθός: 153.000 δολάρια

Ένας Software Engineering Manager επιβλέπει μια ομάδα ανθρώπων που εργάζονται για την ανάπτυξη νέου λογισμικού ηλεκτρονικών υπολογιστών ή την ενίσχυση των υπαρχόντων προγραμμάτων υπολογιστών.

Ικανοποίηση: 4.0 
Μέσος  ετήσιος μισθός: 140.000 δολάρια

Ένας Strategy Manager βοηθά τις εταιρείες να αναπτυχθούν δημιουργώντας σχέδια για την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.