Tip of the Day

Έως και 26/8 οι ενστάσεις για την επιδότηση βρεφονηπιακών σταθμών

25-08-2022 | 07:50
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Έως και 26/8 οι ενστάσεις για την επιδότηση βρεφονηπιακών σταθμών

Τα προσωρινά αποτελέσματα για το Πρόγραμμα Προσχολικής Εκπαίδευσης και Δημιουργικής Απασχόλησης 2022-2023 ανακοινώθηκαν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνδεθούν στην πλατφόρμα (https://web.eetaa.gr/results/results_2022/goneis_pro_select.php) με τους κωδικούς Taxisnet και όσοι το επιθυμούν έχουν έως το βράδυ της Παρασκευής 26 Αυγούστου τη δυνατότητα υποβολής ενστάσεων.

Οι ενστάσεις γίνονται μόνο ηλεκτρονικά στο https://aitisi.eetaa.gr/ και μετά την εξέταση των ενστάσεων τα οριστικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 30 Αυγούστου. Η δράση προσχολικής εκπαίδευσης και δημιουργικής απασχόλησης για την περίοδο 2022-2023 χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και αιτήσεις έγιναν από γονείς ή πρόσωπα που έχουν τη γονική μέριμνα ή την επιμέλεια, αναδόχους γονείς, επιτρόπους ή συμπαραστάτες, Νόμιμους Εκπροσώπους βρεφών και παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας, παιδιών, εφήβων και ατόμων με αναπηρία που επιθυμούν τη φιλοξενία των παιδιών τους σε δομές αντίστοιχες με την ηλικία τους.

Η υποβολή ενστάσεων

Η υποβολή ενστάσεων διαρκεί 3 ημέρες (24-26/8/2022 και μέχρι τις 23:59μμ). Ενστάσεις επί των Προσωρινών Πινάκων μπορούν να υποβληθούν μέσω της Ειδικής εφαρμογής και εξετάζονται από την Επιτροπή Εξέτασης Ενστάσεων (Ε.Ε.Ε.).

Στην ηλεκτρονική ένσταση θα πρέπει να αναφέρεται ρητά ο λόγος για τον οποίο υποβάλλεται η ένσταση και να επισυνάπτονται τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Προσοχή: Ο μέγιστος αριθμός ενστάσεων είναι 4, μία αρχική και τρεις συμπληρωματικές. Η αιτιολογία της ένστασης μπορεί να είναι έως 2.000 χαρακτήρες. Αλλιώς ο ενδιαφερόμενος δημιουργεί ένα αρχείο pdf που επισυνάπτει ως δικαιολογητικό.

Η αρχή συμβουλεύει να επισυνάψτε όλα τα δικαιολογητικά της ένστασης (σε μορφή pdf), αφού δώσετε μια περιγραφή σε κάθε πιστοποιητικό (π.χ. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης ή Εκτύπωση ΑΜΚΑ κ.λπ.). Όταν ολοκληρώσετε την επισύναψη των δικαιολογητικών επιλέξτε «Υποβολή Ένστασης». Με την ενέργεια αυτή ολοκληρώνεται η υποβολή της ένστασης. Ενδιαμέσως, μπορείτε να επιλέγετε την «Προσωρινή Αποθήκευση». Μετά την Υποβολή της ένστασης δεν έχετε τη δυνατότητα να τροποποιήσετε τα στοιχεία της. Μπορείτε μόνο να δημιουργήσετε συμπληρωματική ένσταση, με την ίδια διαδικασία. Ο μέγιστος επιτρεπτός αριθμός συμπληρωματικών ενστάσεων είναι 3.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα της στήλης Tip of the Day

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

19:36

Ήρθη η προειδοποίηση για τσουνάμι και η εντολή εκκένωσης περιοχών μετά τον ισχυρό σεισμό

19:33

Παπασταύρου: Ο Ν. Ανδρουλάκης στρεβλώνει για πολλοστή φορά την αλήθεια σχετικά με την οριοθέτηση οικισμών κάτω των 2000 κατοίκων

19:31

Η Στ. Ασπρογιαννίδου, νέα managing director της Howden Marine

19:19

Η Ελλάδα διοργανώνει το 10ο Ετήσιο Forum της Στρατηγικής της Ε.Ε. για την Αδριατική και Ιόνιο (EUSAIR)

19:14

Τα τελωνεία συνεχίζουν τους εντατικούς ελέγχους - Τι «τσίμπησαν» το α' τρίμηνο του 2025

19:06

Αδ. Γεωργιάδης: Μεγάλη επιτυχία η εξαγορά από την Pure Health των Metropolitan, ΥΓΕΙΑ και Μητέρα

19:06

Ευρωαγορές: Ρεκόρ με 15 σερί ανοδικές συνεδριάσεις για τον βρετανικό FTSE 100

18:59

Ο Τραμπ μετονομάζει σε «Ημέρες της Νίκης» δύο κρίσιμες ημερομηνίες των Παγκόσμιων Πολέμων

18:49

Βουλή: Σειρά ερωτήσεων για τη δόμηση σε μικρούς οικισμούς

18:39

Επικοινωνία Ν. Δένδια με τον Αμερικανό υπουργό Άμυνας - Τι συζήτησαν

18:39

Amazon: Ο Τζεφ Μπέζος ετοιμάζεται να «ξεφορτωθεί» 25 εκατ. μετοχές αξίας 4,75 δισ.

18:29

Mediobanca: Οι προτιμήσεις και οι τιμές στόχοι για τις ελληνικές τράπεζες

18:27

Lamda Development: Στις 28/5 τα οικονομικά μεγέθη α' τριμήνου

18:23

Ευρύτερες θεσμικές βελτιώσεις για να καταστεί πραγματικά εξωστρεφής η οικονομία μας ζητάει ο ΠΣΕ

18:17

Metlen: Εγκρίθηκε η συγχώνευση θυγατρικών της εταιρειών

18:06

AP: Ο Τραμπ οργανώνει παρέλαση με 6.600 στρατιώτες και 50 ελικόπτερα για τα 79α γενέθλιά του

18:02

MIG: Ήπια άνοδος εσόδων, διεύρυνση ζημιών το α’ τρίμηνο 2025 – Θετικό σήμα από τη RKB

17:57

Aegean: Δωρεάν διάθεση 363.770 μετοχών σε στελέχη και εργαζόμενους

17:54

Εγκρίθηκε το σχέδιο Σύμβασης Συγχώνευσης της Eurobank Ergasias Υπηρεσιών και Συμμετοχών και της Τράπεζας Eurobank

17:49

Αλεξανδρούπολη: Προφυλακιστέος ο 59χρονος που κατηγορείται για κατασκοπεία

17:43

Συνάντηση του Κ. Μητσοτάκη με τον υπουργό Βιομηχανίας των ΗΑΕ - Πού δρομολογούνται νέες επενδύσεις

17:38

ΔΥΠΑ: «Τρέχουν» οι αιτήσεις στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού για συνταξιούχους ελ. επαγγελματίες

17:37

Η Ευρώπη ετοιμάζεται να κατάσχει 3 δισ. ευρώ από παγωμένα ρωσικά κεφάλαια – Στόχος η αποζημίωση δυτικών επενδυτών

17:36

Έβγαλε αντίδραση το ΧΑ με μοχλό τις τράπεζες

17:19

Νορβηγία: Πυρκαγιά ξέσπασε στο διυλιστήριο πετρελαίου Mongstad

17:14

Enaon EDA: Η εξέλιξη των έργων φυσικού αερίου στην Ανατολική Μακεδονία – Θράκη

17:13

Τρίτη εβδομάδα εκροών από τα αμερικανικά μετοχικά funds

17:00

Τι συμβαίνει στο σώμα από τη υπερβολική λήψη πολυβιταμινών

16:48

Wall Street: Άνεμος αισιοδοξίας από το εμπορικό μέτωπο και την απασχόληση

16:45

Ακαθάριστα οικόπεδα: Σε ποια σημεία μπορεί να «κολλήσει» η δήλωση