Tip of the Day

Έως και 26/8 οι ενστάσεις για την επιδότηση βρεφονηπιακών σταθμών

25-08-2022 | 07:50
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Έως και 26/8 οι ενστάσεις για την επιδότηση βρεφονηπιακών σταθμών

Τα προσωρινά αποτελέσματα για το Πρόγραμμα Προσχολικής Εκπαίδευσης και Δημιουργικής Απασχόλησης 2022-2023 ανακοινώθηκαν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνδεθούν στην πλατφόρμα (https://web.eetaa.gr/results/results_2022/goneis_pro_select.php) με τους κωδικούς Taxisnet και όσοι το επιθυμούν έχουν έως το βράδυ της Παρασκευής 26 Αυγούστου τη δυνατότητα υποβολής ενστάσεων.

Οι ενστάσεις γίνονται μόνο ηλεκτρονικά στο https://aitisi.eetaa.gr/ και μετά την εξέταση των ενστάσεων τα οριστικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 30 Αυγούστου. Η δράση προσχολικής εκπαίδευσης και δημιουργικής απασχόλησης για την περίοδο 2022-2023 χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και αιτήσεις έγιναν από γονείς ή πρόσωπα που έχουν τη γονική μέριμνα ή την επιμέλεια, αναδόχους γονείς, επιτρόπους ή συμπαραστάτες, Νόμιμους Εκπροσώπους βρεφών και παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας, παιδιών, εφήβων και ατόμων με αναπηρία που επιθυμούν τη φιλοξενία των παιδιών τους σε δομές αντίστοιχες με την ηλικία τους.

Η υποβολή ενστάσεων

Η υποβολή ενστάσεων διαρκεί 3 ημέρες (24-26/8/2022 και μέχρι τις 23:59μμ). Ενστάσεις επί των Προσωρινών Πινάκων μπορούν να υποβληθούν μέσω της Ειδικής εφαρμογής και εξετάζονται από την Επιτροπή Εξέτασης Ενστάσεων (Ε.Ε.Ε.).

Στην ηλεκτρονική ένσταση θα πρέπει να αναφέρεται ρητά ο λόγος για τον οποίο υποβάλλεται η ένσταση και να επισυνάπτονται τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Προσοχή: Ο μέγιστος αριθμός ενστάσεων είναι 4, μία αρχική και τρεις συμπληρωματικές. Η αιτιολογία της ένστασης μπορεί να είναι έως 2.000 χαρακτήρες. Αλλιώς ο ενδιαφερόμενος δημιουργεί ένα αρχείο pdf που επισυνάπτει ως δικαιολογητικό.

Η αρχή συμβουλεύει να επισυνάψτε όλα τα δικαιολογητικά της ένστασης (σε μορφή pdf), αφού δώσετε μια περιγραφή σε κάθε πιστοποιητικό (π.χ. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης ή Εκτύπωση ΑΜΚΑ κ.λπ.). Όταν ολοκληρώσετε την επισύναψη των δικαιολογητικών επιλέξτε «Υποβολή Ένστασης». Με την ενέργεια αυτή ολοκληρώνεται η υποβολή της ένστασης. Ενδιαμέσως, μπορείτε να επιλέγετε την «Προσωρινή Αποθήκευση». Μετά την Υποβολή της ένστασης δεν έχετε τη δυνατότητα να τροποποιήσετε τα στοιχεία της. Μπορείτε μόνο να δημιουργήσετε συμπληρωματική ένσταση, με την ίδια διαδικασία. Ο μέγιστος επιτρεπτός αριθμός συμπληρωματικών ενστάσεων είναι 3.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα της στήλης Tip of the Day

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

17:29

ΥΠΑΜ Γερμανίας: «Δεν υπάρχει οριστική ακύρωση για την ανάπτυξη αμερικανικών πυραύλων»

17:26

Η επόμενη μέρα της εργασίας: Ασφάλεια, ισορροπία και ποιότητα ζωής

17:24

Οι Βρυξέλλες «δεν θελουν κλιμάκωση» του εμπορικού πολέμου

17:19

Συνάντηση Μητσοτάκη - Βάντεφουλ: Συζητήθηκαν ζητήματα αμοιβαίου ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος

17:11

ΟΛΠ: Νέος CFO και αναπληρωτής CEO ο Li Zhenyu

17:03

Πιερρακάκης: «Αβεβαιότητα και διάρκεια οι λέξεις που καθορίζουν τον αντίκτυπο από την κατάσταση στη Μ. Ανατολή»

17:00

Καθήκοντα Chief Operations Officer στη MEGA BROKERS αναλαμβάνει η Μαρι-Λωρ Μαμάνη

16:49

Μεικτά πρόσημα στη Wall Street παρακολουθώντας τις εξελίξεις στο Ιράν

16:44

Τα ΗΑΕ κατηγορούν το Ιράν ότι επιτέθηκε σε τάνκερ στα Στενά του Ορμούζ

16:31

Συντονιστική σύσκεψη για την αντιπυρική περίοδο 2026 στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

16:26

Κεραμέως για 4ημερη εργασία: «Τα ωραία τα λόγια, τα ανεφάρμοστα»

16:26

Από την εκπαίδευση στην αγορά εργασίας: Το νέο στοίχημα των δεξιοτήτων

16:22

Βάντεφουλ: «Χώρα φίλη η Ελλάδα» - Εμβάθυνση σχέσεων και κοινές πρωτοβουλίες για Ορμούζ

16:00

Τι γυρεύει η κα Κοβέσι στον Ευρωπαϊκό Νότο;

15:45

Ξεκινά το AdventureWEEK - Η Πελοπόννησος στο επίκεντρο του βιώσιμου adventure τουρισμού

15:36

ΟΗΕ: Οι γυναίκες στις αναπτυσσόμενες χώρες πλήττονται περισσότερο από την αυξανόμενη επιβάρυνση του χρέους

15:34

Ρεκόρ αιτήσεων για το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού

15:22

Η GameStop διεκδικεί την eBay και ετοιμάζεται για «επίθεση»

15:13

Αύξηση 96,4% στα EBITDA της R Energy1 το 2025

15:04

Πρόταση εξεταστικής επιτροπής για τις υποκλοπές κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ

15:04

Γεραπετρίτης: «Προτιθέμεθα να αναλάβουμε ενεργό ρόλο για ασφαλή διέλευση του Ορμούζ»

15:04

Έρευνα ΕΚΤ: Προσωρινή η επιτάχυνση του πληθωρισμού

14:58

Γερμανία: Τρία αριστερά κόμματα αποχωρούν από το Χ λόγω παραπληροφόρησης

14:50

Μητσοτάκης προς Κουμπίλιους: «Η άμυνα είναι ευρωπαϊκό δημόσιο αγαθό και απαιτεί κοινό δανεισμό»

14:46

Νέα Εποχή στις Σπουδές Κτηνιατρικής στην Κύπρο: Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου επενδύει στην εκπαίδευση του μέλλοντος

14:45

Κομισιόν για απειλές Τραμπ: «Όταν υπογράφεις μια συμφωνία με την ΕΕ, ξέρεις ότι αυτό θα πάρεις»

14:42

Σκλαβενίτης: Αλλάζει ξανά τις χρεώσεις για τις online παραγγελίες

14:40

Χήτος: Επένδυση 7 εκατ. ευρώ για εκσυγχρονισμό της μονάδας Ζήρεια και «πράσινες» συσκευασίες

14:30

Στην ασφάλιση, ο σύμβουλος που εμπιστεύεσαι είναι το insurancemarket

14:23

Τι είναι ο χανταϊός από τον οποίο πέθαναν 3 άνθρωποι σε κρουαζιερόπλοιο στον Ατλαντικό