Tip of the Day

Έως και 26/8 οι ενστάσεις για την επιδότηση βρεφονηπιακών σταθμών

25-08-2022 | 07:50
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Έως και 26/8 οι ενστάσεις για την επιδότηση βρεφονηπιακών σταθμών

Τα προσωρινά αποτελέσματα για το Πρόγραμμα Προσχολικής Εκπαίδευσης και Δημιουργικής Απασχόλησης 2022-2023 ανακοινώθηκαν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνδεθούν στην πλατφόρμα (https://web.eetaa.gr/results/results_2022/goneis_pro_select.php) με τους κωδικούς Taxisnet και όσοι το επιθυμούν έχουν έως το βράδυ της Παρασκευής 26 Αυγούστου τη δυνατότητα υποβολής ενστάσεων.

Οι ενστάσεις γίνονται μόνο ηλεκτρονικά στο https://aitisi.eetaa.gr/ και μετά την εξέταση των ενστάσεων τα οριστικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 30 Αυγούστου. Η δράση προσχολικής εκπαίδευσης και δημιουργικής απασχόλησης για την περίοδο 2022-2023 χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και αιτήσεις έγιναν από γονείς ή πρόσωπα που έχουν τη γονική μέριμνα ή την επιμέλεια, αναδόχους γονείς, επιτρόπους ή συμπαραστάτες, Νόμιμους Εκπροσώπους βρεφών και παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας, παιδιών, εφήβων και ατόμων με αναπηρία που επιθυμούν τη φιλοξενία των παιδιών τους σε δομές αντίστοιχες με την ηλικία τους.

Η υποβολή ενστάσεων

Η υποβολή ενστάσεων διαρκεί 3 ημέρες (24-26/8/2022 και μέχρι τις 23:59μμ). Ενστάσεις επί των Προσωρινών Πινάκων μπορούν να υποβληθούν μέσω της Ειδικής εφαρμογής και εξετάζονται από την Επιτροπή Εξέτασης Ενστάσεων (Ε.Ε.Ε.).

Στην ηλεκτρονική ένσταση θα πρέπει να αναφέρεται ρητά ο λόγος για τον οποίο υποβάλλεται η ένσταση και να επισυνάπτονται τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Προσοχή: Ο μέγιστος αριθμός ενστάσεων είναι 4, μία αρχική και τρεις συμπληρωματικές. Η αιτιολογία της ένστασης μπορεί να είναι έως 2.000 χαρακτήρες. Αλλιώς ο ενδιαφερόμενος δημιουργεί ένα αρχείο pdf που επισυνάπτει ως δικαιολογητικό.

Η αρχή συμβουλεύει να επισυνάψτε όλα τα δικαιολογητικά της ένστασης (σε μορφή pdf), αφού δώσετε μια περιγραφή σε κάθε πιστοποιητικό (π.χ. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης ή Εκτύπωση ΑΜΚΑ κ.λπ.). Όταν ολοκληρώσετε την επισύναψη των δικαιολογητικών επιλέξτε «Υποβολή Ένστασης». Με την ενέργεια αυτή ολοκληρώνεται η υποβολή της ένστασης. Ενδιαμέσως, μπορείτε να επιλέγετε την «Προσωρινή Αποθήκευση». Μετά την Υποβολή της ένστασης δεν έχετε τη δυνατότητα να τροποποιήσετε τα στοιχεία της. Μπορείτε μόνο να δημιουργήσετε συμπληρωματική ένσταση, με την ίδια διαδικασία. Ο μέγιστος επιτρεπτός αριθμός συμπληρωματικών ενστάσεων είναι 3.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα της στήλης Tip of the Day

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

14:46

Παπασταύρου για Ριάντ: Η Ελλάδα είναι μία φωνή ρεαλισμού στην Ευρώπη όσον αφορά την ενέργεια

14:40

Το Gov.gr Wallet αναβαθμίζεται με τρεις νέες λειτουργικότητες

14:36

ΟΠΕΚΕΠΕ: Επτά κατηγορούμενοι ζήτησαν ποινική διαπραγμάτευση μετά από επιστροφή χρημάτων

14:11

Κρεμλίνο: Ο Τραμπ έχει δίκιο που υποστηρίζει ότι ο Ζελένσκι καθυστερεί τη συμφωνία ειρήνης

14:01

ΥΠΕΞ Ιράν: «Θα υπερασπιστούμε την Ισλαμική Δημοκρατία έναντι οποιασδήποτε ξένης απειλής»

13:56

Διάστημα: Επέστρεψε στη Γη πλήρωμα του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού (ISS)

13:52

Μητσοτάκης: Χρέος μου να παραδώσω μία πατρίδα πιο ασφαλή απ' ό,τι την παρέλαβα

13:50

Τουσκ: Δεν θα στείλουμε στρατεύματα στη Γροιλανδία

13:46

Metlen: Η ΕΤΕπ ενέκρινε την επένδυση 90 εκατ. ευρώ για την παραγωγή βωξίτη και γαλλίου

13:29

Κεραμέως για Εθνική Κοινωνική Συμφωνία: Ανοίγει ο δρόμος για αυξήσεις σε μισθούς και παροχές

13:27

Πιερρακάκης: Μαζί θα ανταποκριθούμε στις προκλήσεις του 2026

13:23

Νέο ΔΕΗ Mini Park στον Δήμου Αμαρουσίου

13:18

Ανέκαμψε η γερμανική οικονομία το 2025 για πρώτη φορά μετά από 3 χρόνια

13:10

Η Άγκυρα αναπτύσσει μαχητικά Εσθονία και Ρουμανία στα πλαίσια του ΝΑΤΟ

13:05

Κομισιόν: Κάτω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο η τιμή του ρεύματος στην Ελλάδα

13:02

ΟΤΕ: Νέα τριετής επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας

12:57

Frontex: Οι παράτυπες διελεύσεις στα σύνορα της ΕΕ μειώθηκαν κατά 26% το 2025

12:50

Συμφωνία επί της αρχής για συνάντηση Μητσοτάκη - αγροτών τη Δευτέρα

12:33

Apple: Συναγερμός για τους χρήστες iPhone - Στόχος χάκερ το λογισμικό

12:32

Φιντάν: Συνάντηση Ερντογάν με Μητσοτάκη τον Φεβρουάριο - «Θέλουμε μόνιμη λύση στο Αιγαίο»

12:27

Μείωση 2,9% στις τιμές εκροών γεωργίας - κτηνοτροφίας τον Νοέμβριο

12:23

Richemont: Σε ιστορικό υψηλό οι πωλήσεις γ' τριμήνου με ώθηση από ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

12:20

Στο Κίεβο η επικεφαλής του ΔΝΤ, στην πρώτη της επίσκεψη μετά το 2023

12:18

Στα 31,288 δισ. ευρώ ο τζίρος των επιχειρήσεων τον Νοέμβριο, με ετήσια μείωση 0,7%

12:17

Autonomous Research: Οι ελληνικές τράπεζες στην «κορυφή» του ευρωπαϊκού κλάδου

12:07

Ο Παναγιώτης Αναστασόπουλος νέος πρόεδρος της Ένωσης Λιμένων Ελλάδας

12:07

Funky Buddha: Διεθνής επέκταση σε τρεις ηπείρους και στρατηγική διεθνοποίησης το 2025

12:03

Kaspersky: Μεταξύ των κορυφαίων παρόχων κυβερνοασφάλειας σε ανεξάρτητη αξιολόγηση

11:55

Almi Foods: Ενισχύεται η παρουσία στην ελληνική αγορά - Συνεργασία με τα super market Σκλαβενίτης

11:50

Στρατηγική συνεργασία Schneider Electric-CERO Generation για το φωτοβολταϊκό πάρκο «Delfini»