5 λόγοι για ένα φθινοπωρινό ταξιδάκι στην Αθήνα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
5 λόγοι για ένα φθινοπωρινό ταξιδάκι στην Αθήνα
Η πρωτεύουσα σε μαγεύει με την ασύγκριτη γοητεία της, όποια εποχή του χρόνου κι αν την επισκεφθείς.

Αθήνα: Μια πόλη, τόσες πολλές στιγμές που σε περιμένουν να τις ζήσεις! Η πρωτεύουσα σε μαγεύει με την ασύγκριτη γοητεία της, όποια εποχή του χρόνου κι αν την επισκεφθείς. Αν λοιπόν το καλοκαιράκι που μας πέρασε άδραξες την ευκαιρία να χαρείς τον ήλιο και τη θάλασσα σε κάποιο ελληνικό νησί, η ομάδα των Oniro Hotels σου δίνει 5 καλούς λόγους γιατί το επόμενο σου ταξιδάκι πρέπει να είναι στην Αθήνα, αυτό το φθινόπωρο!

1. Επιτέλους δροσούλα

Ευκαιρία να κάνεις τις βόλτες σου χωρίς να… λιώνεις σαν παγωτό με το που βγαίνεις από το ξενοδοχείο, αλλά και χωρίς να ξεπαγιάζεις από το χειμωνιάτικο κρύο. Αυτός ο συνδυασμός των ηλιόλουστων ημερών και της φθινοπωρινής δροσιάς είναι ο ιδανικός για να κάνεις τα ψώνια σου, να βολτάρεις στις γραφικές γειτονιές της πρωτεύουσας, να απολαύσεις το κοκτέιλ σου στα κοσμοπολίτικα μπαράκια, αλλά και να επισκεφθείς μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους. Κι αν πιάσει μια φθινοπωρινή βροχούλα, μπες μέσα σε μια από τις αμέτρητες, φιλόξενες καφετέριες της πόλης, κάθισε αναπαυτικά και απόλαυσε τον ήχο της βροχής μαζί με ένα ζεστό καφέ!

2. Λιγότερα πλήθη

Ευκαιρία να γίνεις για λίγο «τουρίστας» στη χώρα σου! Καθώς ο τουρισμός πέφτει σε σύγκριση με τους καλοκαιρινούς μήνες, η κοσμοσυρροή στα δημοφιλή σημεία της Αθήνας – αρχαιολογικά, πολιτιστικά, εμπορικά και άλλα – αρχίζει να μειώνεται. Άδραξε λοιπόν την ευκαιρία. Αλήθεια, πόσα χρόνια έχεις να επισκεφθείς την Ακρόπολη, την Αρχαία Αγορά ή το Ναό του Ολυμπίου Διός;

3. Μαγευτική φύση

Τι να πρωτοπεί κανείς για τα χρώματα του φθινοπώρου! Η φύση σε πορτοκαλί, χρυσοκίτρινες και καφετί αποχρώσεις, δίνει πραγματικά τη δική της παράσταση. Και δεν χρειάζεται να πας μακριά για να την απολαύσεις. Μια βόλτα στον Εθνικό Κήπο ή το κοντινότερο πάρκο θα σε κάνει να νιώσεις την ηρεμία και την αναζωογονητική δύναμη της φύσης. Αν πάλι ψάχνεις για κάτι πιο δυναμικό, μπορείς να επισκεφθείς το πανέμορφο Αττικό Άλσος για τζόκινγκ, πας για ποδηλασία στην Πάρνηθα ή να δοκιμάσεις τις αντοχές σου στο hiking!

4. Φεστιβάλ και πολιτιστικά happenings

Το φθινόπωρο, η πολιτιστική σκηνή της Αθήνας σφύζει από ζωή! Αναρίθμητες συναυλίες, φεστιβάλ, χορευτικές και θεατρικές παραστάσεις λαμβάνουν χώρα στην πρωτεύουσα κατά τους φθινοπωρινούς μήνες. Αν αγαπάς την τέχνη και τον πολιτισμό, δεν θα ξέρεις πραγματικά πού να πρωτοπάς! Το σίγουρο είναι πως ότι κι αν επιλέξεις, θα σε συνεπάρει. Το μεράκι, το ταλέντο, η αγάπη και η μαεστρία που βάζουν στη δουλειά τους οι συντελεστές του κάθε φεστιβάλ ή πολιτιστικού happening δεν αφήνει κανένα περιθώριο για αδιαφορία.

5. Άνετη και πολυτελής διαμονή

Και φυσικά, αφήσαμε το καλύτερο για τελευταίο! Αν έχεις βιώσει την εμπειρία διαμονής στο Oniro City Kolonaki, τότε ξέρεις τι θέλουμε να πούμε. Αν όχι, τότε πρέπει οπωσδήποτε να το ζήσεις! Το boutique ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια από τις πιο glamorous και αριστοκρατικές συνοικίες της Αθήνας – το περίφημο Κολωνάκι – και έχει σχεδιαστεί με ένα και μόνο σκοπό: Να σου προσφέρει τις πιο άνετες και πολυτελείς διακοπές στην Αθήνα!

Τα ονειρικά δωμάτια του ξενοδοχείου χαρακτηρίζονται από ένα εκλεπτυσμένο design, που συνδυάζει περίτεχνα το μοντέρνο πνεύμα της πόλης με την αριστοκρατική ομορφιά της περιοχής, για να προσδώσει μια διακριτική πολυτέλεια στο χώρο. Κάθε λεπτομέρεια είναι σχεδιασμένη ώστε να σου προσφέρει απαράμιλλη άνεση και ένα ήρεμο, γαλήνιο περιβάλλον, όπου δεν μπορείς παρά να αφεθείς, να χαλαρώσεις και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι… την κράτησή σου έγκαιρα, για ένα φθινοπωρινό ταξίδι στην Αθήνα που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη και στην καρδιά σου!

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider