Οικιστικά ακίνητα: Τι παίρνεις με €160.000 και κάτω σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Οικιστικά ακίνητα: Τι παίρνεις με €160.000 και κάτω σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
H ομάδα της Delfi Properties μοιράζεται σήμερα μαζί μας 5 επιλογές οικιστικών κάτω από €160.000 σε διάφορες περιοχές της χώρας μας.

Καθώς ο πληθωρισμός αυξάνεται συνεχώς, με τις τιμές των υλικών αγαθών να συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία χωρίς αυτό να αντικατοπτρίζεται στους μισθούς των καταναλωτών, η αναζήτηση μιας μόνιμης στέγης καθίσταται μια ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση για το μέσο Έλληνα. Η εύρεση οικιστικών ακινήτων σε προσιτές τιμές είναι ζωτικής σημασίας για άτομα, ζευγάρια και οικογένειες που βρίσκονται στη φάση αναζήτησης του νέου σπιτιού όπου θα στεγάσουν τα χρόνια και τα όνειρά τους. Γι’ αυτό, η ομάδα της Delfi Properties μοιράζεται σήμερα μαζί μας 5 επιλογές οικιστικών ακινήτων κάτω από €160.000 σε διάφορες περιοχές της χώρας μας.

Διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στον Άγιο Παντελεήμονα, Αθήνα

Ένα εντυπωσιακό διαμέρισμα που βρίσκεται υπό πλήρη ανακαίνιση, σχεδιασμένο με υψηλές προδιαγραφές που εξασφαλίζουν την άνεση και τη λειτουργικότητα σε κάθε χώρο του. Οι εσωτερικοί χώροι του ακινήτου χαρακτηρίζονται από κομψότητα και στυλ, ενώ η εξωτερική του όψη κλέβει τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία της πρωτεύουσας, μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, πολύ κοντά στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και προσφέρει εύκολη πρόσβαση στα ΜΜΜ.

Χαρακτηριστικά:

Ισόγειο
Υπνοδωμάτια: 1
Μπάνια: 1
Εμβαδό ακινήτου: 56τμ
Εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης: 01/03/2023
Δυνατότητα επιλογής για πλήρη εξοπλισμό και επίπλωση
Τιμή: €77.000
Μάθετε περισσότερα: https://bit.ly/3eKc20F

Σπίτι τριών υπνοδωματίων στη Σπάρτη, Πελοπόννησος

Ένα ευρύχωρο σπίτι 233 τετραγωνικών μέτρων, με θέα το βουνό! Το ακίνητο εκτείνεται σε δύο ορόφους, ενώ πέρα από τους άνετους χώρους του, παρέχει επίσης ένα αρκετά βολικό αποθηκευτικό χώρο 7τμ. Αγαπημένο μας χαρακτηριστικό, οι λεπτομέρειες στην εξωτερική του διακόσμηση, που δίνουν την αίσθηση ενός πετρόκτιστου σπιτιού.

Χαρακτηριστικά:

Διώροφο
Υπνοδωμάτια: 3
Μπάνια: 1
Εμβαδό ακινήτου: 233τμ
Τιμή: €140.000

Μάθετε περισσότερα: https://bit.ly/3e5h47K

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στο Μεταξουργείο, Αθήνα

Ένα πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα, με επιλεγμένα υλικά, προσεγμένο design και κομψούς χώρους. Αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, ένα σαλόνι με μοντέρνα, open plan διάταξη και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ενώ από τα παράθυρά του, μπορείς να απολαμβάνεις τη θέα της πόλης. Το ακίνητο βρίσκεται κοντά στο κέντρο της Αθήνας, με εύκολη πρόσβαση στα ΜΜΜ.

Χαρακτηριστικά:

2ος όροφος
Υπνοδωμάτια: 2
Μπάνια: 1
Εμβαδό ακινήτου: 74τμ
Τιμή: €150.000
Μάθετε περισσότερα: https://bit.ly/3RZu8un

Διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στην Αγία Κυριακή / Φιλιατρά, Πελοπόννησος

Επιστροφή στη φύση και στην απλότητα, μακριά από το στρες της μεγαλούπολης. Αν αυτό είναι το ζητούμενο για σένα, τότε ρίξε μια ματιά στο ακίνητο που σου προτείνει η ομάδα της Delfi Properties. Η ισόγειος κατοικία είναι πλήρως επιπλωμένη, περιτριγυρίζεται από πράσινο και βρίσκεται μόλις λίγα βήματα από τη θάλασσα!

Χαρακτηριστικά:

Ισόγειο
Υπνοδωμάτια: 1
Μπάνια: 1
Εμβαδό ακινήτου: 51τμ
Πλήρως επιπλωμένο
Τιμή: €130.000
Μάθετε περισσότερα: https://bit.ly/3rZHJqt

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στα Εξάρχεια, Αθήνα

Στην πιο ζωντανή γειτονιά της Αθήνας, με την μποέμικη ατμόσφαιρα, θα βρεις αυτό το πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα. Μπαίνοντας μέσα, θα νιώσεις αμέσως τη θαλπωρή που επικρατεί στους φιλόξενους χώρους του. Η κομψότητα και οι υποδομές του, που συμπεριλαμβάνουν κεντρική θέρμανση, κλιματιστικά, παράθυρα με διπλά τζάμια και πόρτα ασφαλείας, το καθιστούν ιδανικό για κάποιον/α που ψάχνει ένα μοντέρνο, άνετο και λειτουργικό διαμέρισμα στο κέντρο της πρωτεύουσας!

Χαρακτηριστικά:

1ος όροφος
Υπνοδωμάτια: 2
Μπάνια: 1
Εμβαδό ακινήτου: 70τμ
Τιμή: €160.000 συζητήσιμη
Μάθετε περισσότερα: https://bit.ly/3xpTmcS

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Αγορά επενδυτικού ακινήτου: Τι πρέπει να γνωρίζεις

Ποιες περιοχές θα έχουν ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια

Μεταβατικό στυλ διακόσμησης: Εκεί όπου το σύγχρονο design συναντά το κλασικό

gazzetta
gazzetta reader insider insider