ΝΔ: Κλείδωσαν 4 ονόματα για τις Περιφέρειες (pics)

Γιώργο Ευγενίδης
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΝΔ: Κλείδωσαν 4 ονόματα για τις Περιφέρειες (pics)
Αυτοί είναι οι εκλεκτοί της Νέας Δημοκρατίας για Αττική, Στερεά Ελλάδα, Δυτική Ελλάδα και Πελοπόννησο.

Κλείδωσαν για τη ΝΔ τέσσερα ακόμα πρόσωπα, τα οποία θα δώσουν τη μάχη των περιφερειών, μετά την ανακοίνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη στήριξη των τεσσάρων εν ενεργεία περιφερειαρχών που είχαν εκλεγεί με τη στήριξη του κόμματος το 2014.

Έτσι, σύμφωνα με πηγές της ΝΔ κλείδωσαν οι εξής:

-Για την Περιφέρεια Αττικής, ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, ο οποίος θα βρει απέναντί του τη Ρένα Δούρου από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Γιάννη Σγουρό από το ΚΙΝΑΛ.

patoulis

-Για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ο αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας Φάνης Σπανός, ο οποίος θα είναι απέναντι στον Δημήτρη Αναγνωστάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ και την Κατερίνα Μπατζελή από το ΠΑΣΟΚ.

spanos

-Για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο δικηγόρος από το Αγρίνιο και περιφερειακός σύμβουλος Νεκτάριος Φαρμάκης, ο οποίος θα προσπαθήσει να κερδίσει τον στηριζόμενο από ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ, εν ενεργεία περιφερειάρχη, Απόστολο Κατσιφάρα.

farmakis

-Για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος θα τεθεί απέναντι από τον εν ενεργεία περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη και τον υποστηριζόμενο από τον ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Δέδε.

nikas

Κάπως έτσι, απομένει, ουσιαστικά, η ανακοίνωση για το τι μέλλει γενέσθαι στα Ιόνια Νησιά, στη Δυτική Μακεδονία και στην Κρήτη, αν και οι εκκρεμότητες έχουν ουσιαστικά κλείσει.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider