Σημειώνεται πρόοδος μεταξύ ΗΠΑ και ΕΕ αναφορικά με τους δασμούς

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Σημειώνεται πρόοδος μεταξύ ΗΠΑ και ΕΕ αναφορικά με τους δασμούς
«Έχουν γίνει πολλές συζητήσεις με την ΕΕ», δήλωσε σήμερα ο οικονομικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου Κέβιν Χάσετ.

Διαπραγματευτές των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν συναντηθεί πολλές φορές και σημειώνουν τεράστια πρόοδο, δήλωσε σήμερα ο οικονομικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου Κέβιν Χάσετ, καθώς διαπραγματευτές της ΕΕ βρίσκονται στην Ουάσινγκτον για συνομιλίες αναφορικά με τους δασμούς του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

«Έχουν γίνει πολλές συζητήσεις με την ΕΕ», δήλωσε ο Χάσετ, σε συνέντευξή του στο Fox Business Network.

«Σημειώνουμε τεράστια πρόοδο. Θα είναι πολύ καλό για τους Αμερικανούς εργαζόμενους, ειδικά τους Αμερικανούς εργαζομένους στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας», είπε.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Πακέτο ΔΕΘ: Πόσο μειώνονται οι φόροι για μισθωτούς, συνταξιούχους, νέους, φορολογούμενους με παιδιά  - Αναλυτικά παραδείγματα

Πολεοδομίες: Φεύγουν από τους δήμους, τι θα αλλάξει για τους πολίτες

Σε δύο δόσεις η κατάργηση της προσωπικής διαφοράς στις συντάξεις - Αυξήσεις μισθών για ένστολους, διπλωμάτες

gazzetta
gazzetta reader insider insider