ΥΠΕΘΟ: Ο κ. Κασσελάκης να είναι πιο προσεκτικός όταν μιλάει για την Attica Bank - Η τράπεζα βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού επί ΣΥΡΙΖΑ

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΥΠΕΘΟ: Ο κ. Κασσελάκης να είναι πιο προσεκτικός όταν μιλάει για την Attica Bank - Η τράπεζα βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού επί ΣΥΡΙΖΑ
Δεν άφησε αναπάντητη το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών την ανάρτηση «επίθεση» του Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με την Attica Bank. 

Δεν άφησε αναπάντητη το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών την ανάρτηση «επίθεση» του Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με την Attica Bank.

«Ο κ. Κασσελάκης σπεύδει να καταγγείλει μια συμφωνία πριν ακόμα αυτή υπογραφεί. Όταν θα τη διαβάσει θα αντιληφθεί ότι η σημερινή του ανάρτηση ήταν απολύτως άστοχη και επιπόλαια» τονίζει το ΥΠΕΘΟ. Και συνεχίζει:

«Η κυβέρνηση υπηρετεί σταθερά το δημόσιο συμφέρον και η πολιτικής της αυτή θα καταγραφεί και στο συγκεκριμένο ζήτημα. Ωστόσο ο κ. Κασσελάκης θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός όταν μιλάει για την Τράπεζα Αττικής. Διότι η λεηλασία που προχώρησε επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μια από τις βασικές αιτίες που η Τράπεζα βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού με τις καταθέσεις Ελλήνων πολιτών να είχαν τεθεί σε κίνδυνο» τονίζουν οι κύκλοι του ΥΠΕΘΟ.

Σημειώνεται πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης χαρακτήρισε την Attica Bank σε ανάρτησή του ως «ιδιωτική τράπεζα με δημόσιο χρήμα». «Η κυβέρνηση επιμένει να "επενδύει" τα χρήματά μας και τα τελικά οφέλη να τα καρπώνονται ιδιώτες. Καταλύεται για μια ακόμη φορά η βασική αρχή που θέλει το Δημόσιο, όταν επενδύει, να έχει και τα ανάλογα σε αξία οφέλη για να μην στοιχειοθετείται το αδίκημα απιστίας», υπογραμμίζει ο Στ. Κασσελάκης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κασσελάκης: «Ο Μητσοτάκης είχε δεσμευτεί για μειωμένο ΦΠΑ στον καφέ» - «Ρεσιτάλ διαστρέβλωσης της αλήθειας» απαντά η ΝΔ

Στην Ουάσιγκτον ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ: Η ατζέντα

Ανδρουλάκης: Ο λαός της Γαλλίας ύψωσε τείχη στην ακροδεξιά, τον ρατσισμό και τη μισαλλοδοξία

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider