Βορίδης: «Απόλυτη στήριξη των αγροτών μας και των ελληνικών προϊόντων»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Βορίδης: «Απόλυτη στήριξη των αγροτών μας και των ελληνικών προϊόντων»
https://www.insider.gr/tags/makis-boridis, έστειλε ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, από το βήμα της 3ης ετήσιας τακτικής συνέλευσης της Εθνική Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΘΕΑΣ).

Μήνυμα στήριξης των αγροτών, του εισοδήματός τους καθώς και των ελληνικών προϊόντων, έστειλε ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, από το βήμα της 3ης ετήσιας τακτικής συνέλευσης της Εθνική Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΘΕΑΣ).

Ειδικότερα, ο Μ. Βορίδης ευχαρίστησε την Ένωση «και από την πλευρά του πρωθυπουργού, για την παρουσία και τη σημαντική συνεισφορά τους σε όλες τις συζητήσεις που έγιναν το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς αναδείχθηκαν ζητήματα που αφορούν στον αγροτικό κόσμο ευρύτερα και στους αγροτικούς συνεταιρισμούς ειδικότερα».

Εξ άλλου - όπως επισημαίνει ο υπουργός Επικρατείας σε σχετική ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - «η ΕΘΕΑΣ όλο και περισσότερο κάθε χρόνο, κατακτά στη συνείδηση των αγροτών το ρόλο που πρέπει να έχει μια τέτοια Ένωση η οποία εκπροσωπεί ένα από τα μεγαλύτερα παραγωγικά κομμάτια της χώρας».

Και, εν κατακλείδι, «η θέση της κυβέρνησης στα κρίσιμα ζητήματα της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής και της ανταγωνιστικότητας των ευρωπαϊκών αγροτικών προϊόντων είναι ξεκάθαρη: απόλυτη στήριξη των αγροτών μας, του αγροτικού εισοδήματος και των ελληνικών προϊόντων», καταλήγει η σχετική ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Βουλή: Ψηφίστηκαν από Ολομέλεια ο Κώδικας Φορολογικής Διαδικασίας και η τροπολογία για «καλάθι του νονού»

Προς νέα ευρωπαϊκή συμφωνία για ανταγωνιστικότητα - Τα ορόσημα έως το καλοκαίρι του 2025

Τριαντόπουλος: Δρομολογείται διάταξη για τα κτίρια με ελαφρές βλάβες στο Αρκαλοχώρι

gazzetta
gazzetta reader insider insider