Μητσοτάκης για επίδομα μητρότητας σε μη μισθωτές: Ακόμα μία δέσμευσή μας γίνεται πραγματικότητα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μητσοτάκης για επίδομα μητρότητας σε μη μισθωτές: Ακόμα μία δέσμευσή μας γίνεται πραγματικότητα
Άνοιξε σήμερα η πλατφόρμα, για την καταβολή του επιδόματος μητρότητας και σε μη μισθωτές, δηλαδή σε ελεύθερες επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενες και αγρότισσες, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να σχολάζει το γεγονός με ανάρτησή του.

Άνοιξε σήμερα η πλατφόρμα, για την καταβολή του επιδόματος μητρότητας και σε μη μισθωτές, δηλαδή σε ελεύθερες επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενες και αγρότισσες, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να σχολάζει το γεγονός με ανάρτησή του.

«Ακόμα μία δέσμευσή μας γίνεται πραγματικότητα! Από σήμερα οι ελεύθερες επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενες και αγρότισσες μητέρες μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους στο parentalbenefits.dypa.gov.gr για το επίδομα μητρότητας», έγραψε στο "Χ" ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σχετική ανάρτηση της ελληνικής κυβέρνησης στο facebook αναφέρει τα εξής: «Για πρώτη φορά χορηγείται επίδομα μητρότητας σε μη μισθωτές μητέρες! Η πλατφόρμα άνοιξε! Αν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας, αυτοαπασχολούμενη ή αγρότισσα, μπες στο https://parentalbenefits.dypa.gov.gr και κάνε την αίτησή σου» ενώ αντίστοιχες αναρτήσεις υπάρχουν επίσης στο "Χ" και στο instagram.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Μαρινάκης για θαλάσσια πάρκα: Δεν υποχωρούμε από τα κυριαρχικά μας δικαιώματα

Συναντήσεις Μητσοτάκη με Τουσκ και Μέτσολα στη Σύνοδο Κορυφής

Επιδείνωση της παιδικής φτώχειας το 2023 λόγω ακρίβειας: Ανεπαρκή τα επιδόματα - Υποβαθμισμένος ο ρόλος του σχολείου

gazzetta
gazzetta reader insider insider